تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: ويروسي عجيبي كه فايل هاي jpg رو پاك كرده!!!

داره خودمونی میشه Mansour_Manson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In her heart

پيش فرض

همیشه فقط به یک ضد ویروس در این جور موارد فکرم طرفش می رفتم
    BitDefender
    نصبش کن ! من که میگم 99% درست میشه چون ردخور نداشته برای من روی سرورهام !
    دوست عزيز! آنتي ويروس هاي مختلفي به من معرفي شده ولي مهمتر از اون ريكاوري كردن عكس ها هست. احتمالا من همين امروز از برنامه kaspersky براي از بين بردن ويروس استفاده ميكنم. تنها نگراني اين هست كه يكي از دوستان ميگه اگه اينكارو بكني فولدرهاتم پاك ميشن. من كه گيج شدم.

منم کامپیوترم این ویروس رو گرفته بود.آنتی ویروس نود(nod) پاکش کرد البته به همراه عکسام!!!عکسا رو همه ریکاوری کردم همه هم برگشتن فقط مشکل اینجاست که دیگه هیچ کدوم رو نشون نمیده!!!
    ولي واسه من يه فرقي فكر كنم با شما داشته باشه ها. چون من الان همه عكساي فقط jpg رو پاك كرده و هر عكسي كه با اين فرمت وارد هاردم كنم اونا هم فوري ناپديد ميشن. من قصدم اينه كه اول ويروس رو از بين ببرم بعد عكسايي كه از دست دادم رو ريكاوري كنم.
    دوستان ميگفتن بايد سريعتر ريكاوري كني چون هرچي دير بشه احتمال برگشت پايين مياد.

راستي حالا جدي جدي فايل ها رو كه برگردونده هيچكدومو نشون نميده؟!!!!!!!!

يعني هيچ راهي نيس؟

دوستان براي ريكاوري هم اگه ميشه لطف كنيد يه برنامه خوب و مطمئن معرفي كنيد.

به یه برنامه ی دیگه ریکاور کن
    اينجور كه من از اساتيد شنيدم فقط يه بار ميتوني ريكاوري كني. اگه بار اول برنگرده ديگه اميدي نيست. حالا نميدونم تا چه حد اين حرف درسته!

راستي اون آنتي ويروس Kill New Folder.exe كه دوست خوبمون MB_Danger معرفي كرده بود بيشتر باعث دردسر شد. چون اولا 5-6 تا از اين ويروس رو پاك كرد و بقيه رو خودم پاك كردم. تازه دوباره ويروسا برگشتن.
    دوم اين كه امروز حسابي حالم گرفته شد. حدود 10 تا عكس يادگاري از يكي از فاميلامون گرفتم توي دسكتاپ ذخيره كردم كه امروز صبح اومدم با كمال تعجب دبدم پاك نشدن!!!
    گفتم واسه از بين بردن ويرسا يه بار ديگه Kill New Folder.exe رو تست كنم كه بعد از عمليات نه تنها هيچ ويروسي رو پاك نكرد بلكه اون 10 تا عكس رو پاك كرد. حالم حسابي گرفته شد.

سوما اون يكي نرم افزار Anti Trojan.Win32.Delf.aam رو نتونستم اجرا كنم چون برنامه باز كردنشو نداشتم.

ايشالا امروز ديگه ميخوام با kaspersky كار ويروس رو لااقل يه سره كنم! ولي بازم منتظر پست هاي دوستان ميمونم واسه خوندن نظراتشون.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In her heart

پيش فرض

سلام

من با kaspersky اسكن كردن سيستم رو و حدود 200 تا فايل آلوده رو شناسايي كرد. منم چنتاشو پاك كردم بعد فهميدم متاسفانه تعدادي از فولدرهام كه اطلاعات مهمي هم روشون بوده پاك شدن. در واقع اونا رو هم با فرمت .exe شناسايي كرده و...
    من كه قاتي كردم به خدا...
    ديگه جرات نكردم بقيه رو پاك كنم. دوستان چيكار بايد بكنم؟ آخه اين غير از فايل ويروسي، فولدر هاي منم ويروس ميشناسه . پس در اين صورت من نميتونم دستور حذف همه رو باهم بدم. ميگيد چيكار كنم؟

سيستم اسكن شده و 200 تا فايل ويروسي شناسايي شدن. من چه دستوري بايد الان بدم به برنامه؟
    هرچي هم پاكشون ميكني دوباره برميگردن.

راستي من دوتا ويندوز دارم جفتشم همينجوره!

به نظر شما با توجه به اين كه ويروس داخل درايو هاي من هست با عوض كردن ويندوز مشكل حل ميشه؟

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

سلام

من با kaspersky اسكن كردن سيستم رو و حدود 200 تا فايل آلوده رو شناسايي كرد. منم چنتاشو پاك كردم بعد فهميدم متاسفانه تعدادي از فولدرهام كه اطلاعات مهمي هم روشون بوده پاك شدن. در واقع اونا رو هم با فرمت .exe شناسايي كرده و...
    من كه قاتي كردم به خدا...
    ديگه جرات نكردم بقيه رو پاك كنم. دوستان چيكار بايد بكنم؟ آخه اين غير از فايل ويروسي، فولدر هاي منم ويروس ميشناسه . پس در اين صورت من نميتونم دستور حذف همه رو باهم بدم. ميگيد چيكار كنم؟

سيستم اسكن شده و 200 تا فايل ويروسي شناسايي شدن. من چه دستوري بايد الان بدم به برنامه؟
    هرچي هم پاكشون ميكني دوباره برميگردن.

راستي من دوتا ويندوز دارم جفتشم همينجوره!

به نظر شما با توجه به اين كه ويروس داخل درايو هاي من هست با عوض كردن ويندوز مشكل حل ميشه؟
    دوست عزیز این دستور رو تو run اجرا کنید فقت بجای C نام درایوهاتون رو به ترتیب بزنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In her heart

پيش فرض

مرسي

يه تستي ميكنم!

هرچند قبلا هم كردم ولي اتفاقي نيفتاد ولي شايد اين بار يه فرجي بشه

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست من ...
    اگر از برنامه ی Anti Trojan.Win32.Delf.aam استفاده می کردید ، به احتمال زیاد تمام مشکلاتتون بر طرف میشد .
    خواهشا مقاله ها را با دقت بیشتری بخوانید و به کار گیرید .
    اینجوری هم شما به هدفتون می رسید و هم برنامه های ما دردسر ساز نمیشه !
    مثلا من در تاپیک زیر گفته بودم که Trojan.Win32.Delf.aam تمام پوشه ها را مخفی می کند و یک نسخه از خودش را با همان نام در آنجا کپی می کند .
    اونوقت شما در پست های قبل میگی Kaspersky یه پوشه هایی پیدا کرده که من جرات ندارم اونا رو پاک کنم !
    خوب عزیز من اونا همون برنامه های مخرب هستن که در لباس Folder ظاهر شدن !
    مگه فراموش کردید که این برنامه ی مخرب آیکونش شبیه آیکون یه پوشه س ؟!
    آخه پوشه ای که فرمت EXE داشته باشه کی دیده ؟!
    ضمنا در جایی گفته بودی که در Properties پوشه ها گزینه ی Hidden غیر فعال شده ...
    این هم به خاطر اینه که برنامه ی مخرب ، پوشه ها رو سیستمی می کنه !
    برنامه ی Anti Trojan.Win32.Delf.aam علاوه بر اینکه فایل های این برنامه ی مخرب رو از بین می بره ، تمام پوشه های مخفی رو هم به حالت Normal بر می گردونه !

ناگفته نمونه که پاک شدن فایل های JPG.* می تونه کار برنامه ی مخرب دیگه ای باشه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز این دستور رو تو run اجرا کنید فقت بجای C نام درایوهاتون رو به ترتیب بزنید
    کد:
    كار اين دستور رو توضيح نميديد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

كار اين دستور رو توضيح نميديد؟
    کار این دستور؟
    تا اونجایی که من می دونم این تروجانه و کارشم اینه که از پوشه های سیستم یه نسخه exe درست میکنه و پوشه اصلی رو سیستمی و مخفی می کنه که دسترسی بهش آسون نباشه.
    بهترین راه برای پاک سازی :
    اول ویندوز رو عوض کنید بعد از اون یه آنتی ویروس نصب کنید بزارید سیستم رو چک کنه(نکته : مواظب باشید بعد از نصب ویندوز به درایو های حارد کاری نداشته باشید و برای نصب آنتی ویروس حتما از سی دی استفاده کنید)
    وقتی کار چک کردن آنتی ویروس تموم شد شما باید همون دستور بالا رو برای تمام درایوات اعمال کنی .
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کار این دستور؟
    تا اونجایی که من می دونم این تروجانه و کارشم اینه که از پوشه های سیستم یه نسخه exe درست میکنه و پوشه اصلی رو سیستمی و مخفی می کنه که دسترسی بهش آسون نباشه.
    بهترین راه برای پاک سازی :
    اول ویندوز رو عوض کنید بعد از اون یه آنتی ویروس نصب کنید بزارید سیستم رو چک کنه(نکته : مواظب باشید بعد از نصب ویندوز به درایو های حارد کاری نداشته باشید و برای نصب آنتی ویروس حتما از سی دی استفاده کنید)
    وقتی کار چک کردن آنتی ویروس تموم شد شما باید همون دستور بالا رو برای تمام درایوات اعمال کنی .
    موفق باشی.
    دوست عزيز من كار اين دستور رو پرسيدم:
    کد:
    شما مي فرمايي اين تروجانه؟!!
    خودم اين دستور رو يكبار اجرا كردم و فكر مي كنم دسترسي به يك سري فايلها و از جمله بعضيdllها رو مسدود مي كنه
    Last edited by farhadd; 16-05-2007 at 11:06.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

دوست عزيز من كار اين دستور رو پرسيدم:
    کد:
    شما مي فرمايي اين تروجانه؟!!
    خودم اين دستور رو يكبار اجرا كردم و فكر مي كنم دسترسي به يك سري فايلها و از جمله بعضيdllها رو مسدود مي كنه
    کار این دستور ، اگه یخورده dos بلد باشی میدونی attrib چکار میکنه
    فایلها و پوشه ها رو از حالت سیستمی مخفی و فقط خواندنی در میاره
    مواظب باشین این کارو تو درایوی که ویندوز نصبه انجام ندین

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه یخورده dos بلد باشی میدونی attrib چکار میکنه
    عزيزم يخورده رو كه بلدم از 9 سال پيش كه دورهء داس رو گذروندم اما همچين دستوري يادم نيست
    Last edited by farhadd; 17-05-2007 at 14:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •