100% تائيد ميشه!
100% تائيد ميشه!
سلام تي موبايل جان فكر نكنم فرقي به اون صورت داشته باشن!
اون فاكتورهايي كه شما مي فرمايين چي هستند؟ و باتوجه به فاكتورهايي كه ذكر مي كنين كدوم رو صلاح براي خريدن مي دونين؟؟؟
بلاخره ممنونم از همتون ولي خوب نظر شما چيه كدوم رو بگيرم؟؟؟
به خاطر سری N بودنش
چند بار امتحان کردم این سری انتن دهیشون بهتر بوده حتی در گوشی های نوکیا
پیشنهاد خرید از نظر من
عکس، صدا N73 بهتره
ولی کارایی و برنامه خوری P990 حرف نداره
اصلا اين طرز سوال اشتباه پايه اي داره.چون پي 990 نه تنها كمتر از ان 73 نيست در انتن دهي بلكه در تستهائي كه من در نقاط كور انجام ميدم و دادم پي 990 بسيار بهتر عمل ميكنه.در مواقعي بوده كه با پي 990 تماس گرفته شده و بدون قعطي صدا هم بوده در حالي كه ان 73 اصلا شبكه رو پيدا نميكرده.پس بايد سوال به اين صورت تغيير كنه كه به نظر شما انتن دهي ان 73 به پي 990 ميرسه يا برابره؟كه جوابش هست خير نميرسه.
دوست من تعمیرات تخصصی موبایل انجام میده" به حدی که 70 درصد موبایل های تعمیریش را مغازه دارها براش میارن تا مردم عادی" از آنتن دهی N73 هم اصلا راضی نیست.
اصلا اينجوري نيست . عامل اساسي در آنتن دهي ميزان sar گوشي هاست نه برند گوشي ها هر چه سار بيشتر باشه آنتن دهي هم بهتره
توی تست هایی که با گوشی های زیر انجام دادن چه نوکیا و سونی اریکسون گوشی زیبای N90 نوکیا
خیلی عالی عمل کرد
گوشی های مورد تست:
دبیلو 810
6630 نوکیا
پی990
N73 نوکیا
گوشی زیبای N90 نوکیا
که در پیک دره در خارج شهر گوشی زیبای N90 نوکیا مدال طلای این مسابقات را کسب کرد و با پوشش آنتن دهی
مناسب توانست از رقبا پیشی بگیرد گوشی های پی990 دبیلو810 و در آخر N73 نوکیا در رده های بعدی قرار گرفتند
خودتون میتونید یه روزبا این گوشی ها امتحان کنید تازه 6630 نوکیا آخر شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)