تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: چرا تاپك ها تو تراش نگهداري مي شن ؟!

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بعدم نوید گلم اگه حذف نمی شه چرا مدیران اینو نوشتن :
    "محلی موقت برای تاپیک هايی كه به زودی حذف میشوند! فقط شروع کننده تاپیک قادر به مشاهده ی تاپیک های خود است"
    اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میثم رو ببین ...

معمولا وقتی یه تاپیک از انجمنی به انجمن دیگه ای منتقل میشه ، آیکون کنارش قرار میگیره !!!

که با کلیک کردن روی عنوان تاپیک وارد اون تاپیک در انجمنی که منتقل شده میشیم ...

حالا اگر انجمن مقصد Trash باشه ، جز ایجاد کننده تاپیک بقیه کاربرا قادر به دیدن تاپیک نیستن ...

که بهمین منظور یه پیغام خطا صادر میکنه ...

تا حالا یه تعریف واسه تاپیک های انتقالی داشتیم !

اگه گفتم تاپیک سرجاش میمونه اما ما نمیبینیم منظورم همین بود ...

چون اگه قرار باشه تاپیک منتقل شه توضیحات بالا باید در مورد صدق میکرد ... البته ظاهرا ...

حالا اگه مدیرا & همکارا یا ادمین میدونن با توضیح دادنشون یه سری مسائل روشن میشه ، ممنون میشم راهنمایی کنن ...

البته اگه سکرت نباشه ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

به نظر من اگه کنار تاپیک یه توضیح داده می شد که چرا به تراش منتقل شده خیلی بهتر بود . کاربر هم می دونست دلیل به تراش رفتن تاپیکش چی بوده و تاپیکهاش قانونمند تر میشد . لازم هم نبود برای دونستن دلیل به تراش رفتن به مدیر پیغام شخصی داده بشه و مدیر هم جواب بده .

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

2 3 تا از تاپیک من هم تراش شدن . بدون اینکه بدونم چرا؟؟؟

پروفشنال online-amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    انگلیس

پيش فرض

تو كار خلافي و نميدونستيم..!

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

به نظر من اگه کنار تاپیک یه توضیح داده می شد که چرا به تراش منتقل شده خیلی بهتر بود . کاربر هم می دونست دلیل به تراش رفتن تاپیکش چی بوده و تاپیکهاش قانونمند تر میشد . لازم هم نبود برای دونستن دلیل به تراش رفتن به مدیر پیغام شخصی داده بشه و مدیر هم جواب بده .
    من 10تا تاپیک تو ترشی دارم که 3تاشو خودم درخواست انتقلشو دادم و6تای دیگه هم مدیران جواب بهم دادن که چرا ترشی افتادن...جواب هم قانع کننده بود..یکیش هم اشتباهی افتاده بود اون تو که من هم اصراری توی برگردوندنش نداشتم چون چیز زیاد مهمی نبود.....
    درکل توی انجمن انتقادات هم تاپیکی داریم تو این مورد که ممکنه کمک کنه ورفع ابهام بشه
    من خودم توی اون تاپیک مثل Babak معتقد بودم که تاپیک ها نگهداری بشن ....

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میثم رو ببین ...

معمولا وقتی یه تاپیک از انجمنی به انجمن دیگه ای منتقل میشه ، آیکون کنارش قرار میگیره !!!

که با کلیک کردن روی عنوان تاپیک وارد اون تاپیک در انجمنی که منتقل شده میشیم ...

حالا اگر انجمن مقصد Trash باشه ، جز ایجاد کننده تاپیک بقیه کاربرا قادر به دیدن تاپیک نیستن ...

که بهمین منظور یه پیغام خطا صادر میکنه ...

تا حالا یه تعریف واسه تاپیک های انتقالی داشتیم !

اگه گفتم تاپیک سرجاش میمونه اما ما نمیبینیم منظورم همین بود ...

چون اگه قرار باشه تاپیک منتقل شه توضیحات بالا باید در مورد صدق میکرد ... البته ظاهرا ...

حالا اگه مدیرا & همکارا یا ادمین میدونن با توضیح دادنشون یه سری مسائل روشن میشه ، ممنون میشم راهنمایی کنن ...

البته اگه سکرت نباشه ...
    ممنونم ... و ضمنا از مدیریت محترم که جواب نمی دن !!!
    هنوز این سوال مطرح هست که چرا همکاران و مدیران می تونن داخل تراش رو ببینن
    اگه می تونن لااقل چرا جلوش نوشتین هیچ کس قادر به دیدن ...
    بعدم مگه همکاران و مدیران عزیز تافته ی جدا بافته هستن که اونها رو شخص حساب نمی کنین و می نویسین فقط کاربرا ؟!
    ممنونم

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

كادر مديريت ( همكار + مدير + سوپر مدير + ادمين )
    براي بسياري از كار ها مثل انتخاب كاربر فعال ، برسي اخطار ها ، برسي زمينه و دامنه اختلافات بروز كرده بين كاربران براي كنترل ، انتخاب كادر جديد و ...
    نياز به برسي پرونده كاربران انجمن دارد
    و همچنين براي پاسخ دليل حذف ها يا اخراج ها در آينده هم نياز به حفظ همه مدارك هست
    كه اگر نبود در مورد دليل بن افرادي مثل امگا يا اسپيدي چه ميتوان گفت

دوستان ميتونن با ايجاد نكردن بحث هاي خارج از جارچوب پي سي ورد هيچ تاپيكي از خودشون رو در تراش نبينند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

دوستان ميتونن با ايجاد نكردن بحث هاي خارج از جارچوب پي سي ورد هيچ تاپيكي از خودشون رو در تراش نبينند
    خيلي وقت ها ايجاد كننده تاپيك باعث رفتنش به ترش نمي شه بلكه صحبت ديگران باعث مي شه يه تاپيكي ترش بشه . خيلي وقت ها هم خود كاربرا درخواست مي كنن يه تاپيكشون پاك بشه به عنوان مثال خود من فقط يه تاپيك ترشي دارم كه اونم به درخواست خودم رفت اون تو پس اين دليل نمي شه. در ضمن براي بن كردن كاربرا مديران دليل نمي خوان كه بعدا بخوان اثبات كنن كه چرا فردي رو بن كردن !!! چون مديرا اين حقو دارن كه هر كي رو بخوان بن كنن و نيازي به توضيح به كسي ندارن ! پس بحث پرونده اينا الكي .!

موفق و پيروز باشيد

جاويد

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

. در ضمن براي بن كردن كاربرا مديران دليل نمي خوان كه بعدا بخوان اثبات كنن كه چرا فردي رو بن كردن !!! چون مديرا اين حقو دارن كه هر كي رو بخوان بن كنن و نيازي به توضيح به كسي ندارن ! پس بحث پرونده اينا الكي .!
    جاويد
    چه خوبه
    اما فكر نميكنم اينطور باشه
    آخه من نصف وقتي كه در پي سي هستم به توضيح دادن ميگذره
    و نگفتم بن فقط
    همه چيز مثلا انتخاب همكاران اينده انجمن

راستي من عادت ندارم الكي حرف بزنم . هيچ وقت
    ميتونيد كمي مودبانه تر هم حرف بزنيد

خوش باشين

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بابك جان اول از همه سوء تفاهم نشه من قصد توهين نداشتم و ندارم و نخواهم داشت . اگه قسمتي از جملم هم شما رو ناراحت كرده همين جا عذر خواهي مي كنم . قصد بي احترامي نبوده من فقط نظرمو گفتم ...

منم منظورم فقط بن كردن نبود بن كردن رو به عنوان يه مثال گفتم . به نظر من انتخاب همكار و كاربر فعال اين حرفا هم هيچ ربطي به تاپيك تراش نداره چون اصولا غير منطقي كه مثلا ميثم جان يا هر مدير ديگه اي بخوان يكي رو مدير يا همكار يا هر چيز ديگه بكنن بيان بشينن تاپيك هايي كه اون شخص تو تراش داره رو بخونن ! بازم من مي گم به نظر من يه مدير نبايد براي كاري كه انجام مي ده به همه توضيح بده نيازي نيست چون اگه قرار باشه يه همچين كاري بكنه ديگه نمي رسه به جا هاي ديگه سايت خودش برسه مثل شما كه خودتون مي گيد نصف وقتتون رو به توضيح دادن مي گذرونيد كه از نظر من اين كار اشتباهه شايد به نظر شما اين كار درست باشه كه قطعا به نظر خودتون درسته و گرنه اين كار رو نمي كرديد !

منم وقتي اين تاپيك رو درست كردم از روي كنجكاوي بود و همونطور كه قبلا هم گفتم دلم مي خواست يكي از ادمين ها پاسخ اين سوال رو بده ... چون اون ها اين انجمن رو ايجاد كردن و صد در صد خودشون مي دونن چرا يه همچين تالاري درست كردن كه كسي از ادمين ها نيومد جواب بده منم ناراحت نشدم چونا به عنوان صاحب اينجا لازم نيست به من كه يه كاربر عادي هستم جواب پس بدن دقيقا مثل وبلاگ خودم كه من به عنوان صاحب وبلاگ نيازي نمي بينم به بقيه جوابي پس بدم كه مثلا چرا فايل هام رو رو رپيد شر آپلود مي كنم .....

اميد وارم كه شما رو اينبار ناراحت نكرده باشم من هيچ وقت به خودم اجازه نمي دم به كسي توهين كنم يا شخصي رو مسخره كنم . اگه هم نكته اي تو اين نوشته هست كه شما هر هر شخص ديگري رو آزرده كرده من همين جا ازتون عذر خواهي مي كنم و مي گم كه در گفتن اين حرفا هيچ گونه قصدي نبوده ....

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •