تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: برنامه اي كه كانكشن Adsl رو به محض بالا آمدن كامپيوتر اتوماتيك كانكت كنه

پروفشنال Blue Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این موضوع کانکشن adsl صحت داره و بستگی به تنظیمات مدم داره.
    من قبلا که adsl میگرفتم مدممو طوری تنظیم می کردن که احتیاج به کانکشن داشت.یک کانکشن boardband که یوزر و پس میگیره و فیلد تلفن دیگه نداره(تنها فرقش با دایل آپ همینه).
    اما الان آسیاتک مدممو طوری تنظیم کرده که با بالا اومدن ویندوز و وصل شدن شبکه اینترنتمم کانکت میشه.هیچ وقتم دی سی نمیشه(البته نمی دونم این موضوع DC نشدن مربوط به قضیه کانکشنه یا نه)
    من این تنظیمو بلد نیستم ولی مطمئنم وجود داره(حالا یا تو ویندوزه یا تو config مدم)چون آسیاتک به هم گفت اون شرکت قبلی بلد نبوده مدمتو درست تنظیم کنه .
    مدم من:planet ethernet

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشيد يعني شما در حال حاضر چجوري كانكت ميشي؟ يوزر و پسورد ميزني؟!
    وقتي ويندوز مياد بالا رو كانكشن كليك ميكنم خودش وصل ميشه چون user , pass ذخيره شده هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این موضوع کانکشن adsl صحت داره و بستگی به تنظیمات مدم داره.
    من قبلا که adsl میگرفتم مدممو طوری تنظیم می کردن که احتیاج به کانکشن داشت.یک کانکشن boardband که یوزر و پس میگیره و فیلد تلفن دیگه نداره(تنها فرقش با دایل آپ همینه).
    اما الان آسیاتک مدممو طوری تنظیم کرده که با بالا اومدن ویندوز و وصل شدن شبکه اینترنتمم کانکت میشه.هیچ وقتم دی سی نمیشه(البته نمی دونم این موضوع DC نشدن مربوط به قضیه کانکشنه یا نه)
    من این تنظیمو بلد نیستم ولی مطمئنم وجود داره(حالا یا تو ویندوزه یا تو config مدم)چون آسیاتک به هم گفت اون شرکت قبلی بلد نبوده مدمتو درست تنظیم کنه .
    مدم من:planet ethernet
    شما ميتوني از تنظيمات كانكشن ويندوز عكس بگيري بزاري؟!!! مودم من ethernet هستش نه سي دي داره و نه چيزه خاصي

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط كافي هست روي كانكشني كه ساختي رايت كليك كني و پس از انتخاب پروپرتيز در تب شيت دوم گزينه Include Windows Logon Domain  رو انتخاب كني
    هر بار كه وارد ويندوز بشي وصل ميشه
    .wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } p { margin: 0px; }

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

فقط كافي هست روي كانكشني كه ساختي رايت كليك كني و پس از انتخاب پروپرتيز در تب شيت دوم گزينه Include Windows Logon Domain  رو انتخاب كني
    هر بار كه وارد ويندوز بشي وصل ميشه
    .wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } p { margin: 0px; }
    اين كار رو هم انجام دادم فايده نداره ايني كه شما گفتي پايين يوزر وپسورد كانشن يه domain هم مياره كه براي شبكه هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما ميتوني از تنظيمات كانكشن ويندوز عكس بگيري بزاري؟!!! مودم من ethernet هستش نه سي دي داره و نه چيزه خاصي
    ربطی به تنظیمات ویندوز نداره.
    من از شرکت adsl سوال کردم گفتن تو قسمت config مدم قسمت mode رو باید bridge بزاری.
    مدم شما حتما رو routing کانفیگ شده.
    البته من خودم که این کارو کردم بعدش دیگه مدمم نتونست ip بسازه.ولی می دونم راهش همینه اما من لابد یه جیزی رو اشتباه تنظیم کردم که بعدش مشکل ip پیدا کردم.
    شما هم قبل از این که به مدمت دست بزنی از شرکتی که اشتراک گرفتی حتما سوال کن.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ربطی به تنظیمات ویندوز نداره.
    من از شرکت adsl سوال کردم گفتن تو قسمت config مدم قسمت mode رو باید bridge بزاری.
    مدم شما حتما رو routing کانفیگ شده.
    البته من خودم که این کارو کردم بعدش دیگه مدمم نتونست ip بسازه.ولی می دونم راهش همینه اما من لابد یه جیزی رو اشتباه تنظیم کردم که بعدش مشکل ip پیدا کردم.
    شما هم قبل از این که به مدمت دست بزنی از شرکتی که اشتراک گرفتی حتما سوال کن.

من ip مودم رو تو اينترنت اكسپلولر زدم بعد يوزر و پسورد خواستش بعد رفت تو يسيري تنظيمات بعد apllayكردم Ip رو قبول نكردش بعد من يه ip ديگه دادم درست شدش ولي اتوماتيك وصل بشه پيدا نكردم بايد ور برم .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من ip مودم رو تو اينترنت اكسپلولر زدم بعد يوزر و پسورد خواستش بعد رفت تو يسيري تنظيمات بعد apllayكردم Ip رو قبول نكردش بعد من يه ip ديگه دادم درست شدش ولي اتوماتيك وصل بشه پيدا نكردم بايد ور برم .

خوب این تنظیماتی که من گفتم تو همین قسمته که شما رفتی .
    البته باید بلد باشی.
    یه سوال کوچیک از خدمات فنی isp مشکلتو حل میکنه.
    همین قضیه bridge رو بگی خودشون می فهمن.

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

1-كنترل پنل
    2-اينترنت اپشن
    3-Connections
    4-Always dial my default c onnection
    5-كانكشن adsl را ديفالت كنيد
    پس از هر ريستارت اتوماتيك كانكت ميشود(البته ممكنه چيزي را جا انداخته باشم)
    اگر نشد :
    ديسكانكت بشويد و يه سايت را باز كنيد پنجره اي ظاهر ميشود كه نوشته دايال آپ سرويس يه تيك پايين دارد كه نوشته كانكت اتوماتيك

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببخشید من برعکس گفتم.
    bridge:برای داشتن کانکشن (که جون خودم دنبال این بودم اشتباهی واسه شما هم همینو گفتم)
    routing:برای همیشه متصل بودن به وب بدون نیاز به کانکشن.

این راه دوستمون تو پست بالایی رو هم امتحان کنید نتیجه رو بگید لطفا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •