اين كار براي mfc dll هست يا dll معمولي؟و اگه براي mfc dll به كار ميره شما قبلأ گفتيد اضافه كردن فرم به extension dll راحته اما در مورد sharing dll چيزي نگفتيد!
اين كار براي mfc dll هست يا dll معمولي؟و اگه براي mfc dll به كار ميره شما قبلأ گفتيد اضافه كردن فرم به extension dll راحته اما در مورد sharing dll چيزي نگفتيد!
يكي جواب منو بده اين فرم هايي كه اينجوري اضافه مي شن از كداي mfc استفاده م كنن؟
ممنون از توجهتون
يه سوال ديگه . مشكلم با mscorlib.dll حل شد ولي بازم برنامه خطايي به صورت زير داره:
.: fatal error C1107: could not find assembly 'System': please specify the assembly search path using /AI or by setting the LIBPATH environment variable
مي شه بگين مشكل از چيه و اصلا اضافه كردن يك
(windows fprm application(.net به يك mfc dll درسته . اگه درسته پس چرا فضاي نام systemرو نميشناسه؟
در مورد فرم هم اگه مي شه اونجوري كه گفتم راهنماييم كنيد. من فرم هامو با windows form application(.net ساختم و همين طوري كه اجرامي شن مشكلي ندارن ولي وقتي با add existing item به mfc dll اضافه مي شن فضاي نام system براي برنامه شناخته شده نيست.
سلام
لطفا توصيح بديد كه dll ها چي هستن و چطوري مي تونم به صورت فارسي در مورد اونها تحقيق كنم مثلا وب لاگي يا سايتي و يا فايلي؟
خيلي دوست دارم بدونم dll ها چي هستن
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)