ساسان جان دستت درد نکنه عزیز.
مرسی که این لینک رو شاره کردی.
![]()
ساسان جان دستت درد نکنه عزیز.
مرسی که این لینک رو شاره کردی.
![]()
sasan.k,
ممنون عزيز.
1000 در دنيا 2000 در اخرت.........
سلام دوستان من يك كاربر ثبت شده در سايت پاندا هستم
نرم افزار امنيتي اينترنت سيكوريتي 2005 مجهز به سريعترين موتور اسكن هارد با همكاري شركت اينتل با نام ultra fast ( قابل توجه طرفداران ند32 ) در جهان ميباشد و اگر نسخه اصل انرا خريداري كنيد(قابل توجه طرفداران كسپرسكي كه ساعتي آپديت ميكنند) 4 بار در روز آپديت ميشود
قابل توجه آقاي ساسان كه نسخه هاي موجود در اينترنت چه 30 روزه و چه 1ساله . بدون id ثبت شده هستند
id اينترنتي توسط سرور پاندا شناسايي شده و آپديتهاي ظاهري به شما ميدهد و باعث كندي سرعت مي شود
اصلي ترين ويژگي پاندا 2005 يعني
truprevent - anti pishing فقط در صورتي كه كاربر ثبت شده باشيد آپديت ميشود
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
در نهايت پاندا . يك بسته كامل امنيتي در وضعيت خوب ميباشد نه عالي .
ديواره آتش اين بسته جلوي تماس گيرنده هاي خودكار را ميگيرد و يعني ( هيچ عكس العملي در برابر جلوگيري از دستبرد اطلاعات انجام نميدهد البته به عقيده سايت pcworld ________________
كساني كه ميخواهند از پاندا استفاده كنند حالا چه اصل چه نا اصل . حتما از يك تروجان ريموور استفاده كنند
و ظاهرا همه داريد از انتي ويروسهاي اينترنتي استفاده ميكنيد . توجه كنيد
1- با خريد هر نوع انتي ويروس . به مدت 1سال از خدمات ان به صورت رايگان بهرمند ميشويد
2- بعد از 1 سال بايد 30٪ قيمت نرم افزار را بدهيد تا اشتراك تمديد شود يا 10000 تومان تخفيف در محصول بعدي داده ميشود
خدا نگهدار
يك نكته ديگر و ان اينكه امكان وجود داشتن نسخه خريداري شده پاندا در اينترنت وجود ندارد
اقاي ساسان .
طبق گفته شركت هيچ نرم افزار خريداري شده اي در روي اينترنت نيست و مطمن باشيد اگر بود انها قبل از شما ان سايت را ميبستند
از دوستاني كه هيچ اطلاعاتي در مورد پاندا ندارند از جمله ساسان خواهش ميكنم دوستان را گيج نكنند بلاخره من كاربر سايت پاندا هستم نه....
رضا جان اگه لینکش مال فروش نبود برای دانلود username و password نمیخواست :roll:
تازه من وقتی آپدیت میکردم حجم فایل pav.sig هر سری بیشتر میشد :lol:
ضمنا ویروس ها و اسپایورهای جدیدتری بعد از آپدیت میشناخت :lol:![]()
جناب آقاي ساسان وارد سايت fixdown شده و در قسمت search كلمه panda را بزنيد
تمامي لينكهاي پاندا 6 ماهه بي نياز به سريال موجود ميباشد
ولي فقط تا 6 ماه . آقا ساسان گل
شما مطالب منو نمي خونيد
عرض كردم بسياري از امكانات پاندا فقط در صورتي كه كاربر ثبت شده باشيد و سرور پاندا نام id ثبت شده شما را توسط شركت ايمن پندار شناسايي كند . آپديت ميكند و گرنه در حالت عادي فايل pav.sig آپديت ميشود
در مورد پاندا 2005 بگم كه يك فايل prevent.sig نيز در شاخه پاندا 2005 است ببين حجم اين فايل چقدر است اگر از 300kb بيشتر بود.
بايد 5 mb باشد
از حرفهاي من دلگير نشو من از شما معذرت ميخاهم
چرا دل گیر شم حرف شما درست آقا راست میگی 300 کیلو بایت :roll:![]()
هر چند که من خودم الان شخصا از پاندا استفاده نمیکنم و حدود 20 روز پیش بود که برای امتحان یکی از نسخه هایی رو که در اصطلاح فـــــول هستند ولی هرگز آپدیت نمیشه رو نصب کردم . همین آنتی ویروس پاندا تونست 3 تا فایل رو که برای هک کردن یک سرور استفاه میشد رو شناسایی کنه در حالی که آنتی ویروسهای زیر قادر به شناساییش نبودن
McAfee Enterprise 8.0+AntiSpyware Enterprise2005
Kaspersky Pro 5.0.372
NOD 32 Administrator2.5
Norton Antivirus 2005
Bitdefender Professional Plus 8.0.201
F-Secure Client Security 2005
Dr.Web 4.32
من همه اینها رو قبل از اینکه فرمت بکنم امتحان کردم چون که یک مشکلی در سیستمم پیش اومده بود که حتما باید فرمت میکردم به همین جهت تصمیم گرفتم که این آنتی ویروس ها رو یک امتحانی بکنم . لینک دانلود اون فایلها رو که پاندا تشخیص داد اگر دوباره گیر آوردم حتما میزارم . ولی اینو بگم که در تشخیص بعضی از موارد واقعا قویه .
حالا اگر این مشکل آپدیتشم شما دوستانی که فعلا استفاده میکنید بتونید حل کنید خوب میشه چون خودم هم اگر مطمئن بشم که نسخه فول هستش و قابلیت آپدیت رو داره شاید ازش استفاده کردم. که البته الان رو سیستمم نصب نیست و از یک چیز دیگه استفده میکنم.
در ضمن یکی از اعصاب خورد کنی هایی که برای کاربران پیش میاره اینه که در خیلی از موارد طرف نمیتونه آنیستالش کنه و در کل سیستم رو خراب میکنه . من هم آخرین آنتی ویروسی که قبل از فرمت امتحان کردم پاندا بود چون گه نتونستم بیشتر از این آنتی ویروس نصب کنم به دلیل اینکه پاندا آنیستال نمیشد
خب حالا منتظر نسخه فول و قابل آپدیت هستم امیدوارم که این مشکلات نیز بر طرف بشه.
دوست عزيز من نگفتم پاندا انتي ويروس بدي هست . من گفتم خدمات بدي دارد . در ضمن ويروس w32/jeefo در ليست پاندا است ولي نمي دونم چرا پاك نميكنه و اصلا نميشناسه . همانطوري كه قبلا گفتم تضميني براي شناسايي و پاكسازي تمام ويروسها براي نمايندگيهاي فروش انتي ويروس در ايران وجود ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)