ببخشید که ایراد می گیرم
چون خودت گفتی من می گم
فونت مطالب ریز هست یعنی متن واضع نیست
تو کارت اولی متن فقط وسط هست
جذاب نیست
پس زمینه خوبی نداره
باید به نوع کار بخوره
کارت دومی اون مطالب ریز اصلا معلوم نیست
ببخشید که ایراد می گیرم
چون خودت گفتی من می گم
فونت مطالب ریز هست یعنی متن واضع نیست
تو کارت اولی متن فقط وسط هست
جذاب نیست
پس زمینه خوبی نداره
باید به نوع کار بخوره
کارت دومی اون مطالب ریز اصلا معلوم نیست
سلام دوست عزیز نظرت کاملا درسته فونت ها ریزه ولی به نظر من اگه تو بک گراند اون لایت افکت رو وردارم خوب میشه ولی بکگراند خاکستری خوبه نظر شما چیه؟ .
نه بابا چه ناراحتی همه ما اینجاییم تا یه چیزی یاد بگیریم و فکرمونو گسترده تر کنیم همه ماهایی که اینجاییم لاقل من همه افکتهای فوتوشاپ و بلدم ولی اینکه اونارو کجا بکار ببرم و چه جوری مهمه در واقع میخوام بگم که مهم اینه اون دونستهامونو به بهترین شکل عملی کنیم دونستن تمام افکتا و ابزارای فوتوشاپ خیلی کار گنده ای نیست سلیقه تو کار که مهمه که من تازه تو این زمینه دارم یه ذره روشن تر میشم و بیشتر میفهمم خیلی ممنون از نظراتتون باز هم نظر بدین
بک گراند خاکستری هم خوبه ولی بستگی به رنگ متن هم داره
دقیقا رو همین حساب که میگم چون به نظر من رنگ قرمز روی خاکستری قشنگ میشه حالا نمیدونم نظر بقیه هم اینه که بد میشه؟ حالا این یکی رو ببینید البته فک میکنم جای شماره تلفن اینا باید عوض شه البته ایده خاصی ندارم اگه دارین بگین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز الان کارتون بهتر شده فقط اگر فونتاشو عوض کنید بهتره از فونت های معمولی استفاده کنید چون فونت های کلکسیونی و تزعینی اون حرفه ای بودن کارت رو از دست میده !
خوبه.
ولي به نظر من خاكستري با قرمز تيره جور نيست.اون نوشته هاي سمت چپ يه كم تيره س.
عزشيا هم خيلي چسبيده به نوشته ها.
مشخصات و شماره تلفن هم خيلي ساده نوشته شده و هيچ جذابيتي وجود نداره.
اميدوارم ناراحت نشي.
نظر شخصي بود ديگه.
نه دوست عزیز ناراحت چرا خیلی هم خوشحالم که یه چیزایی رو بیشتر درک میکنم و این باعث میشه دیدم به کار عوض شه منظورت از اینکه مشخصات ساده نوشته شده چیه؟ یعنی چطور تغییرش بدم ؟ ممنون از همه بازم نظر بدین نه تنها اینکه من دیدم گسترده تر میشه بلکه افراد مبتدی تر یه چیزی یاد میگیرن که تو طراحی های گرافیکی چطور خلاقیت به خرج بدن ممنون
راستی دوستان من اصلا از انتقاد ناراحت نمیشم از همه اونایی که انتقاد میکنن ممنونم و خسته نباشید به همه دوستانی که واقعا تو این انجمن فعالند دم همه شما گرم بچه ها موفق باشین
Last edited by blacksword; 14-05-2007 at 21:06.
سلام
همونطور که دوستان گفتن اصلا رنگ قرمز جالب در نیامده
بکگراند عکستم چنگی به دل نمیزنه
به نظرم اگه عرشیا هم با فونت تحریری چیزی مینوشتی بهتر میشد .
به قول آقا سعید نظر شخصی بود ...
به نظر من هر چی ساده تر باشه بهتره
بفرمایید اینم درستش کردم !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)