فکر کنم خودتونم قبول داشته باشید که عکس از یه mix خالی خیلی فراتر باشه ولی کار شما هم جالب بود .
در مورد اینکه دود فقط پایین صفحه هست هم با شما موافقم ولی مشکل اصلی هارمونی و دقت بکار رفته در عکسه که خیلی دست نیافتی بنظر میرسه.
فکر کنم خودتونم قبول داشته باشید که عکس از یه mix خالی خیلی فراتر باشه ولی کار شما هم جالب بود .
در مورد اینکه دود فقط پایین صفحه هست هم با شما موافقم ولی مشکل اصلی هارمونی و دقت بکار رفته در عکسه که خیلی دست نیافتی بنظر میرسه.
ariansa جان شما فرمودید این عکس چه جوری ساخته شده من هم روش ساخته شدنش به نظر خودم عرض کردم.
حالا اگه منوظر شما از این تاپیک تجلیل از طراح اون عکسه پس بهرته اسم تاپیکرو بهتر انتخاب کنین![]()
اگه اون کار به قول شما فوق العادس به این دلیله که برای اینکه اونو طراحی کنن خودشون عکس های مناسب رو انداختن
بنده فقط با استفاده از عکس ها و امکاناتی که دم دستم داشتم این عکس رو ساختم و وقت زیادی هم روش صرف نکردم
بهتره از این به بعد روی اسمی که برای تاپیک انتخاب می کنین دقت کنین![]()
![]()
1- تجلیل از کسی انجام نشد بجز شما2- عنوان اصلی این تارگاه forum بمعنای محل اجتماع و ارئه نظره من نظر خودمو نصبت به اون عکس و کار شما گفتم و منظورم ازکار شما هم جالب بوددقیقا تاییدیه روی کمبود امکانات من و شماخیلی دست نیافتی بنظر میرسه
3- اسم تایپکهم ساخت تصویر با دود بود که بنظرم چه با دقت چه بی دقت اسم درستیهبهتره از این به بعد روی اسمی که برای تاپیک انتخاب می کنین دقت کنین
4- بازهم از شما بخاطر شرکت توی این تایپیک ممنونم
به نظر من كه كار آرام جان خيلي هم خوب شده.
توجه داشته باشين كه اون عكس اصلي توسط افراد حرفه اي تر و با امكانات بهتر و بيشتر ساخته شده.
ولي ايشون بدون هيچ آموزشي و فقط با اطلاعات خودشون اينو ساختن.
به هرحال بهتره اين بحث زياد كش پيدا نكنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)