دوست عزيزم سلام. فردا صبح برات آپلود مي كنم. چون الان از سيستم يكي از دوستانم دارم مي نويسم و اينجا ندارم اون كرك رو.
دوست عزيزم سلام. فردا صبح برات آپلود مي كنم. چون الان از سيستم يكي از دوستانم دارم مي نويسم و اينجا ندارم اون كرك رو.
مهدي جان از بابت همه چي متشكرم اميدوارم كه بتونم به نحوي جبران كنم.
منتظر دريافت لينك آپلود هم هستم.
قربانت امير .
امير جان سلام
ببخشيد كه دير شد. من حدود 3-4 ساعت آنلاين نبودم
اين هم كرك كه آپلود كردم. به همون شكل كه گفتم استفاده كن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي جان سلام
من برنامه رو كرك كردم ولي متاسفانه مشكل بجاي خودش باقيه. من با كركهاي قبلي هم همين مشكل رو داشتم كه برنامه با سريال اين ورژن و حتي ورژنهاي قبلي رجيستر ميشه ولي باز هم همون پيام You have 30 days left to evaluate the trail version of PE Explorer رو نشون ميده.
نميدونم فقط من اين مشكل رو دارم يا اينكه همه اين مشكل رو دارن؟
به هر حال مهم نيست. مهم زحمتي بود كه شما و دوست عزيزمون Avecina در اين مورد كشيدين كه از هر دوي شما صميمانه سپاسگزارم.
امير جان سلام. خيلي از برنامه ها هستند كه وقتي رجيستر مي شوند نوشته تريالشون عوض نمي شه اما در واقع رجيستر شده اند و مشكلي ندارند. اين برنامه هم همينطوره. اگه دقت كني در عكس مي بيني كه رجيستر شده. حالا اون نوشته مهم نيست. مهم اينه كه بعد از اون مدت باز هم برنامه كار مي كنه.
مهدی جان راست میگه با هیچ کرکی درست نمیشه
ولی من به جاش دارم Resource Tuner رو استفاده میکنم همونه فقط اسمش فرق داره![]()
منم همين مشكلو با ورژن 1.96 داشتم و وقتي كرك مي شد
باز اون پيام مي داد آخرم از يه جاي ديگه دانلود كردم درست شد
اگه بخاي مي تونم ورژن 1.96 با كركش برات يه جا آپلود كنم
با سلام
دوست عزيز من هم با ورژن 1.96 همين مشكل رو داشتم. در ضمن خودم ورژن 1.96 رو دارم و لازم نيست شما زحمت اون رو هم بكشيد.
فقط اگه ميشه كرك ورژن 1.96 رو برام آپلود كنيد.
مرسي.
همونطور كه گفتم اين برنامه در واقع رجيستر شده و هيچ مشكلي نداره. تمام محدوديت هاي نسخه تريال هم از بين رفته و محدوديت زماني و امكاناتي نداره. پس نيازي به استفاده از ورژن هاي ديگه نداره.
مهدي جان باهات موافقم و اين نكته اي كه گفتي تقريبا براي تمام محصولات Meta Products هم صدق ميكنه.
نرم افزارهاي اين شركت هم مثل Mass Downloader و Offline Explorer اين طوريند و اگه فقط بخواهي با سريال رجيستر كني همون پيغام تريال بودن رو ميدن ولي اگه اول كرك كني و بعد رجيستر كني اون پيغام رو ديگه نشون نميدن ( البته بستگي به كرك يا پچ داره و همشون اينطوري نيستن).
ارادتمندت امير.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)