سلام بر و بچز
اين ال ماتادور لامصب انقدر جديده، كسي مخش جواب نميده كه بياد سراغ مطلب راجع بهش بگرده و يا چيزي بپرسه!!!
فوقالعاده: عالي است و بي شك يكي از بهترين بازيهايي است كه تاكنون بازي كردهام.
خوب: ميتوان گفت كه در مجموع بازي است كه ارزش وقت گذاشت را دارد.
متوسط: خوب به نظر من اين بازي نياز به كار بيشتري داشت، شايد بتوان با ارفاق از آن به عنوان بازي متوسط نام برد.
افتضاح: با خريدن اين بازي پولم را دور ريختهام.
سلام بر و بچز
اين ال ماتادور لامصب انقدر جديده، كسي مخش جواب نميده كه بياد سراغ مطلب راجع بهش بگرده و يا چيزي بپرسه!!!
بر و بچز سلام
آقاي اين بازي لامصب انقدر جديده كه كسي مخش جواب نميده راجع بهش دنبال مطلب بگرده، چه برسه كه يه سر هم به اينجا بزنه!!!!
بر و بچز سلام
حال كنين، واسه اينكه تعداد پستهام بالا بره، ره به ره دارم اينجا از خودم پست در ميكنم.
بر و بچز سلام
بابا نامردا اين همه راه تا اينجا ميآييد اما يه پيغام نميديد.
اي بابا مصبت و شكر
چي بگم!!! كم آوردم
سلام بر و بچز
باز معرف، بازم مرام چي بگم اينم عكس
حال كنين بازم من!!!!!![]()
سلام بر و بچز اگن (همون دوباره خودمونه)
بابا لامصب بازي برند نيو براتون گذاشتم يه چيزي بخواين!!
سلام بر و بچز
ميبينم كه آمار بازديد كنندهها داره به صد ميرسه ولي دو تا تاپيك غريبه بيشتر توش پيدا نميشه!
با شمام كه آخرشين!
اينم جواب من
![]()
بازی خوبیه از لحاظ اکشن که عالیه
چه غول هایی داره ( از قدیم که سگا بازی می کردیم تا الان به استاد مر حله اخر می گفتم غول حالا نمی دونم شما چی مگید )دهن ادم رو سرویس می کنند من تا مرحله 4 یا 5رفتم ولی ویندوز رو که عوض کردم دیگه save ها رو قبول نمی کنه مثلا اگر در مرحله 4.9 باشید اگر بازی کنید باید از 4 شروع کنید دیگه حسش نبود از اول برم هر مرحله خیلی طولانیه
زبانش هم فرانسه هستش
سلام بر و بچز (اِ اين كه آوريل خودمونه!)
به هر حال خيلي خوشحالم كه بالاخره يكي از راه پيدا شد جواب منو داد و اينجا چيزي نوشت. بايد بگم كه زبانش فرانسوي نيست و خوشحالم كه بالاخره يكي اينجا پيدا شد كه اين بازي خر رو بازي كرده!
دمت گرم!
![]()
سلام بر و بچز
بابا بالاخره آمار از 100 گذشت ولي كسي به غير از من اينجا پيام نميذاره، با بازي Brand new هستش يه چي بگين يه كوفتي بخواين.
اصلاً به درك نخواين خودم از خودم حالا كه اينطور شد اطلاعات در ميكنم، اما نه حالا. بعداً
باي باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)