تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: راديو Fm بدون استفاده از هندز فري

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

اصلا مگه چه قدر از رادیو استفاده می کنی
    برو به امکانات دیگه گوشی بچسب
    رادیو که اصلا برای من مهم نیست و فقط باعث شلوغی منو شده

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا راهي نداره بدون آنتن كار نميكنه
    نرم افزارو دستكاري نكنين

پروفشنال M E T A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

حالا انگار رادیو های ایران چی میخوان پخش کنن که اینفدر به رادیو اهمیت میدین!!!!

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا انگار رادیو های ایران چی میخوان پخش کنن که اینفدر به رادیو اهمیت میدین!!!!
    والا با اين نون پختنشون...
    ديگه راديو دولتي ميخواد چه غلطي بخوره ...

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

بعضی وقتها برای پخش مستقیم فوتبال به درد میخوره.مثلا تو استادیومی و میخوای نتیجه یک بازی دیگه که همزمان یا قبل از این بازی تو جای دیگه انجام شده رو فهمید.رادیو تا حالا فقط به درد این کار واسه من خورده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezakf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با نصب پچ رادیو باز میشه و لی چون هندزفری نصب نیست جایی رو نمیگیره(هندزفری به جای آنتن عمل میکنه). البته من به یک مرکز فرستنده رادیوی رفته بودم که پر از دکلهای رادیویی بود و رادیو رو بدون هندزفری هم میگرفت(روی گوشیم پچ استفاده از رادیو بدون هندزفری نصب هستش).
    ولی تو جاهای معمولی هیچ جا رو نمیگیره.
    اين پچ رو خودت نصب كردي ؟ اگه اينطوره لينك فايل رو بزار تا بقيه هم از اون استفاده كنن

البته من يه هندزفري خيلي ارزون خريدم و سيم گوشيشو تا نزديكي هاي گوشي بريدم و دارم از اون بعنوان آنتن استفاده ميكنم .

حتي يه نمونه فيش خروجي صدا اومده توبازار كه خيلي كوتاه هستش و بعنوان هندز فري و خيلي چيزاي ديگه ميشه از تون استفاده كرد و قيمتش هم 1000 تومنه .

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

والا با اين نون پختنشون...
    ديگه راديو دولتي ميخواد چه غلطي بخوره ...
    ایول.
    خداییش با این نوناشون!!!!!

اين پچ رو خودت نصب كردي ؟ اگه اينطوره لينك فايل رو بزار تا بقيه هم از اون استفاده كنن

البته من يه هندزفري خيلي ارزون خريدم و سيم گوشيشو تا نزديكي هاي گوشي بريدم و دارم از اون بعنوان آنتن استفاده ميكنم .

حتي يه نمونه فيش خروجي صدا اومده توبازار كه خيلي كوتاه هستش و بعنوان هندز فري و خيلي چيزاي ديگه ميشه از تون استفاده كرد و قيمتش هم 1000 تومنه .
    آقا یه عکسی چیزی از اون فیش بزار. کجا میشه گیر آورد؟ و کار اصلیش چیه؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا کارش راحته.اولا" یکی ÷رسیده بود 3250 چطوری میتونه بدون هندزفیری بگیره .اینطوری چون هندزفیری دو بخش داره (کلیدای کنترل و میکرافون+بخش هدفون)بخش هدفون رو در بیاری میتونه(فیش استریو داره)این امکان رو هندزفیری سری w سونی هم هستش.یکی بگیر امتحان کن.خوب رادیو ایران چی میخواستی داشته باشه.حداقلش رادیو جوان هستش.گوش ندادین که تا حالا به خدا از تلوزیون بهتر هستش.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من روی گوشیم(K750) تست کردم و فکر می کنم روی همه سونی اریکسونها به خصوص سری K و W جواب بده.
    من بدون هندزفری نمیتونستم رادیو بگیرم ولی رادیو باز میشد(یعنی چون آنتن نداشت هیچ جایی رو نمیگرفت که قبلا هم توضیح دادم). حالا یه سنجاق برداشتم و به اتصالات ته گوشی(همونجا که هندزفری و شارژر و USb وصل میشه) وصل کردم تا ببینم کدوم یکی ماله آنتنه. وقتی سنجاق رو به اتصال دوم از سمت چپ وصل کردم رادیو گرفت.پس اتصال دوم برای آنتن رادیو هست.حالا اگه شما یه هندزفری خراب دارید یا فیشی که سر هندزفری یا شارژر هست رو دارید می تونید ته گوشی وصل کنید(به شرطی که اتصال دوم وصل باشه) و رادیو رو بگیرید اگر هم نگرفت به اتصال دوم یک سنجاق یا سوزن ته گرد وصل کنید.
    من وقتی سنجاق یا یک تکه سیم وصل میکردم صدا خودبه خود از اسپیکر گوشی پخش میشد. پس میشه مطمئن شد که این اتصال فقط برای آنتن رادیو هستش.
    راستی گفتم گوشی من پچ شده و وقتی هندزفری وصل نباشه وارد رادیو میشه و پیغام هندزفری وصل کنید رو نمیده.(برای آموزش نصب پچ به تاپیک آموزش هک و نفوذ به گوشیهای CID49 سر بزنید).اونایی که این پچ رو نصب نکردند امتحان کنند ببینند رو گوشی اونا هم این روش جواب میده یا نه.

پروفشنال M E T A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بعضی وقتها برای پخش مستقیم فوتبال به درد میخوره.مثلا تو استادیومی و میخوای نتیجه یک بازی دیگه که همزمان یا قبل از این بازی تو جای دیگه انجام شده رو فهمید.رادیو تا حالا فقط به درد این کار واسه من خورده.
    آره مگه همین
    که اونجاهم تو اون سرو صدا بدون هندزفری نمیتونی چیزی از رادیو بفهمی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •