تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 51

نام تاپيک: تعرفه جديد ايرانسل

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

اکثر اونایی که از ایرانسل ناراضی هستن یا توی شهرشون راه نیافتاه ! یا براشون قبض هایی اومده بر اساس برداشت اشتباه خودشون ، بعدش هم که از همه چی شاکی میشن، میندازن گردن ایرانسل !
    خب توی اصفهان به جز ایرانسل سه تا اپراتور دیگه هست ، چرا از اون ها استفاده نمیکنید ؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این آقا شهاب هم تهران هست جایی که ایرانسل خیلی وقت هست راه اندازی شده و پایتخت ایران ولی ناراضی هست !!؟ چرا ؟؟؟؟!!!
    من خودم چند هفته پیش قم بودم ولی آنجا هم اصلا آنتن دهی تعریفی نداشت با اینکه شهر کوچک است و ایرانسل هم به اصطلاح در آنجا پوشش کامل شبکه داره . در ضمن من وقتی می خواستم سیم کارت را بخرم از خدمات مشترکین چندین بار در مورد پوشش سوال کردم و آنها قول حداکثر اواخر بهمن ماه را دادند . شاید تا چند هفته دیگه برم مشهد و آنجا هم که این همه تعریف می کنند تست می کنم ببینم چطور هست ولی من که فکر نمی کنم آنجا هم تعریفی داشته باشه ولی باز هم تست می کنم .
    پس 2 تا مشکل وجود داره : یا گوشیتون خرابه یا سیم کارتتون. چون من خودم قم تست کردم فوق العاده بود . اواخر اسفند که اینترنتش تو تهران تعتیل بود تو قم با سرعت بالایی کانکت شدم. تو تهران هم که شب تا صبح دارم اس ام اس بازی میکنم کوچکترین مشکلی نداره

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

من دارم استفاده می کنم برای من که همیشه تو شهرمونم و به دلیل تخصصم (کامپیوتر) اکثرا دیگران به من زنگ می زنن کار منو راه می اندازه

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

واقعاً گند زده ایرانسل. ما اولش فکر می کردیم چی هست...
    عجب خریتی کردم رفتم فیش دولتی رو پس دادم ها ... این ایرانسلم به لعنت خدا نمی ارزه. واقعاً میگم.
    خوب کاری نداره ...باز برو دولتی بخر...
    به لطف ایرانسل که قیمت این سیم کارت ها پایین اومده...
    باز بگو ایرانسل بده...!

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

13

اکثر اونایی که از ایرانسل ناراضی هستن یا توی شهرشون راه نیافتاه ! یا براشون قبض هایی اومده بر اساس برداشت اشتباه خودشون ، بعدش هم که از همه چی شاکی میشن، میندازن گردن ایرانسل !
    خب توی اصفهان به جز ایرانسل سه تا اپراتور دیگه هست ، چرا از اون ها استفاده نمیکنید ؟
    برای من یکی اصلا تعرفه ایرانسل مهم نیست حتی اگر بکنه دقیقه ای 100 تومان . فقط برای من پوشش شبکه مهم هست که درست و بدون نقص باشه . در مورد بقیه اپراتورهایی هم که گفتید تالیا هست که اصلا اصفهان سیم کارت توزیع نکرده هنوز ولی پوشش خیلی خوبی داره چون من هر کجا می رم و سرچ شبکه می کنم حتی نقاط بد آنتن تالیا را پیدا می کنه و دیگری هم اسپادان هست که سیم کارتهاش محدودیت زمانی داره و فقط هم محدود استان اصفهان فعالیت می کنه و به کار من یکی نمیاد . مخابرات هم که هست . اما در مورد GPRS ایرانسل باید بگم بعد از 15 فروردین خیلی خوب شده و سرعت خیلی خوبی هم داره ولی مهم ترین بخش یک موبایل آنتن دهی و پوشش مناسب هست که شما را در همه جا در دسترس قرار بده .

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

برای من یکی اصلا تعرفه ایرانسل مهم نیست حتی اگر بکنه دقیقه ای 100 تومان . فقط برای من پوشش شبکه مهم هست که درست و بدون نقص باشه .

...

مهم ترین بخش یک موبایل آنتن دهی و پوشش مناسب هست که شما را در همه جا در دسترس قرار بده .
    درسته.
    خدائیش ماها از طرفدارای ایرانسل بودیم ولی خودش گند می زنه به کار خودش ... (فکر کردیم خارجیه، نامرد نیست. دیدیم پست فطرت به تمام عیاره!!)

هر اس ام اس رو مجبورم حداقل 2 بار بفرستم. یعنی هزینه اس ام اس 2 برابر میاد واسم.
    باز ثانیه ای شدنش خوبه (با اینکه گرون شد، بازم خوبه چون اکثر تماسای من 10 ثانیه ای هست!!!)

ولی الان تازه مشترکینش به 1 میلیون رسیده. خیر سرش باید شبکه اش خلوت باشه. پس چرا هیچ وقت نمی تونم با اولین شماره گیری، تماس برقرار کنم؟؟ (نگید گوشیت خرابه که تازه گوشی عوض کردم)
    از خونه هم هیچ وقت با اولین تماس، گوشیم زنگ نمی خوره و همش میگه در دسترس نیست (حالا آنتن پر پره ها)

نه فقط من، حتی با برادرم هم نمی تونم باهاش تماس بگیرم. اونم ایرانسل داره و دانشجوی خرم آباده. مثلاً هنر کردن و تمام خرم آباد تحت پوششه. تازه به گفته برادرم کسی اونجا ایرانسل نمی خره. پس اونجا واسه چی خطش شلوغه؟

من که فکر می کنم اینا سیستماشون مشکل داره.

در هر حال من که دیگه داره حالم از این سیم کارتم بهم می خوره. بارها اعصابم رو خورد کرده و صد در صد یه اعتباری دولتی می گیرم.

(بدترین قسمت داستان من اینه که خانومم (نامزدم) دولتی داره و نمی تونیم درست با هم تماس بگیریم و اس ام اس بزنیم. واسه همین اعصابم بدجوری به هم می ریزه.)

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

شهاب برای قسمت اخر حرفات برو به خانمت بگو سیم کارت ایرانسل و با 1000 دقیقه مکالمه تو ماه حالشو ببر

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

ايرانسل توي شيراز هم مشكل انتن دهي داره هنوز.قبلا هم جائي گفته بودم و تا به امروز هم كوچكترين تغييري در بهبود پوشش شبكه نداشته.اصلا ميدونيد چطوريه؟دست كم نصف شهر رو انتن نميده.يعني فقط وسط شهر نصب كردند انگار.مثلا ميريم نمايشگاه شهرك گلستان انتن نيست.ميريم كفترك انتن نيست.ميريم چهار راه شريف اباد انتن نيست.ميريم پليس راه بوشهر انتن نيست.ميريم ورزشگاه دستغيب انتن نيست.خارج از شهر رو كه ديگه اصلا نگو.همون جاهائي هم كه ميده كيفيت بهتري از دولتي نداره كه.فقط حسنش به داشتن اينترنت و ام ام اس هست كه اونهم خيلي ارزشمند نيست چون اكثر اطرافيان دولتي دارن و نميشه به اونها چيزي فرستاد.تازه ----- هم كه ديگه نوبره .من از همون روز اول دلم باهاش نبود و بهش اطمينان نداشتم براي همين دولتي رو نفروختم و هردو رو استفاده ميكردم.ولي حالا با اين وضع كه ميبينم بهتر ميبينم تا قيمتش كمتر نشده بفروشمش.اينا دنبال دادن خدمات خوب نيستند.فقط دنبال اين هستن كه امارشونو ببرن بالا كه فلان تعداد شهر زير پوشش قرار گرفت و فلان تعداد مشترك دارن.حالا چطور؟كسي كه باخبر نميشه.

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

masoudboy عزیز تو قاطی کردی اشتباه هم از خودت بود. جایی که با اینکه میدونی شبکه کامل راه اندازی نشده چرا سیم کارت میگیری ؟
    اگه شمارتو خودت انتخاب کردی که اون یه چیز دیگه باید میذاشتی تا وقتی را افتاد بندازی رو گوشی. ولی اگه خریدی تقصیر خودته دیگه چرا عجله کردی . اون موبایل فروشی هام که تبلیغ میکنن به نفع خودشون تبلیغ میکنن.

ما که تو مشهد و تبریز حتی شهرستانهای تبریز که را افتاده خیلی راضی هستیم .

به خدا این مطلب و راس میگم. تو اکثر جاده ها و شهرستانهای تبریز مخابرات همش لرزش آنتن داره حتی دانشگاه من تو یه جای دور افتاده هست که همیشه لرزش آنتن داشت. ولی ایرانسل همچین مشکلی نداره همیشه فول آنتنه حتی تو او جای دور افتاده هم .
    من در حال حاضر که در مشهد زندگی میکنم تا به حال هیچ مشکلی نداشتم ...فقط یه بار خطم تعلیق شد که تا زنگ زدم و شماره کدم رو گفتم گفت آقا شرمنده ببخشید و کلی عذرخواهی کرد و هنوز قطع نکرده بودم راه افتاد

از GPRS , MMS هم واقعا میگم راضیم..... آنتن دهی هم واقعا عالیه !!!! من نمیدونم مشکل از کجاست و چرا تو شهر های دیگه اینطوریه ... ؟؟!!
    حتی تو جاده هم مشکلی نیست ...!! در مورد تعرفه هم من تقاضا میکنم که دقیقه ای باشه ... هرکی خواست میتونه درخواست بده از ثانیه به دقیقه ای سابق 49 تومن برگرده ...

ما که راضی هستیم ... 912 هم شد خط؟؟؟؟؟

اصلا همه بیایید مشهد زندگی کنیم

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته.
    خدائیش ماها از طرفدارای ایرانسل بودیم ولی خودش گند می زنه به کار خودش ... (فکر کردیم خارجیه، نامرد نیست. دیدیم پست فطرت به تمام عیاره!!)

هر اس ام اس رو مجبورم حداقل 2 بار بفرستم. یعنی هزینه اس ام اس 2 برابر میاد واسم.
    باز ثانیه ای شدنش خوبه (با اینکه گرون شد، بازم خوبه چون اکثر تماسای من 10 ثانیه ای هست!!!)

ولی الان تازه مشترکینش به 1 میلیون رسیده. خیر سرش باید شبکه اش خلوت باشه. پس چرا هیچ وقت نمی تونم با اولین شماره گیری، تماس برقرار کنم؟؟ (نگید گوشیت خرابه که تازه گوشی عوض کردم)
    از خونه هم هیچ وقت با اولین تماس، گوشیم زنگ نمی خوره و همش میگه در دسترس نیست (حالا آنتن پر پره ها)

نه فقط من، حتی با برادرم هم نمی تونم باهاش تماس بگیرم. اونم ایرانسل داره و دانشجوی خرم آباده. مثلاً هنر کردن و تمام خرم آباد تحت پوششه. تازه به گفته برادرم کسی اونجا ایرانسل نمی خره. پس اونجا واسه چی خطش شلوغه؟

من که فکر می کنم اینا سیستماشون مشکل داره.

در هر حال من که دیگه داره حالم از این سیم کارتم بهم می خوره. بارها اعصابم رو خورد کرده و صد در صد یه اعتباری دولتی می گیرم.

(بدترین قسمت داستان من اینه که خانومم (نامزدم) دولتی داره و نمی تونیم درست با هم تماس بگیریم و اس ام اس

بزنیم. واسه همین اعصابم بدجوری به هم می ریزه.)

منم مثل شما اوایل طرفدار این ایرانسل بودم ..............ولی حالا عاشقشم...

جالبه من یه بار sms میزنم هنوز گوشی تو جیبیم نرفته Delivery میشه !! با اولین تماس میگیره و همیشه در دسترسم !!!!

منطقه ای که من زندگی میکنم ( دانشجوی 6 ) کنار بلوار وکیل آباده و همیشه خط های 915 اونجا Network busy میشه چون ترافیک خیلی زیاده ولی من در شبانه روز به زور اگه 2 بار به Busy بخورم !!!! جاهای دیگه مشهد هیچ مشکلی نداره !!!!

ما که ازش راضی هستیم ... خدایا شکرت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •