منم موافقمنوشته شده توسط Ali_k
سلام دوست عزیز.نوشته شده توسط borzou_one
با احترام به نظر شما باید بگم که این به پای dap هم نمیرسه.ولی leechget از دپ هم بهتر هست .
من تضمین میکنم شما leechget هم یکبار امتحان بکنید .شاید نظر شما هم عوض بشه.
![]()
سلام
ميدونيد چرا LimeWire؟ براي اينكه همزمان از چند منبع داونلود ميكنه و اگه ارتباط قطع شد هيچ اتفاقي براي مقدار داونلود شده نميافته چون بعد از وصل شدن از جايي كه مونده ادامه ميده. اسم برنامه يا فيلم و يا عكس رو بهش بدين تا با انواع مختلف فرمت و كيفيت براتون پيدا كنه. من فيلمهاي با حجم بالا رو خيلي سريعتر از برنامه هاي ديگه داونلود ميكنم با استفاده از LimeWire
Free Download Manager هم بدك نيست ولي اگه LimeWire رو با احتياط استفاده كنيد عاليه
فقط نت تراسپورت
NET TRANSPORT
بقيه سرعتتو كاهشش ميدن :mrgreen:
سلام دوست عزیزنستاجان من بی خودی حرف نمیزنم الان هم از idm و leechget وهم Download Express استفاده میکنم وبا این شرایط به این نتیجه رسیدمنوشته شده توسط Nesta
شما اصلا از Download Express استفاده کردی
یه بار استفاده کن بعد با هم بحث میکنیم :!: :!: :?:
dapهم که معلوم شده خودش spywar هست حالا ما هرجا یه تایپیک بدیم شما لطف بفرمائید بیائید یه نظر مخالف بدید
سلام برزو جان
خوب
اين برنامه كه معرفي كردي برنامه دوم يه شركت معروفه به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه برنامه اولش اگه اشتباه نكرده باشم mass downloader هستش
حالا چون برنامه اصلي اونا mass down هستش و كارايي خيلي بالايي هم نداره شايد نستا جان هم بخاطر همين گفتن كه download express هم خوب نيست البته شايدم شما درست ميگي من كه هنوز امتحان نكردم و دارم ميرم امتحان كنم ولي معمولا يه شركت كد دو تا برنامه يه كارش زياد فرقي نداره ولي خوب امتحان مي كنيم ببينيم چي جوريه اگه خوب بود كه سپاسگزاريم از شما
سودا جان ممنون از نظر شما
بله درست میفرمائید mass down زیاد تعریفی نداره اما این یه چیز دیگه هست
توی معرفی برنامه خودسایت سازنده که من میخوندم به کارائی بیشتر اون یعنی 10برابر بهتر اشاره کرده بود وگفته بود که این دانلود منیجر رویای کسانی که اینترنت کم سرعت را دارند براورده کرده البته توضیحات خیلی بیشتری داده بود که من حضور ذهن ندارم همه اونا رابگم
درضمن بار دیگه از اظهار نظر بی طرفانه وعاقلانه شما سپاسگذارم![]()
خوب حالا برزو جان میتونی بگو موقع دانلود با دایال آپ تقریبا سرعت دانلودت چقدره ؟
اوه سینای عزیز یه برنامه باحجم 25 مگابایت را در عرض یک ساعت دانلود کردم اونم با دایال آپ حالا خودتون سرعتشا بسنجید اگه من میخواستم با لیچ گیت دانلود کنم فکر میکنم دوساعت یا بیشتر طول میکشی یه مزیت خیلی خوب دیگه اون اینه که حداقل 3تا دانلود همزمان را بدون کاهش سرعت محسوس انجام میده که مزیت بسیار خوبی هست :shock:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)