این سایت ف ی ل ت ر شده
اگه میشه یه جای دیگه آپلودش کن
با تشکر
این سایت ف ی ل ت ر شده
اگه میشه یه جای دیگه آپلودش کن
با تشکر
لینک آپشی فایلی که گذاشته بودم فیلتر شده بود.
شما می تونید از لینک زیر داونلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول خیلی باهال بود.
من یه سیو لیگ دارم همش نگران اون بودم .
راستی الآن این بازی اومده توی بازار ؟
من یه مدت هستش که از بازار بی خبرم .
بله اومده![]()
این لینکی که دادی رفتم ولی این فایل اونجا نبود![]()
نمایی از بازی و ورزشگاههای جدید
حرفه ای ها به دنبال آن هستند
: PES 6 مژده به علاقه مندان به فوتبال حرفه اي و بازي مهيج
******* فقط هزار تومان *******
بدون نياز به سي دي و بدون نياز به هزينه پستي
ما ميتوانيم از طريق ارسال ايميل و ارسال يک فايل فشرده 1 مگا بايتي به همراه آموزش نصب براي شما
شما را به امکانات زير مجهز کنيم PES 6 بازي فوتبال
جديد ترين نقل و انتقالات دنياي حرفه اي فوتبال تا سال 2008 ميلادي
جديدترين چهره هاي کليه بازيکنان فوتبال با آخرين ويرايش و گرافيک بسيار بالا
جديدترين و زيبا ترين ورزشگاههاي مطرح در دنيا به همراه اسم و نام کشور و گرافيک بسياربالا
صداي تشويق مربيان و نيمکت نشينان و تماشاچيان
آخرين ترکيب تيم ملي ايران در جام ملتهاي آسيا در سال جاري به همراه چهره کاملا واقعي بازيکنان ايراني و اسامي کاملا واقعي
امکان تغيير سرعت بازي به ميزان دلخواه
آخرين ويرايش توپ ها و کفش هاي بازيکنان
منو هاي زيبا و رنگين و متفاوت به گذشته
تغيير تکنيک هاي بازيکنان و افزوده شدن تکنيک هاي جديد و بر طرف شدن عيب و نقص ها و اشتباهات در ورژن هاي قبلي
پس اگر خواهان بازي فوتبال حرفه اي و بين المللي با بالاترين گرافيک و جديد ترين نقل و انتقالات هستيد شما ميتوانيد با پرداخت فقط 1000 تومان به يکي از شماره حساب هاي زير و سپس ارسال شماره فيش واريزي به ايميل زير از امکانات ذکر شده بهرمند شويد .
فايل فشرده يک مگابايتي به همراه پسورد و آموزش نصب در کمتر از 6 ساعت براي شما ارسال ميشود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ايميل جهت درخواست فایل آپگرید
نمایی از بازی و ورزشگاههای جدید
حرفه ای ها به دنبال آن هستند
: PES 6 مژده به علاقه مندان به فوتبال حرفه اي و بازي مهيج
******* فقط هزار تومان *******
بدون نياز به سي دي و بدون نياز به هزينه پستي
ما ميتوانيم از طريق ارسال ايميل و ارسال يک فايل فشرده 1 مگا بايتي به همراه آموزش نصب براي شما
شما را به امکانات زير مجهز کنيم PES 6 بازي فوتبال
جديد ترين نقل و انتقالات دنياي حرفه اي فوتبال تا سال 2008 ميلادي
جديدترين چهره هاي کليه بازيکنان فوتبال با آخرين ويرايش و گرافيک بسيار بالا
جديدترين و زيبا ترين ورزشگاههاي مطرح در دنيا به همراه اسم و نام کشور و گرافيک بسياربالا
صداي تشويق مربيان و نيمکت نشينان و تماشاچيان
آخرين ترکيب تيم ملي ايران در جام ملتهاي آسيا در سال جاري به همراه چهره کاملا واقعي بازيکنان ايراني و اسامي کاملا واقعي
امکان تغيير سرعت بازي به ميزان دلخواه
آخرين ويرايش توپ ها و کفش هاي بازيکنان
منو هاي زيبا و رنگين و متفاوت به گذشته
تغيير تکنيک هاي بازيکنان و افزوده شدن تکنيک هاي جديد و بر طرف شدن عيب و نقص ها و اشتباهات در ورژن هاي قبلي
پس اگر خواهان بازي فوتبال حرفه اي و بين المللي با بالاترين گرافيک و جديد ترين نقل و انتقالات هستيد شما ميتوانيد با پرداخت فقط 1000 تومان به يکي از شماره حساب هاي زير و سپس ارسال شماره فيش واريزي به ايميل زير از امکانات ذکر شده بهرمند شويد .
فايل فشرده يک مگابايتي به همراه پسورد و آموزش نصب در کمتر از 6 ساعت براي شما ارسال ميشود
سلام من يه مشکلي با Soccer 6 دارم
تو بازي صدا چند ثانيه عقب هست و بين دونيمه هم ديگه نيمه ي بعد بالا نمي ياد نميدونم مشکل ازچيه ديگه خسته شدم
البته وقتي اينطور ميشه سرعت کامپيوترم به شدت کم مي شه
در ضمن گرافيک من Geforce 256 - 550 با رم 256 و CPU 2400 Intel و مادربرد MSI هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)