تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: اشکم داره در مییاد کمکم کنید؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من تو xp بازی میکنم تو ویستا که اصلا بازیهام تیک تیک میکنه ولی اجرا میشه و مشکل دیگم اینکه دمای سیستمم زیاده حالا بدن اینو یه کاریش میکنم فعلا این سیستمم اشکمو در اورده تازه من بخوام cpu مو عوض کنم هیچی دیگه مادر برد و رم و... اینارم باید عوض کنم؟! شما فکر اینارم بکن.

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

من تو xp بازی میکنم تو ویستا که اصلا بازیهام تیک تیک میکنه ولی اجرا میشه و مشکل دیگم اینکه دمای سیستمم زیاده حالا بدن اینو یه کاریش میکنم فعلا این سیستمم اشکمو در اورده تازه من بخوام cpu مو عوض کنم هیچی دیگه مادر برد و رم و... اینارم باید عوض کنم؟! شما فکر اینارم بکن.
    درمورد دمای بالای CPUتاپیک داریم راجع بهش (من هم یکی ازسیستم هام دقیقا همین مدل CPUروداره وخیلی هم درمورد این مسئله سوال کردم ولی گفتن درمورد این مدل خاص ...متاسفانه عادیه!!!!)
    اما درست میگید شما....کاملا مشخصه که باسیستمی به این مشخصات باید هم توی ویستا تیک تیک کنه (بقول شما)
    گمونم همون کاری رو که گفتم:
    بهترین گزینه گمونم همون ارتقا CPUورم باشه(درموردگرافیک نمیتونم کاملا اظهار نظرکنم ....اما گمونم اون هم کم باشه)
    انجام بدین ویا بیخیال بشین....وقتی سیستمی پائین بسته شده ...معجزه که نمیشه کرد تا بالاتر بره و روون تر کار کنه......ضمن اورکلاک رو هم توصیه نمیکنم چون درمورد این مدل CPU(حالا چرااینجوریه؟ من نمیدونم ...هنوزهم شرکت (نمایندگی)به من جواب درست وحسابی نداده) اورکلاک کردنش باعث گرمای بیشترCPUمیشه وسیستم شات داون میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نمیدونم از کجا شرو کنم رم سی پی یو گرافیک یا اصلا مادر برد؟! یا کلا بیخیال این سیستم شم اما خیلی هزینه کردم نمیدونم چیکار کنم ؟ شما نظرتون چیه؟!

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه سه ماه پيش بستي فروشنده واقعا در حقت ظلم كرده ..
    اگر هم بخواي عوض كني كلا سيستم فعليت و بايد بي خيال بشي و يه سيستم جديد بگيري .

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

عزيز مگه اول كه مي خواستي بگيري اينجا با بچه ها مشورت نكرد؟
    ( هر چند كه من هم اين اشتباه رو كردم و زمان ارتقاء سيستم مشورت نكردم و حالا دارم حسرتش رو مي خورم! )

ولي به نظر من هم ارتقاء Cpu و رم كمك مي كنه!
    و كارت گرافيكت هم فكر نمي كنم كم بياره! (7300ُْgs) ! حالا دوستان حرفه اي تر از من به شما كمك خواهند كرد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حالا رسیدم به جایی که واقعا اشکم دراومد برم به فروشنده چی بگم اون فروخته دیگه برم یخشو بگیرم تا حالا انقدر حالم گرفته نشده بود الانم که دیگه دیر شده.

داره خودمونی میشه mr saad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم.آسمان مال من است

پيش فرض

بازی های دیگر را هم امتحان کردی؟

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حق داري .. ديگه كاري نمي توني بكني ( درمورد پس دادنش البته )
    در مورد گرافيكت مي توني يه كارهايي بكني . برنامه ها و درايور هاي گرافيكت رو كامل نصب كن . از اونجا يكم اوور كلاك كن . 90 در صد مشكل تيكه تيكه اجراشدن بازيهات حل بشه . رم را هم عوض كن .
    پاورت كه ديگه خيلي نامرديه ..
    =================
    رم خوب بگري و گرافيكت رو هم يكم دستكاري كني مي توني يه مدت باهاش سر كني تا سر فرصت سيستم و تغيير بدي - پاورت خيلي خطريه حواست باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آره most wanted ,.... ای خوب اجرا شد اما بنظر خودم نباید نا امید شم فردا میرم پیشه فروشنده یخشو میگیرم نه شوخی کردم اما فردا میرم ببینم میتونم یه چیزایشو ارتقا بدم یا نه رم یا سی پی یو یا گرافیک نمیدونم اما شما یه سیستم توپ یعنی بازیهارو راحت اجرا کنه به من معرفی کنید که دیگه این تجربه تلخ نکنم. یا چه چیزایشو ارتقا بدم اگه بخوام سی پی یو مو ارتقا بدم که باید مادر بوردمم عوض کنم؟!که؟

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

چرا اينقدر شورش ميكنيد؟؟؟كجاي اين سيستم پايينه؟؟؟
    3.6 پايينه؟؟؟512 رم براي كاربر عادي خوبه.من سيستمهاي پايينتر از شما ديدم كه كربن و بازيهاي سنگين را اجرا كرده و خيلي قشنگ نمايش ميداد.مشكل شما چيز ديگري است.به احتمال زياد فن سي پي يو و يا فن داخل كيس مشكل دارد.چون اين تيك تيك كردن به خاطر حرارته بالاست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •