من از The LOUDEST Acoustic By ToShaRa v2 استفاده می کنم و خیلی راضیم.
rezakf و The End به نظر شما کدوم بهتره؟
من از The LOUDEST Acoustic By ToShaRa v2 استفاده می کنم و خیلی راضیم.
rezakf و The End به نظر شما کدوم بهتره؟
The LOUDEST Acoustic By ToShaRa v2 رو الان میریزم باهم مقایسه میکنم
اقا شرمنده .دیگه تکرار نمیشه.حالا چرا میخوای بزنی؟
![]()
من مقایسه کردم اصلا نمیشه فهمید کدوم بلند تر هست تقریبا هر دو یکی هست
هدف فقط این بود که صفحات زیاد نشه که بچه ها نتونن مطلب مورد نظرشون رو پیدا کنن همین!
اگه لحنم بد بود معذرت![]()
![]()
سلام.
برای استفاده از پک باید با برنامه Gslide 1.5 در patch برنامه add کرد؟؟ بعد با XS++ در قسمت FSx انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ far اینجا چه نقشی داره؟؟ یه سوال دیگه.من تو far جایی به نامه fs پیدا نکردم.این همه برنامه توضیح دادید اینم کامل توضیح بدید خواهشا.من هیچی سر در نمیارم.تنها کاری که تونستم انجام بدم update گوشیk800 بود.از شما التماس میکنم اموزش کامل بدید.
Last edited by toliveistodie; 20-05-2007 at 15:12.
The End جان دستت درد نکنه.منم تست کردم فرقی ندارند.
The End عزیز.
من با far که zip هست ور رفتم.اما چیزی حالیم نشد.که چطوری باید تو یه قسمتی از far یه چیز جدید اضاف کرد.مثلا همین FS کجاش هست؟چه طوری باید folder جدید بسازم؟ اصلا سر در نمیارم.
تمام چیز هایی که اقا hamid گفته بود رو خوندم اما .............................
میشه کمکم کنید.من خیلی تو کفه افزایش صدای k800 هستم .
The End جان شما که بلد هستید کمک کنید فقط من نیستم خیلی ها هستن که کمک میخوان.
از شما خواهش میکنم راهنمایی کامل کنید.
با تشکر.
Last edited by toliveistodie; 21-05-2007 at 11:12.
عزيز من اينقدر خواهش تمنا نكن چون نه برنامه far manager و نه برنامه ++xs براي k800 پچ ندارند البته cid52 يعني تا الان هيچ برنامه اي براي دستكاري در فايلهاي سيستمي k800 ساخته نشده [/B]يعني شما نمي توني k800 را هك كني پس به دنبال اين چيزا براي k800 نباش بهترين كار اينه كه گوشي تو آپديت كني الته اگر سريال اصلي است من كه خودم آپديت كردم صداش كمي فرق كرد چون firmware من R1GB001و الان آخرين فريم وير و همچنين مال گوشي من بعد از آبديت R1JG001 است و حتما از اون روشي كه خودم براي آپديت گفتم استفاده كن (فرمي به نام بهترين و راحتترين روش آپديت گوشي سوني اريكسون )
Last edited by marn; 21-05-2007 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)