یه ان 73 به من پیشنهاد شده 520 هزار تومان معمولی هستش یه ماهه استفاده کرده میگه فنلانده اصله برم بگیرم؟
یه ان 73 به من پیشنهاد شده 520 هزار تومان معمولی هستش یه ماهه استفاده کرده میگه فنلانده اصله برم بگیرم؟
فکر کنم منظورت از دبلیو 800 همون 850 هست درسته؟
درسته
اخه این گوشی خودش رو بد جوری بالا کشید.روی زبونا هم جا گرفت و دیگه...
آغا بي خيال ا73 شو ريجستر اصلي نداره بي خيال بي خيال ما هم هي گشتيم پيدا نشد اه بي خيال نوكيا ها شيد ديگه مملكت به بي ريجستري كشيده
آدم رو از هر چي خريده و انتخابه بيزار مي كنيد آخه چرت چيه هيچ شركتي با اين عظمت چرت درست نميكنهاخه یه چیزی میگیا . تو به چه امیدی میخوای بری دبلیو 850 بگیری ؟؟؟ نه اتوفوکاسی نه دوربین 3.2 . نه سیمبینی .
100 در 100 ان 73
اگه گرون هم شده دست نگه دار ارزون بشه . نری اون دوتا چرت رو بخری
بعدشم اگه قرار بود همه n73 بخرن الان خز بود و ديگه كسي دو رو ورش نمي رفتن اينجوري مني كه n73 ندارم فكر مي كنم بدترين گوشي دنيا دست منه و بهترين همونn73 اي خدا
يارو قيمت روز رو نميدونه اگه ميدونست از 600 يا 620 به پايين بهت نميفروخت
اگه سالم بود ازش بگير![]()
520 تومان خوبه ولی من یکی همین چند روز پیش برای دوستم گرفتم 500 که خیلی تمیز هم بود.
دلیل گرونی این گوشی هم این نیست که نوکیا به ارزشش پی برده!!! دلیلش اینه که از عید به این ور هیچ n73 وارد نشده(بطور قانونی) و قاچقی هاشم توسط مخابرات رجیستر نمیشه.
خب از کجا بفهمم که گوشی اصل و ارجینال هستش. اگه نوشته بود فنلاند همه چیز درسته دیگه ؟
خب از کجا بفهمم که گوشی اصل و ارجینال هستش. اگه نوشته بود فنلاند همه چیز درسته دیگه ؟
راستی یادم رفت بگم امروزی یه نفر میگفت که صدای ان 73 از دبیلیو 800 سونی هم کمتره ؟
راست میگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)