فرقی نمیکنه حداکثر2درجه تفاوت میکنه
البته الان موقع کار دریچه ی کولرگازی بطورمستقیم رو به فنی هست که هوارو به داخل کیس میکشه ....نمیدونم اگه نبود چی میشد؟!!!
آنتی ویروس اوریژنال وبروزه
آنتی اسپای ورهم بهمچنین!!
ویندوزهم مشکلی نداره
فرقی نمیکنه حداکثر2درجه تفاوت میکنه
البته الان موقع کار دریچه ی کولرگازی بطورمستقیم رو به فنی هست که هوارو به داخل کیس میکشه ....نمیدونم اگه نبود چی میشد؟!!!
آنتی ویروس اوریژنال وبروزه
آنتی اسپای ورهم بهمچنین!!
ویندوزهم مشکلی نداره
Last edited by saviss; 27-05-2007 at 00:08.
کامپیوتر عجیبی داری ، راستی دماشو از بایوس چک می کنی یا ویندوز و یا اینکه کیست lcd داره...؟ شاید دما را اشتباه نشون می ده چون دمای 90 برای cpu زیاده و ممکنه نیم سوزش کنه
نکته همینه
هم ازبایوس(بلافاصله موقع بوت)!!!!! وهم باهرنرم افزاردیگه توی ویندوزهم تست کردیم اما همینطوریه......
اون دمای93هم برای یکی دودقیقه بودش بعدش خودمون شات داونش کردیم....میخواستیم ببینیم جریان از چه قراره...
احتمال داره سنسور های کامپیوترتتون سالم نباشه بهر حال دیگه مخم به جیی قد نمیده چون هم مادربدو و هم cpu رو عوض کردی.راستی پاورت هم یه تست بکن.
باورکن پاورروهفته ی پیش عوض کردم؟
اگه از سنسورها هم باشه که قاعدتا باید وقتی مین رو عوض کردم درست بشه....
حالا بروبچ آواژنگ ازدوستام هستن ...گفتن ببرمش یک روز کامل زیر بار وتست بزارنش ببینن چشه
بازم ممنون از توجه تون
خواهش می کنم .![]()
Last edited by raheman; 27-05-2007 at 23:50.
یه فن چهارم !!نصب کردم........
اگه پائین نیومد....
فردا میبرمش گارانتی......
می ذارمش زیر بار........اساسی.....
راستی بردیش پیش دوستت تا همشو باز کنه ، ببینی مشکل از چیه؟
مگه گارانتی هاشو جداگانه نداری(منظورم اینه که اول باید ببینی کدوم قسمتش مشکل داره تا اونو ببری).
Last edited by raheman; 27-05-2007 at 23:50.
تست بگیرید --http://download.intel.com/design/motherbd/software/iam/IntelActiveMonitor.exe--
![]()
ممنون از لینک...
اما این تست فقط روی مادربرد های اینتل جواب میده....بعداز داونلود ونصب ارور داد ونوشته بود که مخصوص مادربردهای اینتل هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)