تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: اخبار گوشي ايران وجهان

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بحث جالبیه من خودم الان w950 دارم که وقتی خریدم با 670 هزار تومان خریدم الان هم حاضرم بازم 600 هزار توان بدم ولی یک گوشی خوب که همه کار میکنه بخرم برای من کارایی هر چیزی خیلی مهمتره تا پولی که میدم چون به نظرم پولی که می خوای بدی در مقابلش کارایی بیشتر دریافت میکنی ولی بازم دارم میگم 600 هزار تومان در مقابل همه چیز خوب که عقیده دارم در حال حاظر با این پول هم نمیشه یک چیزه کامل گرفت
    شلید اینو باید تو پرانتز میگفتم منتظرم ای 90 بیاد یا iphon که iphon اول سال 2008 وارد بازار آسیا میشه و ای 90 هم 6ماهه اول 2007 خیلی مشخصات گوشی هارو دیدم به نظر من این 2 تا گوشی همه چیز دارن و واقعآ یک گوشی کاملی هستن الته نباید از ان 73 چشم پوشی کرد ولی این گوشی چون قیمتش داره کم میشه دست همه هست که من خودم به شخصه دوست ندارم گوشی که دستمه دست همه باشه.

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

به نظر من گوشی بالای 300 فایده نداره مگه اینکه بخوای از دوربینش استفاده کنی چون این گوشی ها بقیه قابلیتهاش به درد ایران نمیخوره.
    یعنی در واقع پول چیزهایی رو میدی که نمیتونی ازش استفاده کنی؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

بحث جالبیه من خودم الان w950 دارم که وقتی خریدم با 670 هزار تومان خریدم الان هم حاضرم بازم 600 هزار توان بدم ولی یک گوشی خوب که همه کار میکنه بخرم برای من کارایی هر چیزی خیلی مهمتره تا پولی که میدم چون به نظرم پولی که می خوای بدی در مقابلش کارایی بیشتر دریافت میکنی ولی بازم دارم میگم 600 هزار تومان در مقابل همه چیز خوب که عقیده دارم در حال حاظر با این پول هم نمیشه یک چیزه کامل گرفت
    شلید اینو باید تو پرانتز میگفتم منتظرم ای 90 بیاد یا iphon که iphon اول سال 2008 وارد بازار آسیا میشه و ای 90 هم 6ماهه اول 2007 خیلی مشخصات گوشی هارو دیدم به نظر من این 2 تا گوشی همه چیز دارن و واقعآ یک گوشی کاملی هستن الته نباید از ان 73 چشم پوشی کرد ولی این گوشی چون قیمتش داره کم میشه دست همه هست که من خودم به شخصه دوست ندارم گوشی که دستمه دست همه باشه.
    البته بازم ديدگاها فرق داره يكي ميگه شارژ گوشي خوب باشه.يكي ميگه انتن دهي يكي ميگه قيافه
    ولي 950 رو بچسب كه همه چيز داره!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمی دونم این حرفو چطوری زدی یا شایدم اطلاع نداشته باشی چقدر می خوای اطلاعات درباره 950 بهت بگم؟
    نمی دونم چرا اینقدر براتون دوربین مهمه من که دیونه نبودم 670 پول بدم گوشی الکی بخرم نه اینطوری نیست برای منی که دوربین 7 مگاپیکسلی دارم دیگه دوربین مسخره 3 برام ارزشی نداره برای شما ارزش داره برین 300 پول بدین یه گوشی خوبی بهتون میدن اینقدر که هم صداش میترکونه هم دوربینش هم ال سی دیش هم ترکیب رنگش هم تاچ اسکرین بودنش و خیلی چیزای دیگه قبوله؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ما رو هم راهنمایی کنید

به نظر من گوشی بالای 300 فایده نداره مگه اینکه بخوای از دوربینش استفاده کنی چون این گوشی ها بقیه قابلیتهاش به درد ایران نمیخوره.
    یعنی در واقع پول چیزهایی رو میدی که نمیتونی ازش استفاده کنی؟
    میشه ما رو هم راهنمایی کنید این قابلیتها چیه؟کدوم رو نمیشه استفاده کرد؟خوشحال میشم ما رو هم راهنمایی کنید تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

نمی دونم این حرفو چطوری زدی یا شایدم اطلاع نداشته باشی چقدر می خوای اطلاعات درباره 950 بهت بگم؟
    نمی دونم چرا اینقدر براتون دوربین مهمه من که دیونه نبودم 670 پول بدم گوشی الکی بخرم نه اینطوری نیست برای منی که دوربین 7 مگاپیکسلی دارم دیگه دوربین مسخره 3 برام ارزشی نداره برای شما ارزش داره برین 300 پول بدین یه گوشی خوبی بهتون میدن اینقدر که هم صداش میترکونه هم دوربینش هم ال سی دیش هم ترکیب رنگش هم تاچ اسکرین بودنش و خیلی چیزای دیگه قبوله؟
    دوست من من كه منظورم بد نبود!
    خودم از مريدان w950 هستم!آخر بحثم گفتم 950 رو بچسب كه واقعا عاليه
    احتمالا بد متوجه شدي!
    Last edited by Rjoun; 24-04-2007 at 10:52.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امیدوارم که من اشتباه کرده باشم

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

میشه ما رو هم راهنمایی کنید این قابلیتها چیه؟کدوم رو نمیشه استفاده کرد؟خوشحال میشم ما رو هم راهنمایی کنید تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم.
    از امکاناتی نظیر WLAN.TrackID.نوع بروزر و سرعت اینترنت که الان بیشتر کمپانیها در این زمینه رقابت دارند.قابلیت 3g بودن. gprs و...

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس میشه گفت بیشتر مشکلتون اینترنته ما تو این کشور مشگل زیاد داریم اینترنت خونه درست حسابی کار نمی کنه دیگه چه برسه به اینترنت موبایل توقع زیاد نباید داشت و فکر نمی کنم این امکانات زیاد روی قیمت تاثیری داشته باشه چون همون گوشی 300 تومانی هم تمام این قابلیت هارو داره یه گوشی مثل ای 61 نوکیا که قیمتش حدود 360 تومانه تمام قابلیت هایی که شما گفتید رو داره اونم در کیفیت بسیار خوب و عالی.پس میشه گفت جمع شدن تمام قابلیت ها قیمت رو بالا میبره نه یه قابلیت.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس میشه گفت بیشتر مشکلتون اینترنته ما تو این کشور مشگل زیاد داریم اینترنت خونه درست حسابی کار نمی کنه دیگه چه برسه به اینترنت موبایل توقع زیاد نباید داشت و فکر نمی کنم این امکانات زیاد روی قیمت تاثیری داشته باشه چون همون گوشی 300 تومانی هم تمام این قابلیت هارو داره یه گوشی مثل ای 61 نوکیا که قیمتش حدود 360 تومانه تمام قابلیت هایی که شما گفتید رو داره اونم در کیفیت بسیار خوب و عالی.پس میشه گفت جمع شدن تمام قابلیت ها قیمت رو بالا میبره نه یه قابلیت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •