تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: فرستادن پیام کوتاه به هر کشوری، حتی ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiroo88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران - شهرک غرب

پيش فرض

من نميتونيم id وpin بسازم.اصلاً جايی رو نداره که بگم فراموش کردم.ميشه کمک کنيد؟لازم دارم ممنون

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام
    من برنامه ياهو widgets رو نصب کردم. اما اين فايل 50 کيلو بايتی که برای اس م اس گذاشتيد رو اصلا نميشناسه
    تو خوده widget هايه ياهو که سرچ کردم يه widget به نامه send sms پيدا کردم حجمش 2mg هست همونه؟چه کنم؟
    به اين صفحه برويد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد گزينه Yahoo! widget را انتخاب كنيد.طبق 4 دستور العملي كه انجا نوشته عمل ميكنيد

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

من نميتونيم id وpin بسازم.اصلاً جايی رو نداره که بگم فراموش کردم.ميشه کمک کنيد؟لازم دارم ممنون
    بعد از نصب و پرسیدن چند سوال، از شما می خواهد شماره موبایل خود را وارد کنید که باید حتما کد کشور ایران را هم بدید (مثلا:98912222222+) توجه کنید بین کد کشور و کد شرکت ارائه دهنده خط موبایل (ارتباطات سیار 091، ایرانسل 0935، تالیا 0932 و …) عدد صفر را مانند مثال وارد نکنید. توجه کنید حتما باید شماره واقعی را بدهید تا کد فعال سازی برای شما ارسال شود.(شماره موبایل شما برای طرف مقابل نمایش داده نمی شود )در قسمتی از برنامه عنوانی با نام PIN از شما می خواهد که باید به برنامه بگید گم کرده اید تا برای شما بفرستد.(این کار را در صورتی انجام بدهید که بعد از گذشتن صحیح از آن مرحله برای شما پیام کوتاهی فرستاده نشد و یا ایمیلی دریافت نکردید.كه مطمئنا ظرف چند ثانيه به شما اش ام اش ميكنند.)

ببينيد وقتي برنامه اجرا شد و شما فايل اس ام اس را داريد نصي ميكنيد از شما شماره موبايلتان را مي خواهد طبق همان شرايط بالا تايپ ميكنيد.و منتظر اس ام اس ميمانيد .وقتي به شما اس ام اس دادند در داخل ان يه كدي نوشته شده كه شما انرا در برنامه تحت عنوان پين وارد ميكنيد(توجه تمام مراحل فوق را بايد به اينترنت وصل باشيد)همين

اگه نباشه جاش خالی می مونه feri_1054's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ونکوور

پيش فرض

من از مدیر این سایت با یک ایمیل سؤال کردم که آیا برنامه پولی رو قبض اضافه میکنه یا نه؟ بهم جواب داد که فقط برای گیرنده ی اس ام اس هزینه ی یه اس ام اس به خارج از کشور میاد!! یعنی فقط اگه قصد اذیت کردن کسی رو دارین با این برنامه بهش اس ام اس بفرستین! چون به ازای هر اس ام اس ، هزینه ی یه اس ام اس به خارج از کشور رو قبضش اضافه میشه!!
    اگه باور ندارین ، خودتون از سایت سازنده ی این برنامه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با یه ایمیل ، بپرسین. موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

فكر نكنم.شايد منظورش سرويس حرفه اي تر اش باشه.چون اين برنامه به عنوان free sms معروفه

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

برین به لینک زیر yahoo widget رو بزنین و رو دانلود کلیک کنین بعد از دانلود برنامه اونو اجرا کنین ازتون شماره مبایل و کشوری که توش زندگی میکنین رو میخواد با یه ایمیل و پین کد ( که هر چیزی میتونی بزنین ) بعد یه مسج براتون ارسال میشه با یه کد او رو تو برنامه وارد می کنین و تمام بعد می تونین به هر دوست دارین مسج بفرستین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه.امتجان کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اين برنامه هنوز كار ميكنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam.sum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه کسی چیزی میدونه که هنوز این برنامه کار می کنه یا نه... لطفاً بگه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •