يه چيزه ديگه
اين گوشي ديگه ريجيستر نميشه يعني كم ميشه و شايد ديگه تو بازار نتونين پيدا كنين
خوب اين هم يه خبر خوبه![]()
يه چيزه ديگه
اين گوشي ديگه ريجيستر نميشه يعني كم ميشه و شايد ديگه تو بازار نتونين پيدا كنين
خوب اين هم يه خبر خوبه![]()
قربون داداش![]()
بله دوستان بعد 1 سال تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه علي رغم مشكلات موجود در ان73 اين گوشي رو تهيه كنم چون از هر نظر مناسب بود ولي افسوس كه پيدا نمي شه. درثاني دوستاني كه ان73 دارن فكر نكنن همشون جنبه ي داشتنشو دارن يعني چي اين حرفا چيه؟ مگه شما از دماغ فيل افتادي كه اومدي اينجا داري كل كل مي كني؟ مگه شما تنها لايق ان73 هستي؟ نه عمو هر كي پول داره مي ره مي خره ولي خوب ارزش واقعي گوشي رو هر كس و ناكسي نمي فهمن (دوستان ناراحت نشن ها طرف صحبتم با بعضيهاست ما چاكر شماييم).
در مورد قيمتشم بايد بگم كه به علت نبودنش تو بازار ايران و بدليل عدم ريجستر شدن اينقده كشيده بالا وگرنه ارزش نداره 600 تومن بالاي ان73 بدي . آخه ديگه يكي ناانصافي و ناعدالتي مي شه كه 600 تومن بشه. هي چيزي يه قيمتي داره.
بابا اين كلوپ هدف اساسيش چيه؟ خودتونو سر كار گذاشتين يا مردم رو؟ ول كنين هي تاپيك مي زنين. همون تاپيك كلوپ ان73 كافيه . هي الكي مياين وب هاستينگ رو هم مشغول مي كنين
ما بیشتر
اقایی....
[quote=saragol;1106108]خدائیش اینکه دست هر کسی هست لج آدمو در میاره، از کسائی که اصلاً انتظار نداری میبینی N73 گرفتن !![]()
يكي از اوناهم منم . تا ديروز دستم تي 100 سامسونگ 10000 تومني بود حالا ان 73
عزيز من ما داريم اين جا روزه ميخونيم برا كي![]()
ما به اين افتخار نميكنيم كه N73 داريم ما به اين افتخار ميكنيم كه از اين به بعد اين گوشي به دست كساني كه نبايد برسه نميرسه مثلا......
حالا همونايي كه پول دارن و ميتونن اين گوشي رو بخرن لايق اين گوشي هستن
وقتي كه من ميخواستم اين گوشي رو بخرم اين گوشي رو با گوشي هايي مثل N93 مقايسه كردم و به اين نتيجه رسيدم .همتون هم نتيجشو ميدونين![]()
حتي خودت هم كه تو كار موبايلي ميدوني كه N73 از N93 بهتره![]()
به هر حال بازم ميگم كه اين حقش بود كه گرون بشه
اونايي كه لايق خريدن اين گوشي هستن خودشون ميدونن چي ميخرن
شما كه N73 نداري (و نميخواي بخري) ميتوني ديگه تشريف نياري
شما اول برين يه جا قيمت N73 رو بپرسين بعد بياين اين جا مطرح كنين. چون قيمتش 600 تومن نيست![]()
دوباره از تمام كساني كه نظر دادن ممنونم
NO ericsson جان فكر كنم قسمتي گروني اين گوشي به دليل همين ريجيسترش باشه
همون بهتر كه ديگه ريجيستر نشه !!!!
خدایی خیلی باحال گفتیبه خاطر این حرکتت میتونی یه چیزی از من بخوای 3سوت واست ردیفش میکنم .... ولی جدی هر چی فکر میکنم میبینم چه جواب خانمان بر اندازی دادیا !!!
![]()
خوب خدا رو شکر ... چون اونایی که واقعا میدونستن چی دارن میخرن تا الان خریدن و با این گوشی حالشونم کردن. اونایی هم که تا حالا نگرفته بودند خودشون میدونن چه کلایی سرشون رفته ... پس بهتره برن سراغ همون N70 و غیره ....بروبچ N73 باز حال و احوال چطوره ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)