نه مشكل حل نشد اين كرك از Error دادن دست بردار نيست! :cry:
نه مشكل حل نشد اين كرك از Error دادن دست بردار نيست! :cry:
سلام دوست عزيز
به اين نكته كه در فايل nfo داخل كرك اشاره كرده دقت كردي؟
NOTE: Both the program and our keymaker require the .NET-Framework
من خودم از اين برنامه استفاده نكرده ام اما گويا براي استفاده از كيجن هم به .net-framework نياز است. پس كيجن رو در شاخه نصب برنامه كپي و سپس اجرا كن. اگه مشكلي بود بگو كه ببينم چيكار ميشه كرد.
ببخشيد من مبتدي هستم NET-Framework. چه جور برنامه اي است؟ در مورد ان فقط مي دانم كه از سايت مايكروسافت قابل دانلود است حجمش هم 23698 كيلو بايت است.اگر اطمينان داريد نياز به اين برنامه است بفرماييد تا دانلودش كنم بعد راهنمايي هاي بعدي را بفرماييد.
اگه اشتباه نکنم
برای استفاده از برنامه هایی که با سری برنامه هایی که تحت .net مایکروسافت مثل ASP.Net نوشته شده اند باید از Framework استفاده کرد و خوب نصبش هیچ مشکلی نداره !
دوست خوبم سلامنوشته شده توسط lion8499
من خودم اين برنامه رو نصب نكرده ام. اما اينطور كه در فايل داخل كرك توضيح داده نياز به اين برنامه داريد. پس بهتره كه دانلود و نصب كنيد. فكر كنم آخرين ورژنش هم 1.1 باشه. البته اگه فقط كيجن نياز به اين برنامه داشت مي شد به يكي از بچه ها كه اين برنامه رو داره بگي كه يه سريال برات بسازه اما گويا خود برنامه هم براي اجرا به اين برنامه نياز داره پس بايد دانلود و نصب كنيد. همونطور كه گفتي حدودا بالاي 20 مگابايت هم هست.
جناب AveCina و جناب Mehdi_Best دستتان درد نكند برنامه NET-Framework. را دانلود و نصب كردم كيجن باز شد اما وقتي registration key را با وارد كردن نام و انتخاب برنامه به دست اوردم و توي برنامه در محل مخصوصش درست كپي پيست كردم پاسخ داد : wrong cicle
اين به چه معناست؟ كلمه cicle در فرهنگ لغت من نيست اما wrong يعني:غلط,اشتباه,ناصحيح.
لطفا راهنمايي هاي لازم را بفرماييد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)