دوست عزيز سلام. آرش جان نگفته آپلود! گفته آپديت. يعني مي خواد كل انجمن رو دانلود كنه بعد هر موقع يك پست جديد مي آد هم آپديت بشه كه فكر نمي كنم به طور اتوماتيك بشه اين كار رو كرد مگه اينكه دوباره همه رو دانلود كنه.نوشته شده توسط tohave
دوست عزيز سلام. آرش جان نگفته آپلود! گفته آپديت. يعني مي خواد كل انجمن رو دانلود كنه بعد هر موقع يك پست جديد مي آد هم آپديت بشه كه فكر نمي كنم به طور اتوماتيك بشه اين كار رو كرد مگه اينكه دوباره همه رو دانلود كنه.نوشته شده توسط tohave
دقيقا همين كه آقا مهدي گفتن
برنامه WinHTTrack Website Copier 3.33 خيلي برنامه خوبيه . من باهاش وبلاگ ويندوز رو دانلود كردم وقتي دانلود تموم شد يه فايل با پسوند خود برنامه كنار فايل ها ايجاد مي كنه كه مي توني با اون دانلود رو ادامه بدي يا آپديت كني.
اين برنامه Free رو از لينك زير مي تونيد دانلود كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بايد برنامه خوبي باشه![]()
اميدوارم به كار بقيه هم بياد![]()
سلام
ممنون از ياد آوري شما دوستان و بله مشكل از دستگاه چاپ من بود (يعني دستهام با مغزم همراهي نكرده بودند) من منظورم همون آپديت بود.
از ali_n15 هم تشكر بخاطر لينك صفحه داونلود برنامه موصوف
و اينهم لينك مستقيم براي داونلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
يه سري به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن يه سايت فارسي رو كه با اي برنامه ساخته شده اينه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلي نداشت !
سلام
czdah13
من هر كاري ميكنم نميتونم پست شما رو به موضوع اين تاپيك ربط بدم !! ميتونين توضيح بدين منظورتون چيه
سرعت ها رو دسته کم نگیرید من با همین سرعت ها 400 مگ دانلود گردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)