تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: ميشه من رو راهنمايي كنيد ؟ (درخواست نرم افزار)

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مافيا جان واقعا كه اهل سيسيلي! از كجا متوجه شدي نورتون استفاده مي كنند؟
    به حال ما كه فرقي نمي كنه. ما نه حقوق بگير اون آنتي ويروس ها هستيم نه سودي به ما مي رسه اما به خاطر خودشون توصيه مي كنم كه از نورتون استفاده نكنه. يادمه يه زماني پاتال جان مي گفت وقتي مي بينم كسي از نورتون بد مي گه رگ گردنم مي گيره!!! حالا من مي گم نمي دونم چرا وقتي مي بينم كسي از نورتون استفاده مي كنه حالم بد مي شه. فكر مي كنم همين روزهاست كه سيستمش پياده بشه! :mrgreen:
    اميدوارم سميرا خانم هم به راه راست (nod32 و كاسپرسكي) برگردن! (اين آخري شوخي بود اميدوارم ناراحت نشن ايشون)

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مهدی جان کلا جواب سوال سمیرا جان رو ندادین و مثل اون بحث مرورگر ها که من با یکی‌ بحث می‌کردم.شما هم به جمع انتی‌ ویروس ها امدی که خوشحالم که رگ گردنت نگرفت و بی‌خیال شودی من که اصلا اعتقادی به انتی‌ ویروس ندارم چون که هر موقع که ویروس بگیرم نصب می‌کنم .
    چون مثل این میدونم که هر روز قرص سرما خوردگی‌ بخورم چون مبادا امروز مریض شام خوب هر کسی‌ نظری داره .
    سمیرا جان شما زمانی‌ که سیستم رو به حالت قبل برگردوندی یعنی‌ system restore کردی احتمالا شما اون موقع انتی‌ ویروس رو نصب نکرده بودی .
    یعنی‌ چی‌ یعنی‌ شما الان مثلا winamp نصب میکنی‌ خوب .وقتی‌ سیستنم رو برمیگردونی‌ به 3 روز پیش شما دیگه winamp رو نصب نداری چرا چون رفتی‌ به عقب .و بخاطر این هست که مشگل به وجود میاد .
    اگه نظر من نستا رو میخای .نظر شخصی‌ من انتی‌ ویروس جز کند کردن سیستم و اعصاب خردی هیچی‌ نیست اگه یک firewall خوب نصب کنی‌ دیگه ویروس از کجا می‌خواد بیاد از رو سیدی ؟ یا از رو هارد ؟
    البته من به نظر همه دوستان از جمله مافیا و مهدی خان احترام میگذارم.ولی‌ الان سیستمت درست شد شما راضی‌ هستی‌ .حال کن بی‌خیال اون شو/

کـاربـر بـاسـابـقـه AveCina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب این ماله وقتیه که ویروس بهت اجازه رو بده ککه آنتی ویروس رو نصب کنی ! بعدم فکر نکنم همیشه راحت بشه فهمید ویروس یا تروجان گرفته سیستم یا نه !
    بعد هم اگه اون برنامه مخرب انتشار پیدا کنه و یه سری اطلاعات که براتون مهم هستند ( اطلاعات میتونه یه عکس ، آهنگ ، اسناد ، پروژه های در حال اتمام ناسا و ... باشه ) رو از کار بندازه و راهی جز پاک کردن اونا نداشته باشن یه ضربه روحی میخورین ! :mrgreen: :mrgreen:
    حالا شما بهتر میدونید آقای نسات ولی خوب این عین بیماری میمونه که شاید شما از ابتلا به اون متوجه نشید ولی با یک بار مراجعه به پژشک میبینید که چه خبره !

{ بعد دکترتون یه نسخه مینویسه NOD32 رو نصب کن بعد هم آپدیت کن یه بار خودتو اسکن کن ! } :mrgreen: :mrgreen:
    در مورد فایر وال هم بگم خوب وقتی شما تویه اینترنت و سایت های مختلف در حال گردش هستید واقعا نمیتونید با خیال راحت کار کنید !
    مثال میزنم ، من از مرورگر اپرا استفاده میکنم و فایر وال Kerio رو هم رویه سیستمم دارم ولی وقتی تویه گوگل در مورد یه موضوعی سرچ کردم ( موضوعش هم برنامه ای بود که پدارم جان گفته بودن ) وقتی خواست لیست سایت ها رو به همراه توضیحاتشون بیاره NoD 32 اخطار داد که یکی از سایتها دارای کد های خراب در داخلش هست و بلافاصله ترمینیت کردم ! پس نمیشه فقط به این دو تا اطاطمینان کرد !

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نستا جان سلام. البته اين تاپيك مربوط به بحث آنتي ويروس نمي شه كه بيشتر از اين در مورد آنتي ويروس توضيح بدم. اما من هميشه علاج واقعه قبل از وقوع رو توصيه مي كنم. جريان آنتي ويروس هم مثل واكسن هست. اگه دقت كرده باشين واكسن رو مي زنن كه از ابتلا به اون بيماري جلوگيري بشه.
    البته هر كس در مورد سيستم خودش مي تونه شخصا تصميم گيري كنه و تصميم هر كدوم از دوستان هم براي من قابل احترامه. من فقط نظر شخصي خودم رو مي گم.
    در ضمن اگه از nod32 استفاده كنيد اصلا سرعت رو پايين نمي آره پس مشكل حله.

و نكته آخر اينكه فايروال و آنتي ويروس مكمل يكديگرند و به تنهايي فايده چنداني ندارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دکتر اسینا .
    من نسات نیستم.نستا هستم .ولی‌ خوب شما باید احتمالی‌ از بیماری رو حس کنید برین دکتر دیگه .
    وقتی‌ آثاری احساس نمیکنید خوب چرا باید برید دکتر .بد علم پیشرفت کرده دیگه هر چی‌ هم بشه یه عمل می‌کنن خوب میشید .البته نظر شما هم قابل احترام هست.

داره خودمونی میشه samira_twix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اولا ممنون كه به جاي كمك به من با هم كلكل ميكنيد ! خب شما اينقدر به هم علاقه دارين برين يه تاپيك كلكل درست كنين اونجا با هم دل و قلوه رد و بدل كنيد ! :twisted:

دوما انتي ويروسم رو ان -انيستال كردم و دوباره اينستال كردم انتي ويروس منم سيمانتك 9 هست !

سوما ميخواستم سوال كنم چه طوري با فايروال ويندوز بعضي برنامه ها رو لاك كنم كه به سايتشون متصل نشن و برنامه ترايل بشه ؟! مثل بابيلون و اي-سي-دي-سي

مرسي :oops:

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام سمیرا جان اولا کل کل نیست اینا بحث های شیرین ازا هست که اینطوری جلوه میده مگه نه بچه ها ؟؟؟
    دوم
    کار خوبی‌ کردین اصلا نصب نمیکردین که مثل من میشودین ...lol
    سومن :سوال شما واضح نیست یعنی‌ چی‌ با فایر وال کاری کنین .یعنی‌ برنامه شما trial هست و تمتتماش شده و می‌خواهید که به سایت نره اگه در این زمینه کمی‌ توضیح بفرمائید من می‌تونم کمک کنم .
    در هر صورت من شرمنده هستم اگه بحثی‌ اینجا بود که کلا همه بحث ها تمام شده .

کاربر فعال انجمن نرم افزار tohave's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    سميرا خانم
    مشكل اولتون كه همه كمك كردن و بعد شروع كردن به جر و بحث كه زياد هم بي ادبي نيست

مشكل دوم رو شما تو پست بالاييتون مطرح كردين خوب ميشه آغاز يك تاپيك ديگه براي بحث دوم كمك

شما ميتونين از خود برنامه ها اتو آپديت رو از كار بندازين كه از فاير وال هم بهتره. بعضي وقتها شما نياز دارين كه به سايت برنامه متصل بشين تا از اطلاعات جديد بدون نياز به آپديت استفاده كنيد

داره خودمونی میشه samira_twix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Nesta
    سلام سمیرا جان اولا کل کل نیست اینا بحث های شیرین ازا هست که اینطوری جلوه میده مگه نه بچه ها ؟؟؟
    دوم
    کار خوبی‌ کردین اصلا نصب نمیکردین که مثل من میشودین ...lol
    سومن :سوال شما واضح نیست یعنی‌ چی‌ با فایر وال کاری کنین .یعنی‌ برنامه شما trial هست و تمتتماش شده و می‌خواهید که به سایت نره اگه در این زمینه کمی‌ توضیح بفرمائید من می‌تونم کمک کنم .
    در هر صورت من شرمنده هستم اگه بحثی‌ اینجا بود که کلا همه بحث ها تمام شده .
    همين بحث ها شيرين هم جاش اينجا نيست

منظور من اينه كه بعضي از نرم افزارهاي كرك شده وقتي به اينترنت وصل ميشي به سايتشون وصل ميشن براي اپديت اونوقت متوجه ميشن برنامه كرك شدس از فول ورژن به حالت ترايل تبديل ميشن مثل بابيلون . چطوري ميشه به وسيله فايروال اجازه خروج از كامپيوتر رو ازشون گرفت ؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مجدد ببینین شما باید لایسنس رو بزنید یعنی‌ دریافت کنید و سریال برنامه رو درین یا نه در مورد بابیلن .
    اینو امتحان کن
    Name : People
    Serial Number : 4BECA202B9C8963E

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •