تایید میشه
هنوز بلایی سر باطری منم نیومده![]()
تایید میشه
هنوز بلایی سر باطری منم نیومده![]()
در مورد باتری های نیکل کادمیوم این مورد که باید تا 2 ساعت حتمآ روی شارژ باشه و تا باتری کاملآ تمام نشده صادقه. ولی در مورد باتری های جدید لیتیومی این امر نیازی نیست و با استفاده از مدارهای کنترل کننده در گوشی جریان برق با سوییچینگ اتوماتیک قطع خواهد شد و مشکلی در اینکه چه زمانی گوشی رو شارژ کنی وجود نداره.
مثلا باطری 6600 از کدوم نوعه میشه توضیح بیشتری برای دوستان بدید
منم گوشيم رو از شب تا صبح ميزارم شارژ مشكلي هم پيش نمياد و نيومده و اميدوارم نياد
.
من خودم w810 دازم جرا توهین میکنی. همم اینو خوب میدونن که نوکیا خدای گوشیه.
هم نوکیا ها هم سونی اریسون ها همشون به طور اتوماتیک وقتی باطی فول شد قطع میکنن.
چرا بر میخوره ( جساراتا ) وقتی فقط نوکیا و سونی اریکسون رو لوازم شارژ شدنی حساب میکنی بقیه هم همچین طرز فکری خواهند داشت
اصولا هر وسیله ای که باطری شارژی داشته باشه شامل قطع خودکار هم میشه ( مگه اینقه چقدر ارزون باشه )
از جمله هندی کم , جارو شارژی , تلفن بی سیم , چراغهای اضطراری , لپ تاپها ( این مورد خیلی حساس تره ) و ... اینقدر لوازم شارژ شدنی داریم که از بحث خارجه
پس بازهم میگم : قیمت یه باطری ارزش اینهمه اضطراب رو نداره , روش کنترل کردن قطع شارژ رو هم گفتم
دوستان اصلا ما کاری به قیمت باطری نداریم فقط میخواییم اطلاعاتمون در این مورد بیشتر بشه و درست استفاده کردن از وسیله ای که داریم
tamame nokiahaye symbian 3rd edition ba'd az sharzhe kamel ke bastegi be no'e batri va sharzheresh ham dare sharzher ra az medar ghat' mikone va peyghame FULL BATTRY mide.
دوستان عزیز
- تمامی گوشی های موبایل و حتی گوشی های بی سیم مثل سینوس های آلمانی پس از شارژ کامل خودشون عمل شارژینگ رو قطع می کنن.
- بعضی شارژرهایی که توی بازار هستش و به فروش می رسه غیر استاندارد و خطرناکه. بهتر بگم اکثرشون اینطوریه. ممکنه اگه از اونها استفاده کنی گوشی شما را منفجر کنه یا مادر برد یا آی سی شارژ رو بسوزونه. پس خیلی دقت کنید.
- قیمت باتری مهم نیست که مواظبش باشی یا نه. مهم اینه که دیگه باتری اصلی گیرتون نمی یاد. باتری های توی بازار ظاهر بسیار شبیه به باتری اصلی دارند ولی متفرقه و ... هستن که اینها هم توی گوشی خوب کار نمی کنن و ممکنه با تغییر ولتاژشون به دستگاه لطمه بزنن. پس بهتره کاملا مراقب باتری های فابریک دستگاهتون باشید.
با یاد داشته باشید که باتری در حال شارژ بایستی گرم بشه نه داغ!!!!!!!!! داغ دست رو می سوزونه ولی گرم نه. کاملا دقت کنید.
ایام به کام دوستان عزیز.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)