سلام
این خبر دروغه. چنین اختراعی اساسا وجود نداره چون با پایه های علمی در تناقضه. ظاهرا این آقای رامین علیپور سر همه رو کلاه گذاشته. چون طبق شنیده ها به خاطر همین اختراع که به هیچ وجه وجود خارجی نداره، از جشنواره ی خوارزمی هم جایزه گرفته.
سلام
این خبر دروغه. چنین اختراعی اساسا وجود نداره چون با پایه های علمی در تناقضه. ظاهرا این آقای رامین علیپور سر همه رو کلاه گذاشته. چون طبق شنیده ها به خاطر همین اختراع که به هیچ وجه وجود خارجی نداره، از جشنواره ی خوارزمی هم جایزه گرفته.
شما از کجا میدونید امکان نداره .....؟این خبر دروغه. چنین اختراعی اساسا وجود نداره چون با پایه های علمی در تناقضه. ظاهرا این آقای رامین علیپور سر همه رو کلاه گذاشته. چون طبق شنیده ها به خاطر همین اختراع که به هیچ وجه وجود خارجی نداره، از جشنواره ی خوارزمی هم جایزه گرفته.
چرا با پایه های علم در تضاده؟
ثابت شده که انرژی از طریق امواج قابل انتقاله! در اینجا مشکل فقط تبدیل انرژی برق به به یه سری امواج شاید الکترومغناطیس بوده و برگردوندن اون امواج به انرژی الکتریکی که نمی شه گفت نشدنیه! چون هیچ چیزی نشدنی نیست. تحلیل من اینه که دستگاهش این قابلیت رو داشته که بتونه جریان الکتریکی رو به امواج قابل ارسال تبدیل کنه و سپس فرستنده ای این امواج رو که در خودشون انرژی ذخیره داشتند رو در یه فرکانس ثابت و مشخص بفرسته و از اون طرف دستگاه دیگه ای این امواج حامل انرژی رو بگیره و به انرژی ایکتریکی تدیل کنه!
تشکر![]()
سلام
فکر می کنم یک جای دیگه هم این مساله رو توضیح دادم. اما برای روشن شدن ذهن همه ، یک بار دیگه توضیح میدم.
خوب همان طور که می دونیم و به درستی اشاره کردید، تنها راه ما برای انتقال بدون سیم با استفاده از امواج هست. ما بلدیم که چطور جریان برق رو به موج تبدیل کنیم و به عکس موج رو به جریان تبدیل کنیم. پس تا اینجای کار به نظر همه چیز خوب پیش میره چون کافیه که در یک طرف انرژی الکتریکی رو به موج تبدیل کنیم و آن رو بفرستیم و در طرف دیگه با عمل عکس انرژی رو دریافت کنیم. اما مساله اینجاست که شدت موج با فاصله به شدت افت می کنه. یعنی به صورت عکس توان دوم فاصله. برای روشن تر شدن قضیه یک مثال ساده می زنم. یک لامپ 100 وات رو با اتصال به برق شهر روشن کنید. یک برگه ی کاغذ رو در 10 سانتی متری لامپ نگه دارید. صفحه به شدت روشن میشه. حالا این فاصله رو دو برابر کنید. چه اتفاقی میفته؟ بله روشنایی صفحه کاهش پیدا می کنه. به همین ترتیب هر چی دورتر میشید، روشنایی سطح کم تر میشه. یک نکته ی دیگه هم هست. هر چی صفحه ی شما بزرگ تر باشه مقدار نور بیشتری رو دریافت می کنه و هر چی کوچک تر باشه مقدار بیشتری از کل نور لامپ در فضا پخش میشه و هدر میره.
حالا به جای صفحه ی کاغذ یک سلول خورشیدی در نظر بگیرید و آن رو مثلا به یک آرمیچر وصل کنید. اگر سلول خورشیدی رو در نزدیکی لامپ قرار بدید، موتور با سرعت مناسبی حرکت می کنه و هر چی باتری خورشیدی رو از لامپ دور کنید موتور کندتر و با قدرت کمتری می چرخه. ممکنه به جایی برسید که به کلی موتور از کار بیفته.
همه ی اینها توضیح میده که شما توان از دست رفته ی زیادی در راه خواهید داشت و انرژی دریافتی شما به فاصله ی شما از منبع و همین طور به سطح مقطع دریافت کننده ربط داره.
مثال آخر: انتن ها و دکل های تلویزیونی، امواج رو با توان های فوق العاده بالا می فرستند (برای این که به نقاط دوردست برسه). مثلا توان یک دکل ممکنه در حد کیلو وات یا حتی مگاوات باشه. اگر انتقال انرژی به این روش ممکن باشه باید در آنتن های تلویزیون (حداقل در نزدیکی های جام جم) برق زیادی وجود داشته باشه. از دوستانی که محل سکونتشون به جام جم نزدیکه و با دل و جرات هستند می خوام که برن و به آنتن تلویزیونشون دست بزنن ببینن برق می گیردشون؟
فکر می کنم جوابتون رو گرفته باشید. شارژ باتری گوشی نیازمند یک ولتاژ و آمپر خاص هست. این ولتاژ و توان از طریق دریافت امواج قابل تامین نیست و بستگی به فاصله ی گوشی به شارژر بی سیم، ولتاز و آمپراژ تغییر می کنه و من فکر می کنم نه تنها با این روش شارژ نمیشه که در مدت زمان خیلی کوتاهی باتری گوشی رو از بین می بره.
با سلام
یادش به خیر 100 سال پیش عمو نیکولای تسلا که همه برق متناوب و کلی اختراع دیگه رو مدیون اون هستند این مسئله رو به نام خودش تو ثبت اختراعات امریکا ثبت کرده
البته خیلی خطر ناکه و وسط فرستنده و گیرنده جای زیاد خوبی برای ایستادن نیست
خیلی ممنون که بعد از 1سال و 3ماه تاپیک رو بالا آوردید!!!
خبري از اين اختراع نيست ؟؟
دروغ بود يا راست؟
بازم ایرانی ها اگه این مملکت لعنتی یه ذره امکانات داشت الان امریکا کدوم خری بود؟
من ایشون رو می شناسم و می دونم که این کار رو انجام داده و این کوچکترین کارش از نظر من کار های بزرگتر دیگه ای هم انجام داده که عجله نکنید تا چندین مدت دیگه اون ها رو هم رو نمایی می کنه حیف که نمی تونم تا زمان رو نمایی بهتون بگم تا همبن حد بدونین که این اتفاق افتاده چرا می خواین قضیه رو معمولی یا غیر ممکن نشون بدین آقا اون تونسته کرده شما مردی می خواستی زودتر این کار رو بکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)