تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: مشکل در بالا آمدن کامپیوتر

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

با تشکر از همه دوستایی که زحمت تایپ رو به خودشون دادن و جواب فرستادن.
    راستش خودم هم فکر میکنم که باید ویندوزم رو عوض کنم ولی با مشکل بالا نیومدن چیکار کنم؟(که حتما یه مشکل سخت افزاریه)
    چون همونطور که گفتم دفعه اولی که دکمه پاور رو میزنم هیچ اتفاقی به غیر از راه افتادن فن ها نمیافتد ولی بعد از زدن دکمه ریست کامپیوتر بدون مشکل خاصی بالا میاد.
    راستش یکی به من گفت ممکنه پاورش نیمسوز شده باشه.به نظرتون میتونه دلیلش این باشه؟
    اول یک بار از اول سیستمو باز کنین و تمیز کنین وببندینش (کلا انگار می خواین یه سیستم جدید رو ببندین)همه ی قطعات وسیم کشی هارو از ابتدا ببندین ....بعدش اگه بازم نشد ممکنه از پاورتون باشه (البته احتمال خیلی ضعیف.....خیلی خیلی ضعیفی هم داره که از مین یا بقیه قطعات باشه )
    اما بیشتر این اشکالا اگه یکهو پیدا بشن بیشتر مربوط به ایرادهای جزئی مثل سیم کشی ها و پیزای دیگه هستن (مگه اینکه نوسان برقتون زیاد باشه)

داره خودمونی میشه amonesary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    همین جا

11 آخر داستان‏ قديم..... شروع يه داستان جديد......

دوستان بالاخره معلوم شد مشكل از cpu بوده كه نيمسوز شده بود.گفتم اينجا بگم كه بشه يه نتيجه اي هم گرفت هر چند الان يه مشكل ديگه پيدا كردم كه وقتي ميخواي كامپيوترو خاموش كنم بعد log off شدن روي windows is shutting down گير ميكنه و بايد با نگه داشتن دكمه پاور كامپيوتر و خاموش كرد.
    البته آقاي تعمير كار گفته احتمالا ايراد از گرافيكه و گفته با نصب درايور گرافيك بايد درست بشه.
    الان درايور گرافيكو از سايت NVIDIA دانلود كردم و ميخوام نصبش كنم.نتيجه رو ميگم تا بازم بشه يه نتيجه اي گرفت.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •