سلام شما با استفاده از سیم ارت مشکلتون حل میشه
اگه امکانش هست کابلاتصال بهبرقتان 3 شاخه باشه که بعد از تبدیل به دو شاخه یک سیم به اهن وسطی وصل کنید ان رابه زمین بزنید
سلام شما با استفاده از سیم ارت مشکلتون حل میشه
اگه امکانش هست کابلاتصال بهبرقتان 3 شاخه باشه که بعد از تبدیل به دو شاخه یک سیم به اهن وسطی وصل کنید ان رابه زمین بزنید
همه ي كيس ها بايد سيم اتصال به زمين داشته باشن؟ كيس من نداره ولي بدنش برق نداره
فکر نکنم سیم اتصال به زمین ضروری باشه
کیس من گرین هستش و 5 سال کار میکنه اصلا هم بدنش برق نداره
فکر کنم در اثر یه اشتباه در جا انداختن سیم ها اینطوری میشه و کیس برق میده !!!
نه
برای بعضی از مناطق به خوصوص در ایران که کابا های برقاز اطراف خانه ها یا از قسمت هایی که در میدان مقناطیسی
اون هستند ممکنه برق داشته باشه
خارج از ایران به خصوص در کشورهای پیشرفته سیم ارت چیز معمولی هست اگه دقت کنید پریز های سه
شاخه دارند
ولی در ایران این جیزی جا نیفتاده
بعضی از وسایل که در ان مکانیک است ممکن است بر اثر اصتکاک برقتولید شود مثل ماشین لباس شویی
و فکر میکنم برای اون هایی که فن داخل کیسشون زیاد هست اینجورییه
ساده ترین راه حل در اوردن دوشاخه و زدن از اون طرف به پریزه امتحان کنید در این حالت نول برق به
قسمت گراند کیس وصل میشه .![]()
منم كيس قبليم برق داشتم نمي تونم ارتم به دم زمين سراميكه فايده نداره يه مدت به در وصلش كرده بودم (قسمت فلزيش) ولي هر بار تو خونه جارو مي زدن اينو مي كندن منم بي خيال شدم !
کیس بنده هم برق داره البته قوی نیست یک جرقه کوچولوی میزنه وقتی بهش خیلی نزدیک شی
بهش عادت کردیم تا حالا هم چند بار بنده رو گرفته کاریش هم نمیشه کرد
كيس من جنرال هست، 3-4 ساله دارمش.. برق هم نداره.
ميتونه از جنس كيس باشه؟
با تشکر از پیشنهادات برای رفع مشکل و اشتراک اشکال همه دوستان.... و اما....
اینو شنیدم.
اما متوجه نمی شم که دقیقا باید چی کار کرد؟
یعنی چی که دوشاخه رو از اون طرف به پریز زد؟
اگه درست متوجه شده باشم منظور شما اینه که دو شاخه رو طوری به پریز متصل کنم که پایه سمت راستی دو شاخه که الان به سمت راست پریز هست جه به جا به سمت چپ و پایه سمت چپ دو شاخه به سمت راست پریز متصل بشه؟ درسته؟ در این صورت اون حالتی که فرمودین پیش میاد و مشکل برطرف میشه؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟ یک چنین چیزی در بازار هست؟ سه شاخه؟
کف زمین سرامیکه و کیس در محفظه چوبی قرار گرفته.....ایرادی نداره که؟....زمین زمینه دیگه همه جا....این طور نیست؟
Last edited by Reza_Sadeghi; 30-04-2007 at 22:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)