من خودم k800 دارم عکس هاش دو برابر n73 هست
ولی d900 نمی دونم!
من خودم k800 دارم عکس هاش دو برابر n73 هست
ولی d900 نمی دونم!
توی شب شاید ولی مطینم در روز 100% اشتباه میکنی ..... در روز دوربین N73 واقعا عالیه
d900 اصلا گوشی نسل سوم نیست که با k800 مقایسه می کنید در ثانی k800 بهترین گوشی از نظر دوربین شده اما بازم این طرفدارای سامسونگ و نوکیا میام حرف از دوربین میزننتنها برتری d900 در مقابل k800 اینه که به tvوصل میشه
همون طور که کا 800 بهترین گوشی دوربین دار شده ( البته واسه خودش شده ) . دی 900 هم بهترین گوشی سال 2006 شد .
هه هه چه باحال !!!
مرد حسابی من واقعا هیچ تعصبی ندارم ولی اینکه قابل مقایسه نیستند خیلی جالبه !!! عجب تعصبی داری به خدا!!!
هه هه چه باحال !!!
مرد حسابی من واقعا هیچ تعصبی ندارم ولی اینکه قابل مقایسه نیستند خیلی جالبه !!! عجب تعصبی داری به خدا!!!
این که همه می دونن k800 بهترین گوشی دوربین دار سال شد
اصلا این d900 مگه قیمتش از 250 تومان بیشتر -- اصلا سامسونگ تو ایران خریدار نداره
100% تایید میشه![]()
من تعصب ندارم ولی حرف نادرست میشنوم نمیتونم ساکت باشم اگه هم حرفام کسی را ناراحت کرده از شون معذرت میخوام![]()
در مورد دوربین قبلا بحث شده توی انجمنهای مختلف و سایتهای مختلف
ولی اگر منظور از مقایسه یه چیزی به غیر از دوربینه , نمیشه قطعی نظر داد
چون هر کس از یه چیزی خوشش میاد ,حالا اگه مورد مقایسه تکنولوژی خاصیه یا اینکه از نظر طراحی بخوای نقد کنی قضیه اش جداست
اونهایی هم که میگند سامسونگ توی ایران مشتری نداره تا یه حدی راست میگند چون سونی اریکسون همه مدلهاش وارد ایران میشه ولی سامسونگ فقط اجناس کلاس 2 و 3 میاد توی ایران
مثلا من خودم تا دبی دنبال گوشی I750 سامسونگ گشتم و پیدا نکردم
این خودش نشون میده که سامسونگ کجا مشتری داره که سونی اریکسون به خواب هم نمیبینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)