تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: مشكل در share كردن اينترنت

در آغاز فعالیت arashroshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14

ببينيد الان شما براي كانكت شدن به اينترنت يه كانكشن مثل دايال اپ قديم داريد درسته؟؟؟اگر اينطوريه يعني براي شما محدوديت هايي از طرف سرويس دهنده است و يوزر پسوورد به شما دادن.اگه اينطور هست بگو تا ادامش را بگم

سلام آقا پدرام
    داداش من هم همین مشکل رو دارم ، adsl شاتل با یوزر و پس هست . من هم نمی تونم از مودم asus usb با استفاده از p2p به نوت بوکم اینترنت بدم . ولی لینو می دونم که isp راجع به share کردن از طریق کارت شبکه محدودیتی نداره .
    اگه راهنمایی کنی ممنون می شم .

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

شما بايد يه كانكشن هم براي نوت بوكتان بسازيد.طريقه ساختن كانكشن adsl را كه بلديد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما بايد يه كانكشن هم براي نوت بوكتان بسازيد.طريقه ساختن كانكشن adsl را كه بلديد؟
    کانکشن vpn یا PPPoE ؟؟ من می خوام با pc کانکت بشم و از طریق کارت شبکه اینترنت و به نوت بوک برسونم . اگه بتونی راهنمایی کنی خیلی ممنون می شم .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

pppoe همين.ديگه بقيه اش كاري نداره.فقط هر دوتا شبكه بايد هم را بشناسند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

pppoe همين.ديگه بقيه اش كاري نداره.فقط هر دوتا شبكه بايد هم را بشناسند
    سلام
    پدرام جان فکر نمی کنم این کاری که می گین عملی باشه چون درست کردن کانکشن PPPoE یعنی استفاده از مودم adsl بصورت مستقیم . ولی دادا مودم که به pc وصله . من امتحان هم کردم نشد .
    فکر می کنم تنها راهش استفاده از vpn باشه ، یعنی با استفاده از شبکه و ip . حالا بازم اگر نظر دیگه ای داری زحمت بکش بگو.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

من الان تمام كامپيوترهام شبكه هستند و براي همه كانكشن درست كردم.البته مودم به شبكه وصله نه به pc

تاريخ عضويت
    Apr 2007

7

من الان تمام كامپيوترهام شبكه هستند و براي همه كانكشن درست كردم.البته مودم به شبكه وصله نه به pc

واقعا باید بگم شرمنده می کنی پدرام جان که وقت میگذاری و جواب می دی ولی خداوکیلی من که هیچی نفهمیدم از این توضیحاتت ، حداقل یک چهار کلمه بنویس که آدم حالیش بشه . دوست عزیز کانکشن چی ساختی ؟؟ داداش جوون دو تا کامپیوتر و p2p به هم شبکه کردم یکیشون به مودم adsl وصله می خوام به اوون یکی هم از طریق کابل شبکه اینترنت بدم و مشکل من همینه ...
    کانکشن عادی نمیشه ساخت چون مودم نداره ، باید یه چیزی مثل vpn ساخته بشه که اوونم نمی دونم چطوری باید عمل کرد .
    در هر حال از شما ممنونم ... ولی سئوال اینجاست که این بخش یعنی مدیر نداره که این همه وقت این سئوال بدون جواب باقی مونده ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

ببینید من الان روتر و مودم را توی شبکه استفاده میکنم.شما میخواهید دو تا پی سی را بدون سوئیچر به هم وصل کنید.در این حالت درست مثل وصل کردن 2 تا کامپیوتر به اینترنت دایال اپه.یک کانکشن برای کامپیوتری که مودم داره میسازی و تیک کانکشن را برای شر کردن اینترنت میزنی بقیه اش روی تنظیمات ip است.از یک کافی نت بپرسی حله

تاريخ عضويت
    Apr 2007

6

ببینید من الان روتر و مودم را توی شبکه استفاده میکنم.شما میخواهید دو تا پی سی را بدون سوئیچر به هم وصل کنید.در این حالت درست مثل وصل کردن 2 تا کامپیوتر به اینترنت دایال اپه.یک کانکشن برای کامپیوتری که مودم داره میسازی و تیک کانکشن را برای شر کردن اینترنت میزنی بقیه اش روی تنظیمات ip است.از یک کافی نت بپرسی حله

قربون شکل ماهت بشم دادا.
    دوتا کامپیوتر دیگه سویچ هاب نمی خواد که ... کافی نت که p2p کامپیوتراشو شبکه نمی کنه عزیز .
    بگذریم بلاخره راهشو پیدا می کنم .
    دستت درد نکنه ، ممنون از لطفت

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

قربون شکل ماهت بشم دادا.
    دوتا کامپیوتر دیگه سویچ هاب نمی خواد که ... کافی نت که p2p کامپیوتراشو شبکه نمی کنه عزیز .
    بگذریم بلاخره راهشو پیدا می کنم .
    دستت درد نکنه ، ممنون از لطفت
    من منظورم شبکه خودم بود.در مورد 2 تا پی سی شما هم گفتم که باید از کافی نت بپرسید.تنظیماتش در همان صفحه آی پی است.کافی نتها چون درگیر این موضوع هستند و نشونت میدهند راحت تر میفهمی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •