چرا جواب نمیدید؟؟؟؟؟؟
چطوري ميشه فهميد سيد گوشي چنده؟
كسي كه تاپيك را زده خودش نيست فرار كرده
ميشه بيايي و به سوالات ما جواب بدي؟
دوستان سلام
من الن یادم نیست چطوری می شه cid گوشی رو تشخیص داد ولی این اکوستیک ها فقط روی cid49 جواب می دن و روی بقیه نه چون فقط این رو می شه هک کرد و cid های بالاتر ضدهک های قوی تری دارن که نمیشه اونا رو هک کرد ولی منتظر بمونید شاید یه کسی تونست
با سلام به اساتید من فکر میکنم cip رو ز این طریق می شه چک کرد :
در صفحه اصلی موبایلتان کد <*>>*>* را وارد کنید. از لیستی که در پایان ورود ظاهر میشود گزینه service info را انتخاب کنید سپس روی confguration بروید در متن مقابل شما c : 49 یا cip = 49 کد cip شما خواهد بود.
منظور از < حرکت جوی استیک به سمت راست و منظور از > حرکت جوی استیک به چپ است.
* هم که همان کلید * صفحه کلید است.
سلام بچه ها
من ك800 خودم سيد 49 هست
براي فهميدن سيد نرم افزار ++ايكس اس رو دان كنيد و بعدش گوشي رو خاموش و سيم كارتو و مموري رو در بياريد
حالا نرم افزار رو اجرا كنيد و (يادم نيست استارت يا كانكت) رو بزنيد و حالا كابل رو به گوشي وصل كنيد مشخصات گوشي رو مينويسه و در ضمن راهي هم كه بالا گفته ميشه
من خودم ك800 رو كه سيد49 هست هك كردم (البته منوهاشو عوض كردم
راستش ميخام آكوستيك رو هم عوض كنم ولي ميترسم به ك800 نخوره
حالا فعلآ كه كامپيوترم خرابه و دارم از كافي نت جواب ميدم تا 15 روز ديگه كه كامپيوترم بياد
xs جدید سی ای دی 52 را ساپورت میکنه
version 1.5
شاید با این بتونین صدا شو بلند کنین
XS++ براي cid 52 هم هك شده.اما تنها كاري كه ميشه باهاش كرد flash هست.اما CUSTOMIZATION نميييييييييييييشه
اگه كسي از اين صفحه چيزي فهميد .بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تنها روشی که K800 با CID51 , CID52 رو هک میکنه استفاده از نرمافزار داوینچی هست که باید برای استفادش اعتبار خرید. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در این بحث هم همین رو نوشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)