اصلا مگه چه قدر از رادیو استفاده می کنی
برو به امکانات دیگه گوشی بچسب
رادیو که اصلا برای من مهم نیست و فقط باعث شلوغی منو شده
اصلا مگه چه قدر از رادیو استفاده می کنی
برو به امکانات دیگه گوشی بچسب
رادیو که اصلا برای من مهم نیست و فقط باعث شلوغی منو شده
اصلا راهي نداره بدون آنتن كار نميكنه
نرم افزارو دستكاري نكنين
حالا انگار رادیو های ایران چی میخوان پخش کنن که اینفدر به رادیو اهمیت میدین!!!!
والا با اين نون پختنشون...
ديگه راديو دولتي ميخواد چه غلطي بخوره ...
بعضی وقتها برای پخش مستقیم فوتبال به درد میخوره.مثلا تو استادیومی و میخوای نتیجه یک بازی دیگه که همزمان یا قبل از این بازی تو جای دیگه انجام شده رو فهمید.رادیو تا حالا فقط به درد این کار واسه من خورده.
اين پچ رو خودت نصب كردي ؟ اگه اينطوره لينك فايل رو بزار تا بقيه هم از اون استفاده كنن
البته من يه هندزفري خيلي ارزون خريدم و سيم گوشيشو تا نزديكي هاي گوشي بريدم و دارم از اون بعنوان آنتن استفاده ميكنم .
حتي يه نمونه فيش خروجي صدا اومده توبازار كه خيلي كوتاه هستش و بعنوان هندز فري و خيلي چيزاي ديگه ميشه از تون استفاده كرد و قيمتش هم 1000 تومنه .![]()
ایول.
خداییش با این نوناشون!!!!!![]()
آقا یه عکسی چیزی از اون فیش بزار. کجا میشه گیر آورد؟ و کار اصلیش چیه؟
آقا کارش راحته.اولا" یکی ÷رسیده بود 3250 چطوری میتونه بدون هندزفیری بگیره .اینطوری چون هندزفیری دو بخش داره (کلیدای کنترل و میکرافون+بخش هدفون)بخش هدفون رو در بیاری میتونه(فیش استریو داره)این امکان رو هندزفیری سری w سونی هم هستش.یکی بگیر امتحان کن.خوب رادیو ایران چی میخواستی داشته باشه.حداقلش رادیو جوان هستش.گوش ندادین که تا حالا به خدا از تلوزیون بهتر هستش.
من روی گوشیم(K750) تست کردم و فکر می کنم روی همه سونی اریکسونها به خصوص سری K و W جواب بده.
من بدون هندزفری نمیتونستم رادیو بگیرم ولی رادیو باز میشد(یعنی چون آنتن نداشت هیچ جایی رو نمیگرفت که قبلا هم توضیح دادم). حالا یه سنجاق برداشتم و به اتصالات ته گوشی(همونجا که هندزفری و شارژر و USb وصل میشه) وصل کردم تا ببینم کدوم یکی ماله آنتنه. وقتی سنجاق رو به اتصال دوم از سمت چپ وصل کردم رادیو گرفت.پس اتصال دوم برای آنتن رادیو هست.حالا اگه شما یه هندزفری خراب دارید یا فیشی که سر هندزفری یا شارژر هست رو دارید می تونید ته گوشی وصل کنید(به شرطی که اتصال دوم وصل باشه) و رادیو رو بگیرید اگر هم نگرفت به اتصال دوم یک سنجاق یا سوزن ته گرد وصل کنید.
من وقتی سنجاق یا یک تکه سیم وصل میکردم صدا خودبه خود از اسپیکر گوشی پخش میشد. پس میشه مطمئن شد که این اتصال فقط برای آنتن رادیو هستش.
راستی گفتم گوشی من پچ شده و وقتی هندزفری وصل نباشه وارد رادیو میشه و پیغام هندزفری وصل کنید رو نمیده.(برای آموزش نصب پچ به تاپیک آموزش هک و نفوذ به گوشیهای CID49 سر بزنید).اونایی که این پچ رو نصب نکردند امتحان کنند ببینند رو گوشی اونا هم این روش جواب میده یا نه.
آره مگه همین
که اونجاهم تو اون سرو صدا بدون هندزفری نمیتونی چیزی از رادیو بفهمی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)