اي بابا داداش وقتي ريجستر نمي كنن بودن ونبودن ان95 ديگه مطرح نيست به چه دردي مي خوره گوشي اي كه آنتن نده/؟؟؟ فعلا ولش كنيد تا اينكه بياد تو خط. حالا بچسبيم به اونايي كه تو مملكتمون هستش وريجستر شدن
اي بابا داداش وقتي ريجستر نمي كنن بودن ونبودن ان95 ديگه مطرح نيست به چه دردي مي خوره گوشي اي كه آنتن نده/؟؟؟ فعلا ولش كنيد تا اينكه بياد تو خط. حالا بچسبيم به اونايي كه تو مملكتمون هستش وريجستر شدن
دوستان اگه مي بينيد همه به گوشيهاي غير ان95 راي مي دن فقط به اين خاطر هست كه هنوز با ان95 كار نكردن تا بفهمن پادشاه موبايل يعني چي
مطمعن باشيد اگه يه بار باهاش كار كنيد حاضر ميشيد بيش از يك ميليون هم سر كيسه رو شل كنيد![]()
منظورم n95 هستش![]()
مگه من n95 دارم كه بهش راي دادم ؟!؟
منم به ان95 رای میدم چون واقعا خدای گوشیاس![]()
1.ان95
2.ان73
3.ان93i
فري جون جيگر من پادشاه گوشيها صحيحه
خداي گوشيها كه همون خداي جهانه![]()
چرا شما اینطورید.درسته که ان 95 شاه گوشیهاست ولی فقط امکانات رو در نظر نباید گرفت .قیمت این گوشه باید قبول کرد خیلی زیاده و هر کسی نمیتونه پول این گوشی رو بده و اگر من یک میلیون داشتم میرفتم یک رنو میخریدم باهاش دور میخوردم تازه رنو رو کسی نمیدزده و نمیخواد بزاریش توی جیبت تا کسی ازت نزنه!!
يكبار ديگه به دوستان عزيزم مي گم كه اينجا كلوپ موبايله و بحث بر سر ماشين و لپ تاپ و اين چيزا نيست
بله با يه ميليون خيلي چيزا ميشه گرفت
ضمنا دوست عزيز هر چقدر پول بدي آش مي خوري
به نظر من كسي پولشو حروم نكنه بده ان 95 وقتي كه اينجوري فكر مي كنه![]()
من كه چند ماهه زحمت كشيدم و پول كنار گذاشتم كه بدم ان95 چون ارزشش رو از نظر من داره
شما مي تونيد 3 سال صبر كنيد تا قيمتش مناسب بشه مثل قيمت حال حاظر 6600 و اون موقع بخرش
بقيه كجان؟؟؟
آقا N73 داره مي بره!!!
پس بقيه چي؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
آقايون آقايون صبر كنيد جوش نزنيد.
نوكيا مي دونه كه ايارنيها و جوناش خرپولن ان95 رو زده ما كه نديده ازش راضيممم خدا هم ازش راضي باشه
آخه دوستان وقتي نه ديدنش نه استفاده كردين نه باهاش بوق زدين ونه دور زدين چرا الكي گول خوردين كه چون دوربين 5 مگا داره ديگه بله دنياست....؟؟؟؟ بابا اينا رو ولش كنيد . ما بدبخت تر از اونيم كه به اينا پول بديم.
اگه بود مي خريدمش ولي نيست نمي خرمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)