تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: بودن یا نبودن موسیقی سنتی ایران(یا چرا با موسیقی سنتی حال نمیکنید)

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

به نظرمن گیر افتادن این موسیقی در یک دوره زمانی خاص و عدم تحول اون نسبت به زمانه یا عصرشه ! و جوانان ما به همین دلیل کم ارتباط میگیرن اما کسانی مثل استاد علیزاده یا استاد کلهر تونستن موسیقی سنتی رو متحول کنن و اونرو به روز تر کنن و از قالب های خاصش در بیارن ! جوانان رو علاقه مند کردن ! ( یک مثالش خودم! )
    سلام رفیق

راستش به نظر من کم رنگ شدن ارتباط تقصیر مسئولین هست که اون رو خوب معرفی نکردن

من خیلیا ها رو میشناسم هنوز فرق قیافه تار و سنتور نمیدونه حق داره چون تا حالا ندیده

راستش افردای مانند اساتید علیزاده و کلهر این موسیقی سنتی رو بیشتر معرفی کردن مثل تیتراژ زیر تیغ
    راستش من در این ضمینه کار اقای مدیری رو قبول دارم تو تمام برنامه هاشون یک تصنیف بالاخره هست

ولی خب منظور شما رو نسبت به تحول به زمان نگرفتم

مشکل از یاد بردن ما هست

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

من فکر میکنم این نوع موسیقی چون 1managment پشت سر آهنگاش نیست نسبتا داره کم طرفدار میشه...
    فکر میکنم برای نسل جووون تازگی نداره این نوع سبک بر خلاف سایر سبک ها که نوع آوری توش هست این نوع سبک نسبتا نوع آوری کمتری داره ومردم هم همیشه دنبال نوع آوری تو همه چیز هستند همینطور در مورد موسیقی .
    نمی خوایم خودمون رو گول بزنیم ...این واقعیته که این سبک مخاطب کمتری داره یکی به همین دلیل بالا و یکی دیگه به علت هضم سنگینش برای مخاطب .
    من فکر میکنم اگر اساتید این سبک 1 مدیریت جدید برای ترکیب سازها و همینطور ریتم هاشون ایجاد کنن بتونن دوباره این سبک رو پر مخاطب کنن .
    من خودم هم تنها به آهنگ های خاصی از این سبک علاقه مندم و موسیقی favorite من نیست . ولی هر وقت حس میکنم 1 آهنگی تو این سبک خونده شده که نوع اوری توش داشته با علاقه بهش گوش دادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdizadeh62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shahrood

پيش فرض

یکی از دلایل اصلیش صدا و سیماست
    اصلا به موسیقی سنتی بها نمیده و فقط رو پاپ سرمایه گذاری کرده وقتی جوان ایرانی با موسیقی سنتی آشنا نیست و سازهارو ندیده و نمیشناسه نباید توقع داشت که ازش خوشش بیاد.
    اصلا صدا و سیما هیچی از اساتید موسیقی سنتی نمیگه اساتیدی که از دست دادیم یا داریم از دست میدیم.اونوقت وقتی یه خواننده پاپ که معلوم نیست چه کوفتی خورده میمیره همش آثار و مصاحبه هاشو بخش میکنند.قبل از انقلاب سیاست صدا و سیما ترویج موسیقی سنتی بود و همیشه اجراهای اساتید رو نشون میدادند.
    اما الان چی؟ طرف داره ساز میزنه از سینه به بالا نشونش میدن معلوم نمیشه داره ساز میزنه یا سواره الاغه.
    الان از مرکز حفظ و اشاعه موسیقی هم خبری نیست.
    موسیقی سنتی یه موسیقی سنگینه نمیشه همینجوری گوش داد و رد شد باید روش فکر کرد برعکس پاپ که راحت تر میشه گوش داد بنظر من همه این چیزها دست بدست هم دادن که جوانان ایرانی این موسیقی رو دوست نداشته باشن.
    زدن ساز یا آهنگ ساختن در موسیقی سنتی هم بسیار مشکل تر از سازهای غربیه(البته ویلن استثناست)وقتی نت یه آهنگ یا رنگ در میزان شش هشتم رو می خواهی با تار یا سه تار بزنی میفهمی چقدر سخته واقعا هیچی از این کار سخت تر نیست اما وقتی تونستی آهنگ رو در بیاری لذتی میبری که وصف شدنی نیست
    Last edited by mehdizadeh62; 17-05-2007 at 21:07.

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

سلام...

اول از همه یه تشکر بزرگ از داداشی گلم که همیشه با این آرشیو هاش معرکه کرده...

Keep it up

در مورد این سوال شما باید عرض کنم که اولین مقصر ها پدران و مادران هستن که این اتمسفر رو درون خانواده ها ایجاد نمی کنن. قسمتی از این بر می گرده به اشتغال بیهوده اون ها به مسائلی که دولت عزیز براشون ایجاد کرده . به عبارتی هر کسی دنبال بدبختی خودشه پس به بچه هاش از خیلی جهات نمی رسه ... نمونش کنترل و یا راهنمایی در مورد آهنگ هایه که گوش می دن.

عدم راهنمایی و مشاوره باعث میشه که بچه ها از دامن خانواده به طرف دوستانشون و کارها، علاقه ها و ... اون ها علاقه مند بشن و از اون ها تاثیر پذیری پیدا کنن. از طرف دیگه هم درجه حساسیت پدر و مادر ها کم می شه...

این به این معنی نیست که آهنگ های جدید بد باشن، اما یه جورایی اگه از بچه گی ادم این اهنگ های سنتی رو گوش داده باشه یه جورایی با خونش آغشته میشه... آرامش بخش می شه برای آدم...

دولت ما هم متاسفانه به جای دعوت و آماده سازی زمینه برای خوانندگان سنتی (چه زن چه مرد) اون ها رو فقط موقعی که نیاز داره (ربنا در ماه رمضان، و ...) استفاده می کنه... این یک کوتاهی محض هست...

این به نظرم مهم ترین دلیل هست اما خوب خیلی دلایل دیگه هم هست که باعث شده ما گزشته خودمون، فرهنگ و تمدن خودمون رو فراموش کنیم...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

یکی از دلایل اصلیش صدا و سیماست
    اصلا به موسیقی سنتی بها نمیده و فقط رو پاپ سرمایه گذاری کرده وقتی جوان ایرانی با موسیقی سنتی آشنا نیست و سازهارو ندیده و نمیشناسه نباید توقع داشت که ازش خوشش بیاد.
    اصلا صدا و سیما هیچی از اساتید موسیقی سنتی نمیگه اساتیدی که از دست دادیم یا داریم از دست میدیم.اونوقت وقتی یه خواننده پاپ که معلوم نیست چه کوفتی خورده میمیره همش آثار و مصاحبه هاشو بخش میکنند.قبل از انقلاب سیاست صدا و سیما ترویج موسیقی سنتی بود و همیشه اجراهای اساتید رو نشون میدادند.
    اما الان چی؟ طرف داره ساز میزنه از سینه به بالا نشونش میدن معلوم نمیشه داره ساز میزنه یا سواره الاغه.
    الان از مرکز حفظ و اشاعه موسیقی هم خبری نیست.
    موسیقی سنتی یه موسیقی سنگینه نمیشه همینجوری گوش داد و رد شد باید روش فکر کرد برعکس پاپ که راحت تر میشه گوش داد بنظر من همه این چیزها دست بدست هم دادن که جوانان ایرانی این موسیقی رو دوست نداشته باشن.
    زدن ساز یا آهنگ ساختن در موسیقی سنتی هم بسیار مشکل تر از سازهای غربیه(البته ویلن استثناست)وقتی نت یه آهنگ یا رنگ در میزان شش هشتم رو می خواهی با تار یا سه تار بزنی میفهمی چقدر سخته واقعا هیچی از این کار سخت تر نیست اما وقتی تونستی آهنگ رو در بیاری لذتی میبری که وصف شدنی نیست
    خب بچه ها تا اینجا 2 تا
    سلام رفیق
    کاملا با شما موافقم
    الان تنها برنامه خوب ماله شبکه 4هست که تک برنامه هست
    در قدیم برنامه گلها & برگ سبز & افتاب نیمه شب اون برنامه ماله رادیو ارتش
    الان به جای سنتور گل و کوزه شکسته نشون میدن!!!!

برای اون قسمت تفکر به نظر من خوبه چون حداقل این هست که ما رو از سطحی نگری به مسائل خارج میکنه نه؟؟

برای اون قسمت ساز هم باهاتون موافقم
    مثلا من بعد از 5 سال تازه سنتور اومد دستم

من فکر میکنم این نوع موسیقی چون 1managment پشت سر آهنگاش نیست نسبتا داره کم طرفدار میشه...
    فکر میکنم برای نسل جووون تازگی نداره این نوع سبک بر خلاف سایر سبک ها که نوع آوری توش هست این نوع سبک نسبتا نوع آوری کمتری داره ومردم هم همیشه دنبال نوع آوری تو همه چیز هستند همینطور در مورد موسیقی .
    نمی خوایم خودمون رو گول بزنیم ...این واقعیته که این سبک مخاطب کمتری داره یکی به همین دلیل بالا و یکی دیگه به علت هضم سنگینش برای مخاطب .
    من فکر میکنم اگر اساتید این سبک 1 مدیریت جدید برای ترکیب سازها و همینطور ریتم هاشون ایجاد کنن بتونن دوباره این سبک رو پر مخاطب کنن .
    من خودم هم تنها به آهنگ های خاصی از این سبک علاقه مندم و موسیقی favorite من نیست . ولی هر وقت حس میکنم 1 آهنگی تو این سبک خونده شده که نوع اوری توش داشته با علاقه بهش گوش دادم.
    سلام دیوونه

اول برا دوستان که مثل من زبانشون تعریف نداره translate میکنم

دوستمون منظورش management بود به معنای مدیریت (غلط املایی e هم داره)

راستش یه چیزی هست که میگن اگه یه چیزی از شما بالاتره اون را پایین نکشید سعی کنید خودتون رو بالا ببرید
    مگه بده بر فرض 4 تا بیت شعر هم یاد بگیری

خب بحث ما هم سر همینه میدونی مخاطب کمتره میخوایم بدونیم چرا؟؟

اگر موسیقی مقامی محلی رو کنار بزاریم 7 تا دستگاه داریم هر کدوم کلی گوشه دارن- 6 تا اواز داریم
    از این تنوع بیشتر میخوای

شما کلا به دو تا ساز با هم گوش کن بر فرض تنبک و نی
    تنبک و سنتور

تلفیق هر کدوم از اینها خودش کاملا یه نو اوری هست
    تمام بداهه نوازی نو اوری هست

با تشکر از تمام دوستان که نظر دادن

سلام...
    دست محمد عزیز ... داداشی گلم درد نکنه که همیشه با این آرشیو هاش معرکه کرده...

Keep it up
    در مورد این سوال شما باید عرض کنم که اولین مقصر ها پدران و مادران هستن که این اتمسفر رو درون خانواده ها ایجاد نمی کنن. قسمتی از این بر می گرده به اشتغال بیهوده اون ها به مسائلی که دولت عزیز براشون ایجاد کرده . به عبارتی هر کسی دنبال بدبختی خودشه پس به بچه هاش از خیلی جهات نمی رسه ... نمونش کنترل و یا راهنمایی در مورد آهنگ هایه که گوش می دن.
    عدم راهنمایی و مشاوره باعث میشه که بچه ها از دامن خانواده به ط
    قربونت برم من

خیلی ممنون

کاملا باهات موافقم واقعا یکی از اصلیترین مقصر ها مسئولین هستن
    Last edited by mohammad99; 17-05-2007 at 23:06.

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

سلام دیوونه

اول برا دوستان که مثل من زبانشون تعریف نداره translate میکنم

دوستمون منظورش management بود به معنای مدیریت (غلط املایی e هم داره)

راستش یه چیزی هست که میگن اگه یه چیزی از شما بالاتره اون را پایین نکشید سعی کنید خودتون رو بالا ببرید
    مگه بده بر فرض 4 تا بیت شعر هم یاد بگیری

خب بحث ما هم سر همینه میدونی مخاطب کمتره میخوایم بدونیم چرا؟؟

اگر موسیقی مقامی محلی رو کنار بزاریم 7 تا دستگاه داریم هر کدوم کلی گوشه دارن- 6 تا اواز داریم
    از این تنوع بیشتر میخوای

شما کلا به دو تا ساز با هم گوش کن بر فرض تنبک و نی
    تنبک و سنتور

تلفیق هر کدوم از اینها خودش کاملا یه نو اوری هست
    تمام بداهه نوازی نو اوری هست

با تشکر از تمام دوستان که نظر دادن

قربونت برم من

خیلی ممنون
    محمد جان فکر نکنم تو 1 بحث جدی!!! گیر دادن به غلط های املایی راه جواب دادن و .. باشه .به هر حال ...

همونطور که تو pm هم بهت گفتم من منظورم از تنوع رو نتونستم برات مفهوم کنم .به هر حال امیدوارم شاهد رشد موسیقی سنتی و بدست اوردن جایگاه قبلیش باشیم و از این رویه زوال آور و رو به فراموشی نجات پیدا کنه .

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ببینید این نوع موسیقی فقط ادم رو اروم میکنه چون کلا موسیقی سنتی هیجان و شور و نشاط خیلی کمی داره اما واقعا ادم رو اروم میکنه اما موسیقی های پاپ خیلی اکتیو هستن یعنی با اینکه ادم رو اروم میکنن در بعضی مواقع هم بخ ادم روحیه و نشاط میده در ثانی واقعا بعضی از شعرهای موزیک پاپ ما واقعا عالیه مثل اشعار البوم محمد اصفهانی ..... من هر دو نوع موسیقی رو دوست دارم که صد البته بستگی به موقعیت و زمانش داره

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هیچ شادی و هیجانی نداره!
    یعنی هیچ عامل شادی و تحرک درت ایجاد نمیکنه
    بیشتر آدم یاده گناهانش میافته!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

ببینید این نوع موسیقی فقط ادم رو اروم میکنه چون کلا موسیقی سنتی هیجان و شور و نشاط خیلی کمی داره اما واقعا ادم رو اروم میکنه اما موسیقی های پاپ خیلی اکتیو هستن یعنی با اینکه ادم رو اروم میکنن در بعضی مواقع هم بخ ادم روحیه و نشاط میده در ثانی واقعا بعضی از شعرهای موزیک پاپ ما واقعا عالیه مثل اشعار البوم محمد اصفهانی ..... من هر دو نوع موسیقی رو دوست دارم که صد البته بستگی به موقعیت و زمانش داره
    هیچ شادی و هیجانی نداره!
    یعنی هیچ عامل شادی و تحرک درت ایجاد نمیکنه
    بیشتر آدم یاده گناهانش میافته!
    سلام دوستان

من نمیدونم این تفکر اشتباه از کجا به ذهن شما دوستان اومده

به عنوان مثال تصنیف در خیال یا مثلا تصانیف ضربی مختلف یا من مست و تو دیوانه - ای که به پیش قامتت سرو چمان خجل شده-تصنیف یعنی چی و خیلی تصانیف دیگر

خیلی از قظعات خانم بینا و استاد ایرج و ...

یک نکته : من هیچ وقت جسارت نکردم که موسیقی های دیگه مثل پاپ رو زیر سوال ببرم هرکاری اگه قوی باشه .واقعا قابل تحسین هست مثل کارهای اقای عصار و اصفهانی و ...

این جا مشکل اینه که چرا موسیقی سنتی چرا به حاشیه رفته؟؟
    ایا بهتر نیست یه خورده شادی هامون پایدار تر و عمیق تر باشه بر فرض چرا در زمان های گزشته موسیقی سنتی تو تمام مجالس عروسی و غیره شادی اور مجلس بوده الان نه؟

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در بین تمام دوستام فقط 2 نفر هستن به موسیقی سنتی علاقه دارن
    من نظرم اینطوریه
    آدم وقتی میخواد وقتش را برای گوش دادن به موسیقی تلف کنه پس باید بهترین نوع ممکن را گوش کنه
    آدم یک دقیقه میخواد شاد باشه.
    کجای موسیقی سنتی شادی آوره؟ من اصلا ساز سنتی را نمیتونم تحمل کنم
    چه برسه به موسیقیش.
    امروزه تقریبا هیچ کس به متن موسیقی توجه نمیکنه
    این چیزیه که هست و رودر وایسی هم نداریم.
    اگر تنها عامل برتری موسیقی سنتی را پر محتوا بودن بدونیم
    وقتی به متن توجه ای نشه تقریبا هیچ ارزشی نداره.
    من یک مثال میزنم که برا تون محسوس تر شه

کریس دی برگ. همه ی آهنگاش محتوا داره ولی موسیقی خیلی قشنگی نداره.
    خیلیا میشناسنش ولی به اندازه Eminem معروف نیست!
    امینم از نظر محتوا دقیقا در جهت عکس قرار داره! ولی آهنگاش خیلی قشنگه!

یک نکته جالبی که فهمیدم
    افرادی که از موسیقی سنتی حمایت میکنند از موسیقی های جدید متنفر نیستن!
    ولی اکثر کسایی که موسیقی جدید را میپسند متنفر موسیقی سنتی اند!

البته هر چیز جایگاه خودش را داره
    شاید عقل ما هنوز به ارزش این موسیقی قد نمیده!

پس این نشونیه نه برای اثبات ولی برای توضیح بیشتر نظرم در مورد افرادی که آهنگ گوش میدن!

پس اینطوری میبیند که چرا موسیقی سنتی زیاد مورد توجه جوانها نیست!

البته فقط این نیست . خیلی عاملهای دیگه ای هم هست

ولی هر چی زور میزنم هیچ عامل شادی و ایجاد طراوت و شادابی توی این نوع موسیقیها نمیبینم!
    Last edited by Alireza_Shafaei_PCworld; 18-05-2007 at 00:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •