با سلام
ببخشید که مزاحم می شم . منم یک گوشی دارم که تو آب و خیلی مشکل پیدا کرد . اما یک مشکل برام جالب بود . به محض اینکه مموری را وارد گوشی می کنی صفحه گوشی سفید می شه و دیگه گوشی کار نمی کنه .
با سلام
ببخشید که مزاحم می شم . منم یک گوشی دارم که تو آب و خیلی مشکل پیدا کرد . اما یک مشکل برام جالب بود . به محض اینکه مموری را وارد گوشی می کنی صفحه گوشی سفید می شه و دیگه گوشی کار نمی کنه .
Pooryia_khan گوشی تو دچار اتصالی شده و وقتی این کار رو می کنه اون مشکل رو پیدا می کنه . باید برد اصلی گوشی تعمیر بشه احتمالا ببرش نمایندگی
+++++
بیزر همون بلندگو هست.احتمالا هم نسوخته و مشکل اتصال برد هست . مطمئن نیستم اما باید حد اقل حدود 10 هزار تومن بشه
این مشکل برای یکی از دوستام رخ داده بودبا سلام
داد بیرون 20 تومن گرفت و الان درست شده
راستی گوشیش 10 ساعت تو آب بود!!!!
فکر کنم تلفظ صحیحش بازر باشهبیزر همون بلندگو هست.احتمالا هم نسوخته و مشکل اتصال برد هست . مطمئن نیستم اما باید حد اقل حدود 10 هزار تومن بشه
مال 810 10 تومنه
مال 510 فک کنم 7 تومن باشه
بله...بيزر ديگه نشنيده بوديمبازر صدا درستشه
قيمت ولقعيش كه 5-6 تومنه اما من جايي كمتر از 10-12 تومن تا حالا نديدم
بعدشم..من مي گم اگه مي توني خودت گوشي رو باز كن...اگه هم نمي توني كه هيچ همين الان ببر يه جاي معتبر...گوشي رو هم جلوي خودت باز و بسته كنه(سعي كن)
بله . تلفظ اون بازر هست . من فقط همونطور که پرسیده بودن گفتم و اشتباه کردم . این هم املای اون : Buzzer . ببخشید . بعد از 5 و نیم سال ور رفتن با قطعات الکترونیک نباید دقیقا اون کلمه رو تکرار می کردم و باید درست اون رو می گفتم . باز هم ببخشید
بابا حالا بیزر یا بازر مهم اینکه من از راهنماییاتون استفاده کردم
خیلی ممنون از شما دوستای عزیز!
حالا یه چیز دیگه. چجوری میشه فایل های .sis رو روی گوشی 510 نصب کرد؟؟؟
عزيزم اون يه اشكال تايپيه چرا خون خودتو كثيف مي كني؟؟؟
دوست من اين پسوند براي گوشيهاي سيمبينه و به گوشي شما نميخوره.شما بايد دنبال برنامه هاي جاوا با پسوند jar باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)