دو سوال ديگه:
1-گوشي به نظر زياد گرم ميشه!
2-ميشه فايل ها و پوشه ها رو تك تك قفل كرد؟
دو سوال ديگه:
1-گوشي به نظر زياد گرم ميشه!
2-ميشه فايل ها و پوشه ها رو تك تك قفل كرد؟
[quote=mojtaba_18843;1109653]منشي تلفني دي900 رو نمي تونم پيدا كنم!يه توضيح بديد طرز استفاده اش رو لطفا
كد پيش فرض قفل كردن چيه؟[/quote
کد پیش فرضش 8 تا صفر ه
1) طبیعی بید جیییییییگر. اگه سونی و نوکیا هم یه گوشی با این ضخامت تولید کنن (عمراً) می بینی که حرارت داخلی اونها رو هم حس می کنی.
2) تک تک نمیشه. میش مثلاً عکس ها یا ویدئو ها یا... رو قفل کرد. فایل خاصی رو نمیشه قفل کرد. ولی می تونی از طریق کامپیوتر، فایلت رو (به شرط اینکه توی مموری باشه) مخفی (Hidden) کنی.
پس نگران نباشم چون وقتي فيلم ميگيرم يا نگاه مي كنم زياد گرم ميشه.
خراب نشه بدبخت بشم بره پي كارش!!!![]()
راستي بعضي ها بي خود سره اين حافظه داخلي و فيلم برداري ...كيليد مي كنن من امروز با هاش يه ربع فيلم گرفتم با كيفيت حداكثر فقط 20 مگ جا گرفت.
ولي عكس رو تار مي ندازه يعني هر 4 تا دو تاش يكم يا زياد تار ميشه دو تاش عالي ميشه!!!
راستش من که تا حالا این مشکل رو نداشتم. منظورت از تار شدن، لرزش دسته؟
روي اتو فكوس ميزاري تار ميشه بعضي موقع ها.آره منظورم همون لرزش دسته.
راستي اين باطريش هم كه پدر ما رو در آورد در جا خالي ميشه!!!![]()
خب چون تقلبیه دیگه.
آخه وسط راه، باتریاشون عوض میشه!!!
راستی شهاب
از کجا بفهمیم باطری اصلیه یا تقلبی ؟
توی خود گوشی که مطمئنم تقلبی نداره .
--------
در ضمن توی D900 امکان قفل کردن تک تک فایلها وجود داره ( از پاک شدن تصادفی فایل جلو گیری میکنه , اگه منظورتون این باشه .)
فکر کنم این چیزی که میگی، حمایت (Protect) باشه. با قفل فرق داره.
در مورد باتری هم قبلاً (حتی قبل از تولید دی900) شنیده بودم که گوشی های سامسونگی که از دبی وارد ایران میشن، باتری هاشون رو اونجا عوض می کنن و باتری تقلبی می ندازن. وقتی دیدم که باتری دی900 عیناً باتری دی820 هست، در صورتی که توی سایت خود سامسونگ گفته شده بود که باتریش دو برابر دی820 کار می کنه، مطمئن شدم دی900 هم از همون دسته گوشی هاییه که باتریش عوض میشه.
ميشه باطري سري هاي ديگه دي رو روي 900 گذاشت مثلا دي 820 يا 600 يا ...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)