اگه انقدر پول این سیتم دادی چرا رم رو پایین گرفتی نگاه کن به دفترچه مادربرد ببین چقدر رم ساپورت میکنه همون قدر رم بذار
اگه انقدر پول این سیتم دادی چرا رم رو پایین گرفتی نگاه کن به دفترچه مادربرد ببین چقدر رم ساپورت میکنه همون قدر رم بذار
نوشته 2g duall channel support for ram این duall channel یعنی چی چه تاثیری داره؟
البته شرمنده یادم رفت بگم بنظر شما یک رم 1g با یه 512 که دارم بهتر یا 512 مو بدم دوتا 1g بگیرم قیمت ا1g میدونی؟ 2تاش چقدر میشه kingstone?
یعنی 2 تا رم 1g باید بگیری هر کدوم رو به یه رنگ زد هم بزنی اون موقه میشه duall channel
موقعه که سیستم رو روشن میکنی باید توEMERGENCY پیغام duall channel رو بزنه
اون موقعه باس سیستمت میشه 800
شاید منظورش DirectX بوده؟سوال دومم اینکه جنابه rsh گفتند درایو کارت گرافیکتو از مایکروسافت بگیر؟
آره بابا غمگین مباش مادر بردت خوبه ! به روی سرعت گفتم که آره ، سرعت به سی پی یو و رم بستگی خیلی زیادی داره ! در ضمن نصب کردن یک رم دو گیگ بهتر از نصب کردن دو رم یک گیگ هستش ! در مورد اینکه بازی هات تیکه تیکه نشون میده طبق تجربه ای که من دارم ! از رمت هستش احمتال خیلی خیلی خیلی قوی ! ولی همیشه سعی کن درایور کارت گرافیکت رو به روز نگه داری که بهترین استفاده رو بتونی ازش ببریآیا مادر بردم خویه یعنی سرعت ربطی به مادر برد داره ؟؟!!!!!! همه میگن که سرعت بستگی به cpu و ram و 'graphic داره؟ گرافیکم چی خوب میکشه ? تو بعضی از بازیها تیک تیک میکنه که نمیدونم از گرافیکمه یا رم کمکم کنید. دارم قاتی میکنم میدونی چقدر پول این سیستمم شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:3 1:
اگه مادربردت رم ddr2 ساپرت میکنه
رم 2 گیگ کینگ استون باس 533 قیمتش 120 تومنه
2 گیگ پاتریوت باس 800 قیمت 155 تومن
گرافیکتم بکن 8500 جی تی قیمت 120 تومن. اگه میتونی تا 170 بدی 8600 جی تی بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)