اره موافقم همين الانش پي 910 چهارصد تومنه اونوقت پي 990..... عجيبه والا. حالا اين مغازه كجاست بريم بخريم
اره موافقم همين الانش پي 910 چهارصد تومنه اونوقت پي 990..... عجيبه والا. حالا اين مغازه كجاست بريم بخريم
رفیق من تو بازار گوشیه.p990 چینی با lable فرانسه که خودشون با computer درست کردن (تقلبی) رو میدن 420 تومان.تازه سریال هم change ولی به دروغ میگن سریال اصلی.چون lable گوشی رو scan میکنن و سریال change شد رو میزنن رو lable گوشی به عنوان سریال اصلی فرانسوی میفروشن.اما p990 اصل الان 480 تومان به بالاست. در ضمن اینو هم بگم که تو بازار همه فروشندها این قضیه رو میدونن ولی به خریدار چیزی نمیگن.
من هم شیراز قیمت گرفتم و تا 470 هم دیدم.اگر میخوای که آدرس بدم.
شیراز
فلکه اطلسی ا طلس موبایل
کسی قیمت پی 910 نو رو نداره
بابا عجب بازاره مزخرفی داریم .
یعنی یه کوچولو سادگی به خرج بدیم تا زانو کلاه سر آدم میره .
واقعا که !!!
گارانتی دارا یه جور سر آدم کلاه میزارن . فروشنده ها هم یه جور . حالا بیا گشوی بخر . واویلـــــــــــــــــــا ست به خدا .
قیمت جدید شیراز موبایل موج پی990 سریال اصلی فرانسه 433000 تومن
چه شكلي يه يكي ميگه كه بدون سريال اصلي وچيني 420 شما ميگيد سريال اصلي و فرانسه 433.
امروز كه اين تايپيكا خوندم رفتم قيمت كردم سرال اصلي و فرانسه با گارانتي سيتادل و يه هدست بولوتوث 589هزار تومان.حالا شما اين قيمتا را از كجا مياريد خدا ميدونه.
در ضمن هر گروني و ارزونيي هم بي دليل نيست.حتما يه مشكلي داره كه اينقدر پايين ميدند.نه؟
Last edited by choory; 03-05-2007 at 10:39.
مسلما یه جای کار می لنگه دیگه....بنظرم فیمت چوری کمی بیشتر جور میاد تا سایر ارقام...
این ماه پیش 620 بود می شه 2 ماه بشه 400؟اینجوری بود که من صبر می کردم....6 ما دیگه پی 990 رو می گرفتم..حنما فروشنده یه چیزی هم دستی باید بهم می داد....
خوب باز منطقیه که اصل و غیر اصل با هم 70 تا حتی 80 تومنم فرق داشته باشن....دیگه نهایتش اگه قیمت چوری که گفته قیمت کرده و 589 تومن بوده رو در نظر بگیریم...نهایتش دیگه(که بازم بعیده!)قاچاقشو 500 بگیری
من نمی دونم 400 از کجا امده!!!یعنی پی 990 ایی که به خاطر این همه امکاناتش این قیمت گذاری براش شده و پی 990 ایی که پرچمدار گوشی های سونی اریکسون فعلا محسوب می شه...1 ماه دیگه هم قیمت گوشیه کا 810 می شه؟؟؟
البته یه چیزه دیگه ایی هم هست..چوری خوب گفت...احتمالم داره...به این قیمت ها هم داره به فروش می ره...حتما کاسه ایی زیر نیم کاسه هست....شاید گوشیا رفرش شده هستن و ظاهرا نو هستن...من دیدم کسی جمین داشت می خواست 200 بفروشهالبته خودش گفت گوشی مشکل داره
![]()
شاد باشید![]()
p990 به 430 هم رسیده! این لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش روشنه قراره پی700 تا 3 ماهه دیگه بیاد خود سونی اریکسون قیمت پی990 رو توی جی اسم آرنا زده 350 دلار پس منطقی هست و هیچ کلکی در کار نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)