من هم اوميدوارم... ولي خيلي دارن لفتش ميده از شركت pisole
میخوام
نمیخوام
من هم اوميدوارم... ولي خيلي دارن لفتش ميده از شركت pisole
بیلچه جان گفتم که هیچ گوشی سری 60 ورژن 1 و 2 ای بعد از سال 2004 اینفرارد نداره ولی اکثر گوشی های سری 60 ورژن 3 اینفرارد دارن که خودتون بهش اشاره کردید .ان 95 هم اینفرارد داره . گوشی من 5500 هم اینفرارد داره 9 ماه پیش وارد بازار شده سیبین سری 60 ورژن 3 هم هست . ان 73 هم اینفرارد داره همینطور e50 n93
در ضمن شرکت سازنده ی این برنامهجدیدا خبرهای خوبی در مورد این موضوع داره پخش می کنه.
اگر این برنامه هم درست بشه باید به نوعی سیستم عامل رو هک کنه و اون رو تغییر داد که این ریسک نسبتا بالا یی به حساب میاد .
نمی خام نا امیدتون کنم ولی خوب معلومه که می تونه فایل رو بفرسته چون اون در واقع فایل رو به سیستم عامل می ده و سیستم عامل بر اساس کد های بین المللی توسط پرت اینر فرارد به صورت 0 و 1 ارسال می کنه . گرفتید ؟ ولی بازم جای امید واری هست شاید بشه یک فایل هایی رو درست کنن که موقع ارسال همون کدهای کنترل بشه و فرستا ده بشه . البته شاید چون می دونید که باید حتما پورت اینفرارد به یک دستگاه دیگه متصل و در ارتباط باشه یعنی علامتش از چشمک زن به ثابت در بیاد که اینم مشکلیه برای خودش !!!!اجازه میده
نمونشم برنامه x-plore '
من دلم روشنه که میاد.:.
میاد
میاد
اوم...
امیدوارم با این نگارش من به مشکل نخورده باشید !!!!(گرفته باشید)
من فکر کردم منظور شما سری 60 ورژن 3 بود . وگر نه حرق شما درسته N70 N90 N72 از آخرین گوشی های ورژن 2 همگی بدون پورت اینفرارد هستند.منظوری نداشتم.
دوست عزیزم مشکل از من بود من منظورم رو اشتباه رسوندم /من فکر کردم منظور شما سری 60 ورژن 3 بود . وگر نه حرق شما درسته N70 N90 N72 از آخرین گوشی های ورژن 2 همگی بدون پورت اینفرارد هستند.منظوری نداشتم.
ولی اگه همچین نرم افزاری بودا بجای n70 یه 3250 می گرفتم .
سلام
دوست عزيز
بعيد به نظر ميرسه كه اين نرم افزار ارسال فايل رو به عهده سيستم بگذاره چون اولا خودش progress bar مخصوص داره و ثانيا فايلهاي سيستمي (SIS) رو هم ارسال ميكنه.
و اين در حاليه كه سيستم با توجه به محتواي اين فايلها و بدون توجه به پسوند آنها از ارسالشون جلوگيري مي كنه.
پس احتمال اينكه ارتباط مستقيم با infrared port امكان پذير باشه زياده.
با سلام خدمت همه
دوست من 7610 نوكيا داره و روش هم ريموت كنترل نصب بود و كار هم ميكرد ولي خود برنامه را نداشت.
پس هست ولي ما نميبينيم.
تا این لحظه برنامه ای برای این کار ارائه نشده.....
گوشی های سری 60 ورژن 3
9.1 9.2
چه طرز تاپیک زدنه!
از خوشحالی سکته کردم ، فکر کردم اومده![]()
کسی پیدا کرد مارو هم خبر کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)