15 .... نبــــــــــــود؟؟
با شرمندگي
من با نسبت به در آمد عرض كردم
و يه مطلب شما هم لطف كنيد اموالتون رو مفت بفروشين . منطومارشو جمع ميكنم
بزار یه چیزی بهت بگم ما کل ملت رو جمع کنیم یه نامه بنویسیم و پاشو همه امضاء بزنن که 1 ریال بشه ایرانسل کار خودشو میکنه اما اگه 15 ریالو بگیم اونم به رگلاتوری که برای ایرانسل اجباری کنه شاید یه چیزی ازش در بیاد...
اگه همه همین فکر رو بکنن وبه علت گرونی سیم کارت نخرن سود از کجا میخواد حاصل بشه
پس میبینی که پیشنهاد 1 ریال خیلی عادلانه است . اصول اولیه رقابت در بازار تجارت جذب مشتری
بیشتره نه گرون کردن خدمات چون گرونی خدمات باعث میشه که هم بازار رقابت رو از دست بره
و هم استفاده کنندگان از خیر این خدمات بگذره خوب اگه مثلا استفاده کننده این خدمات با نرخ 1 ریال 100 برار بشه سود ایرانسل هم چند برابر میشه همچنین این حق هر مصرف کننده است که نظر بده حتی برای ایرانسل هم این نظرات قابل احترام وبررسیه پس ربطی به دیگر اپراتورها نداره
باید یاد بگیریم که از حق خودمون دفاع کنیم نه اینکه هر تصمیمی که برامون گرفتن رضایت بدیم برتری ایرانسل باید یکی هم معقول بودن و احترام به مشترکش باشه
اگه اون یه ریال رو دو , سه برابر کنی فکر کنم عادلانه باشه...
در اخبار اومده
مدير عامل ايرانسل درباره تعرفه gprs(اتصال به اينترنت) گفت: بر روي روش جديدي كه عملا منجر به كاهش تعرفه و تشويق بيشتر مشتركان به استفاده از آن باشد كار ميكنيم و فكر ميكنم آن را ظرف يك يا دو هفته آينده اعلام كنيم .
به نظر منم خیلی بالاس... عملا استفاده ازش غیرممکن میشه... به ضرر خودشونه اگه ارزونترش کنن مردم استفاده میکنن .
شما که دارین تومار امضا میکنین بکنینش 0.5 ریال .بٍٍیتر میشه
میگم اگه کیلوبایتی 30 ریال بهت بده فکر کنم راض راضی میشی...
ای خـــــــــــــــــدا شکرت!
به حق چیزای ندیده و نشنیده ... !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)