دوستان یه سئوال :
میشه با دانلود منجر یا فلش گت طوری دانلود کنی که اگه دانلود اول تموم شد خودش خود به خود بره دانلود بعدی ؟
دوستان یه سئوال :
میشه با دانلود منجر یا فلش گت طوری دانلود کنی که اگه دانلود اول تموم شد خودش خود به خود بره دانلود بعدی ؟
[QUOTE=mrmostafa;1070427]internet download manager رو من تست كردم خطا ميده از هر سايتي نميگيره ولي الان flash get ديدم بهتره acseleator هم به درد نميخوره البته نظر من اينجوريه[/QUOTE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
همونطور که دوستمون فرمودند
فقط اینترنت دانلود منجر
فکر میکنم میتونی اونها رو توی صف بزاری و دوم اینکه میتونی توی scheduler بهش برنامه دانلودبدی
من اکثرشون رو امتحان کردم
Adsl من خیلی قاطی می کرد و نوسان سرعتش زیاد بود، اکثرشون تو این شرایط قاطی میکنن و یا دانلود رو از اول شروع می کنن یا هنوز توموم نشده دانلود دانلود رو تموم می کنن
فقط getright بد که از این شیرین کاری ها نکرد و من ازش راضیم
نه عزیزم نمیشه . با همونی که گفتی باید مدت زمان بهش بدی . شما از کجا میدونی چقدر طول میکشه ؟فکر میکنم میتونی اونها رو توی صف بزاری و دوم اینکه میتونی توی scheduler بهش برنامه دانلودبدی
من میخوام 100 مگابایت دانلود کنم.
اينو كه ساده ترين دانلودر ها هم انجام ميدن چه برسه flashget
![]()
خوب میشه شما یه توضیحی بدید ؟اينو كه ساده ترين دانلودر ها هم انجام ميدن چه برسه flashget
اگه میشه با Internet Download Manager
خب توي flashget كافيه روي يكي از فايل ها كليك راست و گزينه start all رو بزني ...
سه تا از فايلها بصورت همزمان دانلود و بقيه تو صف ميمونن ...
مطمئنا واسه IDM هم شبيه همينه ...
![]()
حالا نتيجه ميگيريم كدوم از اينا از همه بهتره واقعا؟!!! چون من نميدونم كدوم رو بريزم. بين flashget و Idm بعد تازه يه برنامه هستش تو پك MRT 2007 كه گرفتم هستش فكر كنم Rapget هستش نوشته 5 برابر سرعت دانلود افزايش ميده من نميدونم چه برنامه اي بريزم
واسه من که همیشه جواب داده.سرعت دانلود من رو 30 تا زیاد میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)