سلام دوستان من همه كدها در C#.net امتحان كردم اما هيچكدوم جواب نداد ؟ كدها رو هم تبديل كردم ! وقتي كه كد مينويسي ديگه عدد وارد نمي كنه؟ راحل چيه؟
سلام دوستان من همه كدها در C#.net امتحان كردم اما هيچكدوم جواب نداد ؟ كدها رو هم تبديل كردم ! وقتي كه كد مينويسي ديگه عدد وارد نمي كنه؟ راحل چيه؟
این کدها برای اعدادی مثل 1.25 6- 2/3 (دو سوم) 0.59 کار نمیدن پس چه سود؟
باید یه solution ی باشه...![]()
سلام
حدس من آن است که رویدادهای شما متصل نشده اند!
در VB پرکاربرد ترین روش اتصال به کلمه Handles است که در C#.Net وجود ندارد، شما حتماً باید به نمایه طراحی بروید و از آنجا به کمک پنجره Properties رویداد KeyPress را تایپی کنید، یعنی بگذارید خود Designer محیط C#.Net خط اول مربوط به KeyPress را تایپ کند و شما داخلش را پر کنید.
شاید به ظاهر فرقی نکند و هر دو تایپ شده باشند ولی اگر این کار را خود طراح C#.Net انجام دهد کد اتصال را در فایل نظیر design.cs مینویسد.
یا اگر کد را تایپ کرده اید میتوانید باز به نمایه طراحی بروید و به پنجره Properties مراجعه کنید و در قسمت رویدادها (دکمه کوچک Events در بالای پنجره کوچک فوق) رویداد KeyPress را گیر آورید و آن را به روال TextBox1_KeyPress تان متصل کنید.
موفق باشید.
با سلام خدمت تمامي دوستان.
راستش يه سوال مهم داشتم.
اگه بخواهيم درون تكست باكس فقط حروف بگيريم و عدد نباشه چيكار بايد كرد؟
بايد چه مدلي بنويسيم؟از 1 تا 9؟
سلام
تفاوت خاصی ندارد از همان رویداد مورد بحث این تاپیک میتوانید استفاده کنید:اگه بخواهيم درون تكست باكس فقط حروف بگيريم و عدد نباشه چيكار بايد كرد؟
به عنوان نمونه کد فوق هر چیزی غیر عدد را قبول میکند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)