قیمتهایی که دیدی درسته .![]()
کارت 8600 قدرتی بالاتر از 7900 از خودش نشون داده وقیمتشم مناسبه . اگه قصد ارتقا داری بهترین گزینس .![]()
قیمتهایی که دیدی درسته .![]()
کارت 8600 قدرتی بالاتر از 7900 از خودش نشون داده وقیمتشم مناسبه . اگه قصد ارتقا داری بهترین گزینس .![]()
اونایی هم که گفتی همشونو ساپورت میکنه![]()
![]()
![]()
Last edited by nihilnigritude; 09-05-2007 at 13:38.
سلام دوباره
دیدم دوستان سر قیمتش شک داشتن / باید بگم nVIDIA قول کارتهای ارزونتری هم داده که چند ماه دیگه منتشر مشه .
gf8600 هم قرار چند وقت دیگه با 512mb حافظه 256 بیتی منتشر بشه![]()
اینم تست یکی از سایت ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برای خرید این کارتها نباید عجله کرد چون با ورود سری r600 ati مطمئنا خیلی از قیمت اینا کم میشه .
![]()
![]()
![]()
سلام
همونطور که می دونید هر یک از خصوصیات کارت گرافیک یه قیمتی داره که برایندشون قیمت کلی کارت گرافیک رو مشخص می کنه
دلیل ارزونیه این سری از کارت ها هم اینه که به غیر از چیپست گرافیکی اون که G 8 هستش بقیه خصوصیاتش حتی از بسیاری از کارتهای گرافیکی خانواده 6000 کمتره
مثل کور کلاک-مموری اینترفیس و فرکانس حافظه
فکر کنم فعلا قویترین کارت گرافیک از خانواده متوسط قیمتها همون 8600 Gts هست که مموری کلاک و فرکانس حافظه بالایی داره هر چند مموری اینتر فیسش 128 هست(یکی از دلایل پایین بودن قیمت؟)
و
ATI که توسط AMD خریداری شد و این r600 تکنولوژی 65 نانو متری داره. و به نظر من اصلا کارتتو عوض نکن
اگه الآن میخایی بگیری 7950 بهترین گزینه هستش اما واسه 5-6 ماه بعد 8800.
ما که نفهمیدیم این سری8000 چرا اینقدر ارزونه حتی بعضی هاشون هم دارای مموری کلاک وکور کلاک بالایی هستن ولی بازم قیمتشون کمه
ولی حتی 7600gt قیمتش حدود 150-160 هستش و از اینا گرون تره تازه اینا که DirectX 10 رو هم پشتیبانی میکنن
هر کس فهمید به ما هم بگه
ولی به نظرم سری 7000 الان بهتره چون 8000 هنوز درست جا نیفتاده
امکان نداره که همچین قیمتهایی باشن . 8500 جی تی 130 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!! یعنی اندازه کارت من که 7600 جی اس ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! نکنه توربرو کش هستند ؟؟
كارتهاي ATI هم داره سري هاي ارزانترش مي ياد ، با توجه به اينكه radeon 2900XT نتيجه تستش نسبت به 8800GTS بهتر بوده ، بايد صبر كرد تا ببينيم Radeon 2600XT هم مي تونه 8600GTS رو شكست بده يا نه ، تازه الان قيمت ها الكي بالاي صبر كني تا 10 الي 20 هزار تومان شايد هم بيشتر مياد پايين .![]()
8800 GTS فک میکنم بهتر باشه و خریدش منطقی تره. به خاطر دایرکت 10 و شادر 4
ولی 7950 هم خیلی قدرت خوبی داره
قیمت ها کاملا درسته و توربو کش هم نیستند ازرونترم میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)