واسه من جالبه .
من w810 دارم كه از اول به عنوان سريال چنجي خريدم . ولي الان چك ميكنم ميزنه w810 !
احتمالا مغازه دار گوشي سريال اصلي رو به اسم چنجي بهم انداخته .![]()
واسه من جالبه .
من w810 دارم كه از اول به عنوان سريال چنجي خريدم . ولي الان چك ميكنم ميزنه w810 !
احتمالا مغازه دار گوشي سريال اصلي رو به اسم چنجي بهم انداخته .![]()
![]()
ببين ممكنه گوشي چنجي باشه ولي شماره سريال يه 810 ديگه رو انداخته باشن تو گوشيت.
يعني يارو يه 810 اصلي داشته شمارشو فرو گرده تو 500تا گوشي ديگه از جمله گوشي شما...
مطابقت نكردن مدل گوشي با مدلي كه تو ي سايت بهتون ميده دليل چنجي بودن گوشيتونه ولي يكي بودن مدل گوشي و اوني كه تو سايت ميگه دليل اصل بودن گوشيتون نيست![]()
ما دوست دارم همه بيان تو به جون مولا
دو دليل داشتم يكي اينكه اگه
بنويسم فلاني بياد تو فلاني نياد همه كرمشون ميگيره ميان تو . اگه دقت كني اونايي كه اصلي بودن بيشتر نظر دادن
يه دليل ديگه اش هم همينه كه اگر مدلي كه معرفي ميكنه درست بود دليل بر اصل بودن نيست ولي اگر نبود ميتوني با اطمينان بگي كه گوشي چنجيه
دليل اصليم براي زدن اين تاپيك اين بود كه با يكي بحث داشتم و ميگفت سريال هر گوشي فقط روي همون مدل گوشي جواب ميده ميخواستم مطمئن شم چطوريه
Last edited by nakhordemast; 12-05-2007 at 23:29.
سلام گوشی سریال چنج شده رو میشه سریال اصلی کرد یا نه؟؟
لينكا خرابه عزيز
کاملا درست گفتید...چنج شده است منتها از یه 810 دیگه سریالشو براتون برداشتن...یه جوری اتفاقی شده این تشابه مدلها...
شاید....شما اگه اشنا داشته باشی تو مخابرات می تونی این کار رو کنیکه ماها که نداریم...من یه دونه دارم تو تلفن ثابته
![]()
آقا ببین چی شد ؟؟؟؟؟؟؟
گوشی من کا750 ست.
ولی این سایته میگه :
Samsung SGH-X620c
ولی یه چیز ، imei گوشی من 17 رقمیه !!
میشه همچین چیزی ؟
گو شي من شماره اصلي است هم روي گوشي و جعبه زير باتري ولي زده نوكيا درصورتي سوني اركسون است. پول با سريال اصلي ندهيد كه دروغ است اگر به پشت كارتون دقت كنيد برچسب اصلي فابريك نيست.
يك برچسب كمرنگ است. وحتي برچسب زير باتري هم عوض كرده اند. من موقع خريد مي دانستم كه اصل نيست. ول از لحاظي كه اگر مخابرات قطع كرد چون فروشنده اصلي هارا فاكتور مي داد. شايد بتوانم شكايت كنم. ( 80 درصد گوشي هاي موجود سريال اصلي نيستند)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)