حالا از این اسپیکرای اکسترنال چندتایی نوکیا تو سایتش زده ولی من تا حالا تو ایران نشنیدم باشن.راستی کسی از فلاش این 3250 خبر داره چنده از کجا گیر میاد؟
حالا از این اسپیکرای اکسترنال چندتایی نوکیا تو سایتش زده ولی من تا حالا تو ایران نشنیدم باشن.راستی کسی از فلاش این 3250 خبر داره چنده از کجا گیر میاد؟
اتفاقا من دیروز تو پاساژ علاءالدین اسپیکرارو دیدم..چیز ردیفیه...منتهی یادم رفت قیمت کنم..ان شاءالله دفعه بعد میپرسم
سلام
در حین آپدیت کردن گوشی 3250 برق ها رفت و الان که دوباره برای آپدیت کردن می زارم پیغام
no software updateer for your phone را می دهد البته باید متذکر شوم که من با استفاده از نرم افزارnokia software updater این کار را انجام دادم لطفا مرا راهنمایی کنید
فلاش 3250 من تو علاالدين پرسيدم همه فكر ميكردن ميخوام گوشيمو فلش كنم
هر چي ميگفتم بابا فلاش واسه دوربين . انگار تا حالا به گوششون نخورده بود ميگفتند برو بابا .با يكيشونم دوام شد كل علاالدين ريختن سر من بد بخت اگه شانسي رفيقام اونجا نبودن جنازه من الان تو يكي از اين انبارهاي موبايل داشت خاك ميخورد.
حالا اگه هست يه قيمت بدين.
(از اطلاعاتتون درباره اسپيكر ممنون)
اين مشكل گوشيت فكر نميكنم باشه مشكل برنامست و سرعت بسيار زياد ما در اينترنت.
منم ميخواستم آپديت كنم 5 دفعه زدم تا فريمور جديد برام پيدا كرد بعدش قبل از اينكه start بزنم كار پيش اومد رفتم بيرون دوباره كه خواستم بكنم 4 بار زدم هي برنامه واسه خودش بسته ميشد آخر موفق نشدم فقط از اعصاب خوردي موسمو كوبيدم تو ديوار كه 10.000 تومنم پياده شدم.
اگه موقع اپدیت برق بره متاسفانه ضربه زیادی به گوشی میخوره...اگه نه میدونی گوشی سالمه به اینجا یه سر بزن بدردت میخوره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by DJ.Mamal; 08-05-2007 at 19:45.
بي خود كردن!![]()
![]()
![]()
شانس اوردن من اونجا نبودم!![]()
![]()
ولي راست ميگي انگار تاالان كسي اسم اين فلاش ها بگوشش نخورده!
من براي w800 ديدم اينم عكسش
حالا ديگه نميدونم 3250 هم داره يا نه؟
من واسه گوشیایی مثل 6630 یا 6680 تو سایت خو نوکیا دیدم .ولی تو لیست لوازم جانبی 3250 همچین چیزی نبود.ایران هم ماشالا داره .هندزفیری اصلیش رو هم نمیارن.(یدکی) چه برسه به اینا.
با سلام ببخشید این فلاش برای w800 به w810 هم می خوره یل نه قیمتش چنده؟
فکر کنم باید بری کلوپ اریکسون!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)