به نظر من اگر کسی پول به این کارت بده پولشو انداخته دور. با وجود کارت هايی مثله 5500 این کارت به هيچ دردی نميخوره. به نظر من بهترين کارت موجود هم از نظر قيمت و هم از نظر قدرت ATI : X800series هستش
به نظر من اگر کسی پول به این کارت بده پولشو انداخته دور. با وجود کارت هايی مثله 5500 این کارت به هيچ دردی نميخوره. به نظر من بهترين کارت موجود هم از نظر قيمت و هم از نظر قدرت ATI : X800series هستش
درود
بهتره یه کارت سری 8 nvidia بگیری قیمتاشم مناسبه بهتره یه سر بازار بزنی و یه مدل رو انتخاب کنی ./
موفق باشی .
همش به خاطر این turbo cashe هست و فکر میکنن که از رم سیستم به گرافیک بدن خوب میشه در صورتی که اصلا اینجور نیست.mahdi چرا به حافظه نبنید اهمیت بده اگه real cashe باشه باید اهمیت داد و به نظر من 512 خوبه اگه یه کارت با سرعت مموری و سرعت کلاک بالا باشه
اين همه ميگم توربو كش نگيريد يه خورده رو پولتون بزاريد يه كارت با حافظه مستقل بگيريد چون سخاش به لقاش نميرزه و در آخر هم از خريدش پشيمون ميشيد .
اين كارتها تو ويندوز و كارهاي گرافيكي معمولي جواب گو باشن بايد كلاهتون رو بندازين بالا
آخرشم ...
cpu:intel 3gig lga 775 2mb
ram 2 512 533 apacer
شما در مورد Ram خيلي كم لطفي كردين براي اين CPU اين باس حداقل 667 و رم هم كينگستون(اصل) و Geil (چون گيگا خودش پيشنهاد داده) ايدهآل تر هست.
فكر ميكنم با 7300 جي تي خيلي فرق داشته باشه چون من فيير رو با 1 گيگ رم با اخرين ديتايلش با اين كارت اجرا ميكنم مشكلي هم نداره.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)