سلام
مثل اینکه توی ویرایش قبلی اسلش \ نمایش داده نشده بود . اگه اسلش رو قبل از نام جدولت بزاری سیستم خودش اوتومات آدر پوشه جاری رو به برنامه میده و دیگه احتیاجی به سایر کدها نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
سلام
مثل اینکه توی ویرایش قبلی اسلش \ نمایش داده نشده بود . اگه اسلش رو قبل از نام جدولت بزاری سیستم خودش اوتومات آدر پوشه جاری رو به برنامه میده و دیگه احتیاجی به سایر کدها نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
خوب اشكال اين كد اينه كه اگر برنامه رو در داخل فولدر خودش اجرا نكنيم يعني اينكه به جاي Working Folder آدرس ديگه اي رو بديم يا اصلا آدرس نديم برنامه ارور ميده! نمي دونم درست منظورم رو گفتم يا نه؟!
سلام
از تمام دوستان تشکر میکنم . این یکی دو روز که نبودم
ماشاالله تالار شلوغ شد. انگاری ما دافع شلوغی هستیم
حامد جان درست میگه. اما بیانش سخت هست. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید ببینید.
این هم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان که کد رو قرار دادند. توی نمونه هم کد رو هست.
موفق باشید.
سلام بر بچه های گل p30world
دوستان میخواهم یک پروره بنویسم که بانک آن sql است میخواهم ببینم که خاصیت connection string شی adoconnectionstring را باید چطور آدرس دهی کنم تا برنامه ام هم جا اجرا بشه
سلام
یه نگاه هم به سوال ما بیندازید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)