تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما رپ فارسی پا برجا میمونه یا متلاشی میشه ؟

راي دهنده
60. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

43 71.67%
  • خیر

17 28.33%
صفحه 2 از 15 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 141

نام تاپيک: توجه توجه . رپ فارسی در خطره .

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ببخشید ولی اگر تو رپ میزاشتین مطلب رو بهتر بود

بیبینید درسته بعضی ها تو بیت خودشون فوش میدن ولی کسی مثل سروش لشکری { هیچ کس } چیزهای قشنگی خونده مثل برپا یا جنگ آسفالت و غیره
    یا حسام عزتی { استپس } آهنگی مثل فقر و فحشا ایران
    و یا غیره که زیاد هستند
    اما چون سبک زیر زمینی است بزرگان پرشین رپ هم تو بیت خودشون فوش میدند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فرهنگ موسيقي رپ در همه جاي دنيا همينه ... پس نبايد خرده گرفت كه كلمات ناهنجار استفاده شده....
    در ضمن به نظر من امكان نداره بتونن جلوي موسيقي زير زميني رو در ايران بگيرن.
    سلام
    ادعایی ندارم
    ولی به دلیل کنجکاوی و تکمیل گویش slang خودم خیلی به این موسقی گوش میدم و سعی میکنم مثل اونها حرف بزنم (به دلیل اینکه این نحوه گویش رو دوست دارم).
    ولی همانطور که گفتم در اکثر اوقات کلماتی که در این نوع گویش استفاده میشه معنی مستقیم اون کلمه رو نمیده و اینکه دلیل استفاده از اون فقط به خاطر این هست که ما انزجار و یا عصبی بودن خودمون رو از موضوع به اطلاع دیگران برسونیم (به همین دلیل بسیار زیاد از این دست کلمات به ظاهراً مست-هجن استفاده میشه).
    ولی در رپ ایرانی تنها چیزی که به نظر نمیرسه موجود باشه (در حال حاضر) معنی هست ،فقط و فقط یکسری کلمات زشت پشت سرهم به کار میروند ... آیا این کار پسندیده هست حتی در پست ترین جوامع؟
    در ضمن خیلی از رپرهای معروف هستند که خیلی از موسقیهای آنها بدون استفاده این کلمات در ذهن و خاطره دوستاداران این سبک نشسته مثل آهنگ معروف پاف دَدی :
    i'll missing you
    و یا آهنگهایی از گروه for minor مانند believe me
    و خیلی از کسان دیگر که هم از نظر لیریک و هم از نظر موسقی در جایگاه بالایی قرار دارند .
    جایی دور نریم سندی و یا شاهکار که نوار او مجوز هم گرفته بود .
    خب نظر شما چیست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

به طور مثال شما نظرت در مورد اين اهنگ چيه؟
    50cent-P I M P

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بنده هم نگفتم تمام آنها...
    بلکه هستند کسانی که اینکار رو نمیکنند (از اسم آهنگ فیفتی معلومه که بقیه اش چی هست )
    ولی در کل بنده اینجا نیستم که از گروه و یا رپری دفاع کنم و یا علیه او صحبت کنم.
    صحبت کلی در مورد نحوه برخورد با این سبک در ایران هست که به نظرم متاسفانه مانند خیلی دیگر از مسائل از اونور بام در حال سقوط میباشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در ضمن اگر منظور از آهنگ گوشزد کردن یک مشکل اجتماعی و یا یک مسئله ناهنجار باشه که راهی جز استفاده از کلمات ناهنجار نداشته باشه.... خب چرا که نه .
    ولی استفاده این قبیل کلمات در گویش روزمره (منظور لیریکهای رپ فارسی میباشد) قضیه رو لوث کرده و اینکه باعث میشود که به قول معروف اون کلمه جایگاه خودش رو از دست بده .

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خبرها ضد و نقیض هست !

این مصاحبه کاملاً فرق داره با مصاحبه های قبل !
    من با حسام استپس مصاحبه ظبط کردم ، حسام همه ی حرفها رو تقریباً تکذیب کرد و گفت موضوع شخصیه !!!
    اما بعد از 20 دقیقه خود حسام تماس گرفت و یه حرفایی زد که واقعاً باید بترسید !
    حسام گفت : آتیش به من الان زنگ زد و گفت ؛ حسام دشمنیها رو بزارید کنار و فرار کنید ...
    من هر دو قسمت مصاحبه رو میزارم و حتماً گوش کنید...مثل اینکه همه رو دارند می گیرند !
    وضعیت خیلی عجیبه ، حتماً قسمت 1 و 2 رو دانلود کنید ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مصاحبه دوم سراسر ترس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

من شندیم هیچکس رفته آلمان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

ا ما دستشون به S.H.Z نمیرسه

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    شاید این سوال من بی ربط به موضوع این تاپیک باشه.

خدا وکیلی به غیر از معدود موسقیهایی که از این دوستان ریلیز شده (که بعضی از آنها از ریتم و آهنگ جذابی برخوردار هست) بقیه آنها به غیر از یکسری فحش و دری وری چیز دیگه ای هم داره ؟؟؟؟ ای کاش این دوستان، که حتماً انگلیسیشون از من و خیلی های دیگر هم بهتر هست به این نکته توجه میکردند که بابا به خدا کلمه هایی مثل f u c k همه جا معنی س پ و خ ت ن نمیده تو زبان انگلیسی و اینکه معدود رپرهای غربی از این نحوه تکلم غیر مودبانه (تا این حد که در رپ فارسی جا افتاده استفاده میکنند) و اینکه گاهی اوقات برای رسوندن مطلب بهتره از شیوه هایی دیگر در گفتگو و لیریک هاشون استفاده کنند تا حداقل بشه به این نوع موسقی در جلوی خانواده و یا کسی که باهاش کمی تعارف داری گوش کرد . شما حتماً سندی رو میشناسید ایشون از زمانی که شروع کرد به رپ خوندن تا همین امروز حداقل نوع موسقی و لیریک تقریباً جذاب و بیاد ماندنی رو از خود به جا گذاشته .
    ایکاش دوستان رپر کمی در مورد نحوه گویش خود تجدید نظر کنند و اینکه قضیه رو لوث نکنند به قول معروف از اون ور پشت بام افتادن هم درست نیست.
    به نظرم اگر کمی در نگارش لیریک ها و نحوه تنظیم موسقیها دقت به عمل بیارند حتماً این سبک هم طرفداران خاص و عام خودش رو پیدا میکنه ولی اگر به همین منوال بخواد پیش بره ... فقط میتوان گفت شاید گهگاهی بشه از این نوع موسقیها در بعضی از مهمانیها استفاده کرد.
    سبک رپ . سبک اعتراض است و این عقیده ها کاملا غلطه .

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

انصافا هرکی از خونه قهر میکنه میره و رپ میخونه ..واقعا ابروی هرچی موسیقی رو بردن .همون بهتر که رپ اون هم به این شکل و توسط هر بیسوادی فعلا محدود شه
    این فقط نظر شماست .

طرفدار هاش خیلی بیشتر از مخالفها هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •