تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: D600 یا D900 یا D720

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

حداکثر تا چند گیگ میشه مموری گذاشت رو d900
    D900 تا 2 گیگ ساپورت میکنه.
    نه عزیزم.
    شایعه است.

ساپورت رمش بی نهایته. البته اگه رم با مارک درست حسابی استفاده کنی. نه از این رم های چینی در پیتی.
    من که sandisk رو پیشنهاد میدم.

داره خودمونی میشه S!N!STeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

نه عزیزم.
    شایعه است.

ساپورت رمش بی نهایته. البته اگه رم با مارک درست حسابی استفاده کنی. نه از این رم های چینی در پیتی.
    من که sandisk رو پیشنهاد میدم.
    دیگه بهتر......

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب اگه این چیزا رو نصب می کنی، حداقل به بچه های اینجا هم بگو.

احتمالاً هر کدوم از بچه ها حداقل یه بار به getjar رفتن ولی مثل من اون همه برنامه ای که برای گوشیمون هست، اصلاً نمی دونیم چی هستن و به چه درد می خورن.
    اسم برنامه ها و کارکردشون رو توی یه تاپیک توضیح بده و اینکه از کجا باید بگیرن.

ممنون.
    من خودم شانسی از توی همین تاپیکها این سایت رو پیدا کردم , ولی نکته ای که هست من دنبال برنامه میگشتم که تونستم چیزی دانلود و نصب کنم , این سایت از اون سایتهایی نیست که بخوایی دور بزنی هر کدوم که خوشت اومد نصب کنی ( چون خیلی زیاد برنامه داره ) . فقط کافیه برای کاری که نیاز داری یه کلید واژه مناسب پیدا کنی و توی جستجوی سایت وارد کنی .
    اینکه من بخوام برای این سایت تاپیک بزنم , وقتم میگه بی خیال شو .
    به هر حال اگه بازی یا برنامه نیاز دارید بگید براتون کد دانلودش رو بذارم ( اگه اینترنت دارید )
    یه توضیح : اگه با اینترنت گوشی برید روی سایت Wap.getjar.com توی صفحه اول یه گزینه هست به اسم Quick download این گزینه رو توی آدرسهای گوشیتون ذخیره کنید .
    این صفحه خودش یه جای خالی داره که میتونی دانلود کد برنامه ای رو که میخوایید توش وارد کنید و بعد دانلود و نصب کنید
    خداییش از این راحتتر - با کامپیوتر میگردی و فقط یه کد 4 تا 6 رقمی به گوشیت میدی

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

من دقیقاً به همین روش که میگی اوپرا مینی رو نصب کردم ولی ...

بارها امتحان کردم و نصب نمی شد. پیغام خطا می داد تا اینکه یه بار اتفاقی نصب شد. شما راحت دانلود می کنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیفیت فیلمبرداریش چطوریه ؟ با چه فرمتی فیلم میگیره و با رم 2 گیگ چند دقیقه حداکثر فیلمبرداری میکنه ؟
    کیفیت پخش صدا با earfone چطوریه ؟ راستی قابلیت ادیت افیس رو داره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

کیفیت فیلمبرداریش چطوریه ؟ با چه فرمتی فیلم میگیره و با رم 2 گیگ چند دقیقه حداکثر فیلمبرداری میکنه ؟
    کیفیت پخش صدا با earfone چطوریه ؟ راستی قابلیت ادیت افیس رو داره ؟
    کیفیت فیلمبرداریش واقعاً حرف نداره. یعنی کاملاً می تونی روی فیلمبرداریش حساب کنی. سونی اریکسون در مقابلش واقعاً حرفی برای گفتن نداره. از خیلی از مدلای نوکیا هم بهتر می گیره.
    CIF 352x288

حیف که با این همه کیفیت، نمیتونه مستقیماً روی رم فیلمبرداری کنه. فقط روی حافظه گوشی فیلم می گیره و باید منتقل کنی به مموری و دوباره فیلم بگیری.
    روی مموری خالی فکر کنم کمی کمتر از یه ربع فیلمبرداری کنه. (دی820 من که اینطوره. حافظه و کیفیت فیلمبرداریشون شبیه به همه)

کیفیت پخش موزیک توی هدست خیلی عالیه فقط هدست کامل توی گوش فیت نمیشه و بعضاً از گوش میوفته.

برنامه های آفیس و فایل های pdf رو نشون میده ولی فکر کنم دیگه توقع ادیت داشتن، یه خورده زیاد باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگن مهمترین ضعف سامسونگ نداشتن باطری مناسبه ..یعنی اگه بخوای مدتی موسیقی گوش کنی سریع باطری تموم میکنه
    و مهمترین ضعف اون هم اینه که عکس و فیلم رو تو حافظه اصلی ظبط میکنه ///
    شما تایید میکنی ؟ حافظه اصلیش 60 هست ؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگن مهمترین ضعف سامسونگ نداشتن باطری مناسبه ..یعنی اگه بخوای مدتی موسیقی گوش کنی سریع باطری تموم میکنه
    و مهمترین ضعف اون هم اینه که عکس و فیلم رو تو حافظه اصلی ظبط میکنه ///
    شما تایید میکنی ؟ حافظه اصلیش 60 هست ؟
    قربون اون دعای داریوش کبیرت بشم , یه نگاه به ابعاد این گوشی بکن ببین بنده خدا چقدر باطری باید داشته باشه , تازه توی همین ابعاد و قدرت باطری نوکیا کم آورده . ... چه حاجت به بیان است
    در ضمن یکی دیگه از دلایل مصرف زیاد باطری استفاده از پردازنده پرقدرتی برای فقط مولتی مدیا هست ( عدد و رقمش رو نمیدونم ولی از موزیک ادیشن سر تره )
    اون که توی حافظه اصلی ضبط میکنه دلیلش سرعت حافظه داخلی نسبت به سرعت کارت حافظه است که در نهایت باعث بالا رفتن کیفیت فیلم برداری میشه
    -----------------
    به هر حال باید یه گوشی رو بخری هر چی هم مرتب و بی نقص باشه بازهم یه جاهاییش میلنگه .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سونی برای همین اومده رم های گوشیه خودشو جدا درست کرده چون رم سونی یا همون مموری استیک سرعت بالایی دارن البته مموری میکرو اس دی هم هست که دارای سرعت بالا باشه ولی توی ایران ننیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

USB , بلوتوث D600 خيلي ضعيفه و همچنين صداش . ميخواستم بدونم بلوتوث و usb و قدرت صدا در d900 با d600 چه فرقي كرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •