تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: بررسی سازهای موسیقی متال

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اينجوريكه معلومه اين ساز ها اختصاصي متال نيستن
    فقط در متال هم استفاده ميشن
    اين ميتونه دريك تاپيك عمومي براي ساز مطرح بشه
    منم فکر می کنم حرف اقا بابک درسته یک تاپیک درباره سازهای سنتی و یک تاپیک کلی هم راجع به تاریخچه انواع سازها هست
    اما من احساس کردم شاید عنوان تاپیک یک جور سواله که تو این نوع موسیقی چه سازها یا چه اکوردهایی معمولا مصرف داره و موارد این جوری ............

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در حقیقت این ساز ها برای نه تنها متال, راک و پاپ هم استفاده میشه ...
    ما الان با اینا شروع کردیم..بعد اگه دوستان هم همراهی کنن ..می رسیم به دستگاه ها و افکت هایی که مختص متال هستن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه alitopol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران - در گوشه ای آرام

پيش فرض

اينجوريكه معلومه اين ساز ها اختصاصي متال نيستن
    فقط در متال هم استفاده ميشن
    اين ميتونه دريك تاپيك عمومي براي ساز مطرح بشه

خدمت آقا بابک عرض کنم که توی تاپیک بررسی موسیقی متال دوستان گروه هارو معرفی
    می کنند ولی از نوع دستگاه هاشون که در واقع موسیقی رو تولید می کنند حرفی زده نمیشه
    برای همین این تاپیک رو فعال کردیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavosh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اینجا رو ببین
    بابا ترکوندید تاپیک رو که من فکر کردم اولی هستم...داش علی فکر می کنم تاپیک خوبی بشه...
    در مورد صحبت بابک جان هم در مورد تاپیک چون از اول قرار بود این تاپیک در مورد متال و کلا حوزه راک و نوع تنظیم ها و افکت های مخصوص اون بحث بشه بهتره که تاپیک به همین صورت باشه...گرچه ممکنه برای سبک های دیگه هم قابل استفاده باشه ولی می خواستسم طوری باشه که یک منبع واسه دوستانی باشه که راک کار می کنن ...چون تو ایران در مورد این سبک کمتر منبع فارسی پیدا میشه...
    خوب اگه بچه ها بازم مطلبی در مورد ساز ها دارن بذارن چون می خوام بحث افکت ها رو هم شروع کنیم و اگه مطالب به ترتیب باشه فکر کنم بهتر باشه...من تا فردا صبر می کنم و بحث افکت ها رو با هم شروع می کنیم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض سازهای تشکيل دهنده موسيقی متال و عوامل اصلی موسيقی

سبک متال به طور متداول 4 نوع ساز هستند که خیلی استفاده میشن و خوراکه این سبکه به قول معروفن که اینا هستند :
    Guitar , Drums , Bass
    خوب همون طور که میدونید ما انواع گیتار و باز انواع درامز و انواع بیس داریم .... که تقسیم بندی سازها باز زیر شاخه میشه به این صورت که درامز و بیس و گیتار هر کدوم باز 2 حالت دارند یا Acoustic هستند و یا Electric که در سبک متال از گتیار هر دو نوعش استفاده میشه یعنی هم Acoustic و هم Electric که Electric به خاطر افکتهای خاصی که میشه باهاش استفاده کرد در این سبک متداولتر هستش درامز در این سبک به طور معمول آکوستیک هستش و از درامز الکترونیکی استفاده به اون صورت نمیشه.. بیش هم اکثرا الکتریک هستش ولی خوب بازم آکوستیکش هم هست که استفاده شه ...
    3 عامل اصلی موسیقی ( بنا به نوشته کتاب تفسیر موسیقی از کلاسیک تا دوره معاصر ) اینا هستند :
    ملودی - ریتم - هارمونی

پس موسیقی آن چیزی است که این 3 عامل رو داشته باشه حالا در هر سبکی این 3 عامل به طور خاص و با سازهای خاصی اجرا میشن و سبکی که این 3 عامل رو نداشته باشه میشه گفت موسیقی نیست! پس هر چیزی که ما به عنوان صوت گوش میدیم موسیقی نیست موسیقی آن چیزی است که این 3 عامل رو حتما داشته باشه.
    ملودی چیه ؟
    ملودی از لفظ یونانی ملس ( Melos) به معنای پیوستگی گرفته شده و اگه بخوایم تعریف کنیم عبارت است از اصوات موزون و متوالی است که به گوش انسان مطبوع هستش. ملودی از حس درون انسان حاصل میشه و بیان کننده شادی غم و دیگر حالتهای روحی و درونی انسان هستش . پس با این تفاصیر ملودی یکی از اصلهای مهم موسیقی هستش!
    ریتم چیه؟
    عبارت از توالی ضربات آهنگ است و برای موزون کردن ملودی موسیقی به کار میرود یعنی ریتم زده میشه و بعد ملودی روی ریتم نواخته میشه . باز جمله خوبی در این مورد کتاب تفسیر موسیقی ... نوشته میگه : اهمیت ضرب در موسیقی به اندازه اهمیت وزن در شعر است. خوب نمیخوام وارد بحث تخصصی موسیقی بشیم و انواع وزنها رو شرح بدم چون قبلش باید نتها رو شرح بدم فقط اینو بدونیم که ریتم در زیر ملودی قرار داره و اون وزن آهنگ رو حفظ میکنه....
    هارمونی چیه ؟
    هارمونی در موسیقی یعنی همنوازی یعنی اینکه چند ساز ( حداقل دوساز) با هم یه تیکه ای رو بزنند حالا به چه صورت به این صورت که یکی از یه نت شروع کنه بزدن ( مثلا از نت می ) و اون یکی از 3-4 نت زیر تر اون همون چیزی که اون یکی ساز میزنه رو شروع کنه بزدن ( مثلا از لا سی ) که با توجه به گاممون هستش که خارج از اون نباشه... ( گام: توالی 7 نت متوالی هستش که با فواصلی معین از هم نواخته میشوند ) هارمونی قانون نداره که حالا حتما 3-4 نت بعد تر یا قبل تز! اصلا موسیقی به نظر من قانون نداره و همین بی قانونیش هستش که قانونی رو براش به وجود میاره ... پس هارمونی خیلی خوبه که تو موسیقی حفظ بشه و داشته باشیم . هارمونی ممکنه بین سازهای مختلفی در ارکستر سمفونی هم دیده بشه که امکان هم داره دو ساز دقیقا از یه نت با هم یه قطعه ای رو بزنند وقتی اینگونه هستش سازهای متلفی با هم ترکیب میشن ... برای مثال در مورد ارکستر و کارهای کلاسیک میتونیم به کارهای استاد هارمونی و کسی که تو هارمونی و به کار بردن اون واقعا نابغه بوده و کسی نیست جز یوهان سباستین باخ اشاره کرد ....
    هارمونی های بین هارپسیکورد و فلوت و ویولون از شایعترین هارمونی سازی است که باخ استفاده کرده و اکثر کارهای او دو قطعه یک هارمونی خاصی دارند که انگار دارن دو انسان با هم بعضی وقتها صحبت میکنند و یا دو بلبل به نغمه سرایی میپردازند .... هارمونی در موسیقی واقعا زیباست و استفاده به جای اون میتونه یه اثر رو در خاطر انسان به یاد موندنی تر کنه ....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

در این نوشته میخوام راجع به قسمتهای تشکیل دهنده یه آهنگ سبک متال به طور متداول صحبت کنم و اون چیزی که میدونم بنویسم...
    قبلش یه توضیحی در مورد Riff و Lick بدم که اگه ریتم و بخوایم به اجزایی تقسیم بندی کنیم اون اجزا میشن Riff پس ریتم ها از یه سری Riff ها تشکیل شدند ... در مورد سولو و لید هم اگه بخوایم لید رو به اجزایی تقسیم بندی کنیم اون اجزا میشن Lick .
    در یه آهنگ معمول سبک متال اصیل! ما یه Intro داریم که از یه Riff میتونه درست شده باشه که اکثرا بدون لاین وکالز همراه هستش و گیتارها در گاهی اوقات تنها یک گیتار و یا گاهی دو گیتار به صورت هارمونی و یا گاهی وقتها میتونه تنها از یک بیس تشکیل شده باشه و نقطه شروع آهنگ تا وارد شدن به لاین وکالز و شروع شدن خواندن لیریکس Intro میشه اسمشو گذاشت .... وقتی که وکالز شروع میشه و ریتم و بقیه سازها همراهیش میکنند به این قسمت Verse میگیم که با یه ریتم مشخص و لیریکسی مشخص همراه هستش و اجرا میشه بعد از Verse اول به طور معمول Chorus اجرا میشه که عبارته از یه ملودی مشخص که وکالز اونو تکرار میکنه لیریکس و ملودی وکالز در Chorus در کل آهنگ معمولا یکسان هستش و تفاوت در لیریکس میتونه در چند کلمه یا خط باشه ... ولی بعد از Chorus اول وارد دومین Verse میشیم که از نظر متنی با Verse اول فرق میکنه ولی ملودی وکالز یکسان هستش.... بعد از Verse دوم اکثرا وارد سولو میشیم این سولو میتونه ورود بهش باز با یه Riff همراه باشه که به اون Riff Intro ی سولو میگن بعد از اتمام سولو یه Verse دیگه میتونیم داشته باشیم و یا Chorus که بعد از Chorus معمولا آهنگ با یک و یا یک سری Riff تموم میشه که به Riff های پایانی Outro میگن .....
    البته اصلا دوست ندارم اینجوری کلیشه ای و قانونی حرف بزنم که بعد از حالا Verse اول حتما باید Chorus اولو داشته باشیم ... موسیقی یعنی تنوع اصلا ممکنه همه این بالایی ها که گفتم در یه آهنگ متال هم صدق نکنه!...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران - در گوشه ای آرام

پيش فرض

آقا اینجا رو ببین
    بابا ترکوندید تاپیک رو که من فکر کردم اولی هستم...داش علی فکر می کنم تاپیک خوبی بشه...
    در مورد صحبت بابک جان هم در مورد تاپیک چون از اول قرار بود این تاپیک در مورد متال و کلا حوزه راک و نوع تنظیم ها و افکت های مخصوص اون بحث بشه بهتره که تاپیک به همین صورت باشه...گرچه ممکنه برای سبک های دیگه هم قابل استفاده باشه ولی می خواستسم طوری باشه که یک منبع واسه دوستانی باشه که راک کار می کنن ...چون تو ایران در مورد این سبک کمتر منبع فارسی پیدا میشه...
    خوب اگه بچه ها بازم مطلبی در مورد ساز ها دارن بذارن چون می خوام بحث افکت ها رو هم شروع کنیم و اگه مطالب به ترتیب باشه فکر کنم بهتر باشه...من تا فردا صبر می کنم و بحث افکت ها رو با هم شروع می کنیم

برو ببینم چیکار می کنی
    هواتو دارم

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    نظرتون چیه درباره تغیر نام عنوان تاپیک به راک و متال ..؟

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران - در گوشه ای آرام

پيش فرض

نمی دونم
    شای اینطوری بهتر باشه
    دیگران چه می گویند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavosh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با این اسم موافقم...اگر بخوایم یه اسم واقعا توپ و حرفهای باشه می تونیم بذاریم مدرسه راک و متال که البته چون خود متل هم زیر گروه راک هست معمولا همون مدرسه راک School Rock میگن... بازم نظر بدین تا ببینیم چی میکنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •