تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: تبديلide به Sata

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی.این هارد من ide فلاپی نداشت.میشه لینک دانلود بدی.ممنون

آقا برعکسشم هست من میخام یک دی وی دی رایتر ساتا بگیرم و بعدش روی مادربردم که IDe هست وصل کنم.

خب ایریختیش هم هست یا نه ؟

چون چند وقت دیگه که بخام سیستم جدیدی بگرم دیگه لازم نباشه برم یک دی وی دی رایتر ساتا اوندفعه بخرم.

منتظر جوابتون هستم

داره خودمونی میشه mostafaharvest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    birjand

پيش فرض

آقا Reza_S خیلی خیلی ممنون
    یه مشکل بزرگ رو حل کردی دستت درد نکنه

داره خودمونی میشه سیاوش با مرام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض سلام

دوست عزیز اولا درست کار می کنند. من خودم دارمش. مطمئنا به هیچ مادربردی مشکلی نخواهد داشت.
    قیمتش هم پارسال که من خریدم 7 هزار تومان بود. یک قطعه کوچک (اندازه بردش هم اندازه باتری کتابی هست) که یک طرفش به ide وصل میشه و یک سیم برای تغذیه برد بهش وصل میشه و یک سیم خروجی داره که به ساتا متصل میشه.
    می شه بپرسم از لحاظ سرعت و ... هیچ مشکلی نداره این تبدیل ها

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام اگه امکان داره در مورد برعکسش یعنی تبدیل sata به ide نیز توضیح دهید
    ممنون میشم

بوسیله این کابل شما میتوانید بدون باز کردن کیس هرگونه سخت افزار IDE یا SATA را از طریق پورت USB استفاده نمایید . دیگر نیاز به خرید باکس هارد یا سی دی رام اکسترنال ندارید.

اینم تبدیل pci به IDE

می شه بپرسم از لحاظ سرعت و ... هیچ مشکلی نداره این تبدیل ها
    از لحاظ ....هیچ مشکلی نداره مطمئن

پروفشنال mobiledead's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual Space

پيش فرض

باحال بود
    من تا حالا از این تبدیلا ندیده بودم
    اصلا فکرشم نمیکردم که وجود داشته باشه

ممنون بچه‌ها

داره خودمونی میشه سیاوش با مرام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام جواد جان کجایی که در به در دنبالتم یه سر به پست دیشبی بزن در باره نصب نشدن وین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی این کابلا قیمتش چنده ؟باید قیمتش بالا باشه
    Last edited by سیاوش با مرام; 02-08-2007 at 17:59.

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

سلام
    دوستان این مبدلهای pci به sata الان حدودا چه قیمت هستند ؟
    و همچنین مبدل ide به sata ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من امروز رفتم پاساژ رضا از 4 ، 5 تا مغازه پرسدم حالا جوابایی که اونا بهم دادن رو اینجا می ذارم شما قضاوت کنین که راست میگن یا نه:
    اولی می گفت: قیمت IDE به sata نه تومنه و الآن همه این تبدیل ها ماله sata 2 هست و دیگه کسی sata 1 نداره وقتی ازش در مورد ساپورت شدنش توسطه مادربورد و سرعتش پرسیدم گفت هیچ مشکلی نداره و همه مادربورها رو ساپورت می کنه و سرعتشم هیچ تغییری نمی کنه
    دومی می گفت: اینا کار کردنشون پنجاه پنجاست و هیچ تضمینی نمی ده که حتما کار کنه و اگه هارد IDE بگیرم خیاله خودمو راحت کردم
    سومی می گفت: کارت PCI به sata داره و نمی دونه که sata 2 رو هم ساپورت می کنه یا نه و قیمتشم 19 تومنه در مورد ساپورت کردنش و اینکه مشکلی نداشته باشه هم می گفت فقط می تونم اینو بهت بگم که تا حالا هر کی برده پس نیاورده حتی 1 نفر ولی خودش تضمین نمی کنه که حتما ساپورت کنه و کار کنه و آخر سر هم گفت تبدیل های IDE به sata ممکنه رو بعضی مادربوردها مشکل داشته باشه و PCI به sata فکر نمی کنه این طوری باشه
    چهارمی هم می گفت: خوش نداره ولی رو بعضی از مادربوردها بدون هیچ مشکلی میاد و روی بعضی از مادربودها هم ممکنه کار نکنه
    از یه نفر هم که طبقه دوم پاساژ علائدین کارش فقط تبدیلات و این حرفا بود پرسیدم می گفت IDE به sata رو می ده 8 تومن و اصرار هم داشت که بدون هیچ مشکلی روی همه مادربوردها کار می کنه(البته بهش نمی خورد که خیلی بارش باشه به نظر من همین طوری رو هوا می گفت)
    حالا من چند تا علامت سوال هنوز برام روشن نشده اگه کسی می دونه برام توضیح بده:
    1- این تبدیل ها sata 2 رو ساپورت می کنه یا نه؟
    2- این که pci به sata از IDE به sata بهتره درسته چون قیمتش هم 2 برابره IDE به sata هست
    3- من تو همین چند روزه می خوام یه هارد بگیرم به نظر شما چی کار کنم(مادر بوردم IDE هست)

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز به نظر من برو یه Ide بگیر خیال خودتو راحت کن هر وقتم مادربرد ساتا گرفتی برو یه هارد ساتا بگیر اینقدرم وسواس الکی به خرج نده چون کامپیوتر همینه هر روز یه تکنولوژی جدید میاد اگرم ما بخواهیم با اون تکنولوژِی پیش بریم باید گنج قارون داشته باشیم درحالی که همین قطعاتی که فعلا موجوده می تونه جوابگوی کارامون باشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من امروز یک هارد ساتا خریدم که با تبدیل pci وصلش کردم توی ویستا بالا میاد مشکلی نیست ولی می خوام روی این هارد ویستا نصب کنم چون با تبدیل وصل شده توی ستاپ ویستا هارد رو نمیشناسه.
    کمکم کنید؟؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •